Gå til innhold

Moridin82

Medlemmer
  • Innlegg

    258
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Moridin82

  1. Vikings Pride er en norsk og ny oppstarter guild. Vi forkuserer på samhold og kunne spille sammen med likesinnede spillere. Dette er også en sosial guild fremfor en "hardcore" guild og målet er å skape en gjeng som kan queste/gjøre dungeons og end game content sammen.

    Vi har ikke så store krav til deg som guild medlem, men du må selvfølgelig kunne oppføre deg. Alderen må være moden, så vi kan ikke ta inn mindreårige.

    NB: Denne guilden holder til på PS4

    Mvh

    GM: Aleksander Johnson - Sydhavskongen (PSN)
    Officer: Richard Ervik - Ervik82 (PSN)

  2. PC er helt klart best. 

     

    En PC kan være akkurat hva du vil. Er det en konsoll opplevelse du vil ha så kan du få det. Vil du ha en tradisjonell desktop spill opplevelse så kan du få det. Eller du kan ha begge deler om du vil. PC er frihet i sterk kontrast til konsoll.

     

    Hvor konsoll har noen håndfulle eksklusive spill så har PC hundrevis. Og med en variasjon i type spill som ikke finnes på konsoll. Selv om det nå hjelper seg og da spesielt på PS4 som får stadig flere Indie spill. Om en kun vil spille dem samme AAA mainstream klonene og det er nok for å underholde år etter år. Og/eller en har et begrenset budsjett eller interesse for spill.

     

    Da er konsoll et fint valg. Det er en billig inngangs billett til spill. 

     

    PC er noe helt annet idet at en får frihet til å ha den spill opplevelsen en vil ha. Med mulighet til å sette samens en maskin som er billig eller til et kraftverk som overgår hva PS4/XBO og mest trolig neste konsoll generasjon om det blir noen... Og med et spill utvalg så stort og variert det får alternativene til å se ut som en trist affære. 

     

    Selv spiller jeg på det meste. Jeg har råd til det og interessen er stor nok. Men når det kommer til spørsmål om hva som er best av en konsoll og en PC. Så taper konsoll alltid. 

     

    XBO og PS4 er fine maskiner. Men dem var ut datert idet dem forlot produksjons båndet. Jeg har ekstremt vanskelig med å se hvordan dem skal være relevante i 3-6 år til. En mobiltelefon vil være kraftigere om 6år... 

     

    EDIT: Og en ekstremt positiv ting med PC. Alt er bakover kompatibelt. 

     

     

    Slapp jeg og skrive /signed :D

     

    Digger fremdeles min PS4 også seff av og til digg og bare slappe av med gaming der.

  3. nox_header_small.png

     

    Norse Oil eXpedition [NoX] er et norskt, MMO fokusert gaming community som finnes innen en rekke MMO spill. Vi fokuserer på samholdet og kunne spille sammen med andre norske likesinnende spillere.
    Vi har eksistert siden Guild Wars 2,

    Vi drifter også de offisielle norske fansidene i spillene vi spiller, så vi har også kontakt med utviklerne og får tilbud om eksklusive in-game items, tilbud og betatesting.

    Vi kan tilby:

    • Websider, TeamSpeak3 og forum
    • Events og konkurranser. (også eksklusive in-game items)
    • Vi har også intervjuer, paneler og podcasts!

    Vi har ikke så store krav til deg som spiller, men du må selvfølgelig kunne oppføre deg. Alderen må være moden, så vi tar ikke inn 12 åringer.

     

    Hvem er NoX?

    NoX er en stor gjeng som samlet seg i Guild Wars 2, via siden gw2.no. Der i fra har vi vært opp og ned fra 400 medlemmer, siden også startet opp guilds i andre spill. Vi er alle mulige folk, med en forkjærlighet for sosial spilling og MMO. Sosiale gamere som liker å spille med likesinnede norske gamere, med andre ord.
    Vi har nå blitt et fullblods norsk mmo gaming comunnity, som spiller sammen i flere spill.

     

    Og nå rekrutterer vi i Elder Scrolls Online

    Elder Scrolls Online - Faction: Aldmeri Dominion

    Hva er vårt fokus

    PvE

    Guild Events

    PvP

     

    Hvem egner seg til å være en NoX'ling?

    Du må greie å oppføre deg og være moden.

    Viktig: Du MÅ kunne bruke Teamspeak (VoIP programmvare) (spesielt på events)

    Viktig: Vi MÅ se deg online! (inaktiv er ikke det samme som casual)

    Ellers ta med deg solide doser med godt humør!

    Når kan jeg forvente svar?

    Vi vil svare så fort vi kan. Les retningslinjene før du søker, hvor du automatisk godtar at du er moden og viser høflighet.

    Hvordan søker jeg?

    Du søker her: http://nox.no/bli-medlem

     

    @Moridin82 Recruit Officer

    @Flubber77 Guild Master

  4. Ble fort vannskeligere og levle etter lvl 30 ja, når det ble world pvp :p Dette er helt klart en PvP spill og ikke PvE. Er du ute etter PvE kan nokk heller wildstar være noe istede. Syns iallefall det er kult å finne en stor PvP gruppe å bare ganke andre grupper. Battlegrounds er det vell ikke så vidt jeg vet? Fullverson blir det open siege battles som ser helt rått ut.

    Vis du planlegger godt så kan la være pvp siden alle area går inn peace tid. så kan man for eks gjøre andre ting da farming,mining,fisking og mye mer. eller gå til en annen area som det ikke er krig i.

×
×
  • Opprett ny...