Gå til innhold

spillhekta

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av spillhekta

  1. Flott, håper at dette ikke blir bare et tomt ord men blir følgt opp i media, spesielt siden andre land kan se og lære. At de begynner å skru på atomkraftverkene er veldig viktig og bra, det er så mye billigere både økonomisk og helsemessig i lengden enn å importere og produsere fra fossile kilder.

    Sier mye om Japan da selv om de hadde en ulykke, vil du fortsatt satse på atomkraft, så har du land som Tyskland som bare begynner å brenne kull og olje på større skala.

     

    • Liker 2
  2. Forsvaret har fortsatt Gassmasker som en del av vanlig utstyr og annet CBRN utstyr. Og gå rundt med gassmaske hele tiden mot et virus er ikke akkurat den beste måten.

    Sitat

    Har forsvaret masker for beskyttelse mot korona-virus og mot andre virus?

    Eller forsvaret har kanskje ikke råd til noe slikt?

    Det ser ut som en stor del av NATOs militære kapasitet (bla i USA og Frankrike og i Troms) har blitt slått ut av dette virus. Før i tiden var det slik at de som var medlemmer av Sivilforsvaret hadde gassmasker liggende i skapet hjemme. Men det er kanskje også slutt med dette.

     

  3. Vi trenger alternativer til kommersielle nettverk - det er poenget. Vi vil alltid ha sosiale nettverk, men tenk på det annerledes en middagene du ser på FB. Vi ønsker ikke sentraliserte nettverk som Twitter og FB, men desentraliserte slik at grupper av individer kan hoste sine egne servere og knytte kontakt på tvers av servere, helt uten reklame og andre kommersielle hensikter. => snabeltann.no

     

    Det var mange poster med selvpromotering

  4.  

    De får fantasy bedre til enn historie. Deres historie er fantasy så lenge man ikke kan ha 100000 soldater i et slag. Jeg mener erobre Frankrike med 3000 soldater... hahahaha

     

    Kommer helt  ann på period det, England vant flere store slag under 100 års krigen med bare 6000  mann, Andre slag under Middelaldeeren hadde også bare noen tusen her og der. Og selv om det ble noen ekstremt store slag under Sengoku var de fleste små 3000-10  000 mann per side. Men utenfor de periodene er slagene latterlige, Derfor jeg ikke kan spille Napoleon  total war, Jeg takler ikke å spille Borodino med 1500  man når jeg  egentlig skulle hatt 130 000.

    Egentlig burde Total war bare ha total war medieval, Det er den perioden de gjør best. 

    Tydelig at verken av dere skjønner helt at dette er et spill, og slik spillene er i dag har vi ikke maskinkraft til å spille slike store kamper. Har du lysttil å sitte i 12 timer mens 100 000 soldater slakter hverandre i real time? Total War er en mer vennelig og skalert ned kontra slik det er i virkeligheten. Tenk deg at de 1000 egentlig er 10000 soldater, med begrensinger i maskinkraft og spillervennlighet kan du ikke ha så store kamper.

     

    Om du bare bryr deg om antall soldater kan du prøve ut Ultimate Epic Battle Simulator, der kan du plasser opp til 100 000 (om du vil spille med 1 fps så klart). Men den store forskjellen er at den ikke er like rik i detaljer som TW og mye enklere kampsystem. Du kan ikke flytte på soldatene en gang og alle er prik like med enkel animasjoner.

  5.  

     

    Skadevare stjeler kredittkortinfo hos tusenvis av nettbutikker

    Også norske på listen.

    https://gitlab.com/gwillem/public-snippets/snippets/28813

     

    Finner ingen norske seriøse som jeg finner.

    Så de på den listen der bør norske kjøpere forstå det er svindel.

    Så syns dere bør sjekke dette. Godt mulig Skattelisten.info

    er i samme kategori.

    .

    Fant en seriøs Norsk side ganske raskt på .no

    Si ikke det

    • Liker 1
  6. Ganske fascinerende hvor viktig"bilradioen" har blitt. Det lånes en bil for kjøretur uten at kjøreegenskaper eller annet bilrelatert er nevnt med et ord. Sågar planlegges det et lengre lån for å teste det samme. Og jeg skjønner det godt. Vi blir fort bortskjemt med smarttelefoner, nettbrett m.m. og forventer minst like bra systemer i bilen. Spesielt kartene på innebygd navigasjon er ofte dårlige, og koster blod å oppdatere. Og oftest er de basert på fylke - kommune - by - gate - nr - navigasjon. Jeg vet ofte ikke gatenavnet, men jeg vet hvor jeg skal. "Frognerbadet" funker fint på f.eks Google, men jeg aner ikke gateadressen. Ikke interesserer det meg heller. Med navigerings-app-en Waze får jeg sanntidsinformasjon om kø, ulykker etc. Den foreslår alternative ruter og oppdaterer ankomsttid fortløpende.

    Ser fram til flere artikler om slike systemer!

     

    Strengt tatt så var kun hvordan apple carplay fungerte som var interessant, er jo ikke noe bilforum.

×
×
  • Opprett ny...