Gå til innhold

Hawku

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hawku

  1. Jeg tror desverre fremtiden ser dyster ut for menneskeheten : (

    Vi forbruker mer og mer, populasjonen stiger og stiger, Vår planet blir bare mer og mer ødelagt. Viss ikke noe drastisk skjer, så kommer vi til å bli våres egen undergang.

    Du er bare blitt lurt av billig propaganda slik som de fleste andre i Norge.

     

    Dommedagsteorier har alle det til felles at INGEN av dem NOEN GANG har slått til.

     

     

    Og skulle det mot formodning likevel vise seg at skremmselspropagandaen stemmer så er det alikevel langt fra noen undergang. Vi har allerede i dag teknologi som kan redde oss fra alle tenkelige klima senarier, det eneste som trengs er billig lett tilgjengelig energi (som er over allt rundt oss)

     

     

    Hvor får du Dommedag fra? nevnte jeg noe om 'dommedag? Dommedags teorier er det også veldig lite av. Sier bare at pga menneskets egen historie tilsier hvordan fremtiden kommer til å gå. Vi kommer til å ødelegge for oss selv....

    Og billig lett tilgjengelig energi? Trenger ikke være verdens smarteste for å finne ut at Verden som den er nå kommer ikke til å bruke *lett tilgjengelig energi*. For håpentligvis i fremtiden viss verdens lederne faktisk bryr seg om Mennesketheten og ikke bare sitt land og seg selv, så kanskje vi kunne bruke disse energi kildene. Men sånn som det er i dag, vil ikke stor maktene i verden bruke billige energi kilder, fordi hoved transport, produskjon osv brukes av ikkefornybar energi kilder.

  2. Mattematisk sett er sjangsen for inteligent liv stor. La oss si at en planet med inteligent liv er flere millioner lysår unna, denne inteligente arten er flere tusen år eldre enn menneskeheten. Viss vi tenker nå at den arten er 1000, viss ikke 10000 år før oss med teknologi. Med tanke på hvor fort teknologi har utviklet seg bare de siste 50 årene, tenk deg da 10000 år i fremtiden. De lager romfartøy som kan fly rundt i verdens rommet, og de har kunne bruke varphull som et transportmiddel. Varphull er så klart bare teoretisk, men veldig sansynlig. Varphull, som du sikkert kan litt om, transporterer deg fra et sted til et annet på under et blunk. Da ville den sivilisasjonen kunne forflytte seg fra deres planet til våres ganske så fort.

    Dette er helt klart bare teoretisk, men ikke så veldig utenkelig. Med tanke på hvor lite vi faktisk vet om verdensrommet, generelt om vår egen planet, så kan alt diskuteres.

     

    Det som jeg synes er dumt er at jeg mest sansynligvis ikke lever når Menneskeheten finner svarene på om varphull faktisk eksisterer, mysteriene med svarte hull, ukjente mineraler og hvor utenkelig stort universet er i forhold til det lille mennesket.

    • Liker 1
  3. Jeg tror desverre fremtiden ser dyster ut for menneskeheten : (

    Vi forbruker mer og mer, populasjonen stiger og stiger, Vår planet blir bare mer og mer ødelagt. Viss ikke noe drastisk skjer, så kommer vi til å bli våres egen undergang. Det som er morsomt å tenke på er at her i Norge har de fleste som diskuterer, rasjonelle meninger og er villig. Tar du en titt over på Amerika, så er tingen noe helt annet. Jeg har vært i Amerika og Afrika og mange andre steder, og inntrykket mitt er ikke akkurat imponerende. Men å basere mine meninger på et få talls personer i verdens sammenheng, blir feil.

    Har hørt noen teorier om at en eventuell sykdom som hadde tatt bort over 90% av jordas befolkning kunne hjulpet til å ivareta Jorda og mennesklige prinsipper. Dette tror jeg ikke hadde fungert, med tanke på at menneske er for egosentrisk, og for grådig til å kunne leve i harmoni.

