Gå til innhold

Titanium

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Titanium

  1. Er det bare meg som har fått det problemet, med at man ikke kommer forbi logon på vista.. Det er passord på Admin og på Guest, men kan ikke finne de noen steder :s Om noen kunne forklare dette og helst komme med ett svar ville det være utrolig bra :)

    Takker

  2. VET dere egentlig hva dere prater om her??? Hvis dere bruker kjølemedium med temperaturer under romtemperatur, (les fra springen/elva etc. ) vil ikke lekasje være det første og største problemet, DET vil være kondens som renner ned i komponentene fra rør/vannblokk. Dette er det forøvrig skrevet x  antall poster før om her på forumet.

     

     

    Edit:

    Vedrørende alger: Det er alger i alt vann som kommer i springen. Det er jo ikke noe problem i drikkevannsammenheng, men medfører litt påpasselighet fra et vannkjølingesynspunkt, man må ha algedreper i vannet. Algene vil ellers sakte og sikkert bygge seg opp inne ikjølesystemet, og derved redusere effektiviteten til anlegget, da alger ikke overfører varme/kulde så effektivt som rent metall.

    kondens er vel ikke et så stort problem. litt isolasjon fikser det ;)

    Samma med alger.. Når det renner vann hele tiden, burde vel ikke det bli et stort problem.. Men om det blir det, hva om du "rensa" det med alge dreper en gang i måneden eller noe sånt.. Ville vell gått greit det ;)

  3. uteradiator, om du bor nerme en elv eller noe slikt kan du jo sette radiatoren nedi den :/

     

    det og bruke innlagt vann er lite lurt. kommer nok til og vokse alger eller noe slikt det. dessuten er det en enorm sløsing med resurser.

     

    men om du har penger går du for vapo

    Alger, tviler.. det er da ikke alger i rørene vi har til drikkevann og lignende.. ville jo blitt det samme.. og så lenge vi har mer enn nok, hvorfår ikke bruke noe av det til noe godt, som en kald pc;) tenk deg hvor mye vann som brukes når du bare vasker deg på hendene, i forhold til hva som går gjennom rørene i et vannkjølingssystem.. Burde jo selvfølgelig sette på en regulator så det ikke brukes mer vann en nødvendig :)

  4. Tror ikke dere fikk med dere poenget her (hvis det er det jeg gjorde da:s)

    Tipper han mener vifta på psu'en... om det gir dorlig effekt om den blir varm(eller noe sånt da :p) .... Selv er jeg ikke sikker, men liker ikke tanken på en overoppheta psu heller, tror nok det er sånn at om du har lite som trekker strøm, trenger di ikke mye kjøling, men om du trekker mye strøm, trenger du mer..

  5. Noen som tror dette displayet er "lett" og koble til pc'n.. veit det er mulig. men klarer jeg det :hmm:

    Displayet er fra elfa og har nummer : G1213B1N 75-541-24

    Har også tenkt på dette : G1216B1N 75-541-32

    Syntes det var ganske billig om det ikke er "umulig" og få til og virke :p

     

    Edit: Link

  6. Har klart og skaffe meg en av disse (hmm. du vet der det står hva, og hvor mye varen koster i kassa..) et gammelt lcd display.. men brukbart fordi det er så stort..

     

    Problemet mitt er da at jeg ikke vet hvordan jeg skal klare og får kobla opp dette, det er koblet til på rimi med bare 4 ledere.. skal få skaffet noen bilder i løpet av kvelden så dere får se..

    Søkte en del på google, men fant ikke noe om det.. dere kan jo få serie nummer og sånt så kanskje dere gidde og se (hvis dere ikke har annet og gjøre da:P).

     

    S/N B7829

    P/N 73G1110

    FRU P/N 73G1106

     

    Laget av IBM og heter butikksystem..

     

    Mere info klarer jeg ikke skaffe nå, men dere skal få bilder..

  7. Skjønner.. har tenkt litt på det og, men det hadde vert en stor fordel om jeg kunne ha brukt de lederene som går over fra "display kretsen" til tastene osv. .. men hvis dette ikke er mulig, så må jeg vell nøye meg med en overgang fra pc til calkulator via porten..

    takker for svaret..

×
×
  • Opprett ny...