    Sånn som jeg ser det nå, er det ingen mulighet for at menneskeheten kan ivareta de faktorer som kan gi oss en god fremtid. Våre ressurser kommer til å bli brukt opp fortere enn man kan ane. Sånn som verden er i dag, preget av krig og økonomisk kolaps, har vi ingen sjangse til å få fred og redde det vi har her.

     

    Feel free til å komme med svar, jeg er 100% åpen til kritikk. Jeg håper faktisk folk tar seg tid og svarer meg med sine meninger. Ingen ting er bedre enn å få høre andre's tanker og meninger. Er bare 17 år, og lærer fortsatt. Dette er bare mitt synspunkt :)

  4. Du misforstår. Jeg prøver å forstå hvorfor folk på død og liv holder seg til evolusjonsteorien og smellet. Det er hovedmeningen med denne tråden.

    Det er fordi det er teorier som er støttet av vanvittige mengder beviser, og er så nærme fakta som man kan komme.

     

    Det som går igjen hos de som tviler på sannheten til disse teoriene er at de enten er ignorante om temaet og har forintatte ideer om disse som ikke er begrunnet i fakta, men som har rot i missinformasjonen som spres gjennom diverse kanaler. Eller så har de en skjult agenda, som jeg ikke har tenkt å spekulere i.

     

    Så spørsmålet til deg blir, er du en intellektuelt ærlig person og vil komme til bunns i sannheten, eller er du et troll evt. en ignorant person som er her for å kverrulere?

    Er du førstnevnte så burde du sette deg inn i det stoffet du stiller deg kritisk til slik at du kan spørre spørsmål som er mer relevante. Er du det sistnevnte gtfo.

     

    Vær så snill, jeg er ikke her for å krangle. Trolling står jeg helt imot.

    Om folk oppfatter meg som en som prøver å henge opp evolusjonister på veggen, så er jeg ikke det.

    Jeg er tross alt kristen, og det å drite ut folk har jeg ikke behag i.

     

    Her er noen flere spørsmål å komme med:

     

    Hvordan forklarer dere unikheten med et menneske? Over to millioner forskjellige arter finnes i verden og ikke en av de kommer i nærheten av menneskers intelligens og dominanse. Hvis evolusjon stemmer, hvordan er dette mulig?

     

    Hvordan forklarer dere opprinnelsen av mennesklig språk? Bare mennesker har avansert språk.

    Ingen andre livsformer har et avansert språksystem definert med bokstaver, alfabeter, syntakser, regler og mening.

     

    Mennesker er de eneste levende organismene som bruker dette språket for å lage litteratur, kunst, media, massekommunikasjon og for å utvikle teknologi for å overføre dette språket videre. Mennesker er de eneste som gir videre generasjoners kunnskap til biblioteker og for å lage systemer for å lagre generasjonskunnskap. Hvorfor er det bare mennesker som har utviklet dette?

     

    Hvordan kan det være at det komplekse system av mennesklig språk tilfeldigvis utviklet og tilfeldigvis ble lært av bare hjernen til et mennesklig barn?

     

    Grunnen til at menneske er så spesielt er vell på grunn Apene og deres utvikling over mange mange år. Du har vell lagt merke til at Menneske er et rovdyr, men vi har ingen hoggtenner eller klør som hjelpe midler. Viss du ser på Apene så ser du fort glims av høyere inteligens enn f. eks. en Løve. Aper er riktig nok ikke rovdyr, men de bruker inteligens for å finne løsninger til forskjellige ting. Rhesus-aper er de apene som ligner mest på mennesker, i følge sciencedaily, og en forsker som har forsket på aper i 20 år. Rhesus apene bor i komplekse samfunn, med mange faktorer som er så lik våres at det nesten er skremmende.

    http://www.sciencedaily.com/releases/2007/10/071024144314.htm

    Aper har utviklet en større hjerne for å overleve rett og slett.

     

    Jeg kan gjøre ting enda enklere, hvorfor tror du fargede mennesker har mer motstand mot UV stråler fra sola enn det vi langt oppe i Nord har? Hvorfor har Hunde raser fra sør mindre pels enn de fra nord? Det er ikke så vanskelig å skjønne.

     

    Sry for dårlig editing av kommentar, mitt første innlegg her : )

×
×
  • Opprett ny...