Gå til innhold

Seal

Medlemmer
  • Innlegg

    1 350
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Seal sine prestasjoner

366

Nettsamfunnsomdømme

  1. hehe tenkte på det samme, spesielt når jeg husker at jeg tenkte at Kaitlyn Dever var en bra match for Ellie før første sesong. Er redd jeg kommer til å bli litt forvirra og blande litt i noen svake sekunder. Men syns castingen så langt har truffet blink så tror de vet hva de gjør. Fin bruk av musikk og klipp i traileren som et frempek til spillets store overraskelse.
  2. Syns ikke grafikken på hobbitene er veldig imponerende, og tror jeg aldri har likt matlaging i spill (og i virkeligheten forsåvidt), men følger spent med på mottakelsen. Kan bli høy kosfaktor!
  3. Går og drømmer om Bad Company 3 jeg. Elsker både singelplayer og multiplayer i de spillene.
  4. Jeg nærmer meg siste boss på NG+ nå, så kanskje greit den blir litt lettere, selv om jeg gledet meg til å sjekke om den var så vrien som alle skal ha det til. Med tanke på hvor mange forsøk jeg trengte på hovedbossen i Shadow Keep er det kanskje greit? Elsker DLCen!
  5. Herlig nyhet ja, syns dette ser meget lovende og pent ut! Har etter en del forsøk innsett at jeg ikke liker Songs of Conquest, som skulle være arvtageren. Liker ikke pacingen, fraksjonene og vanskelighetsgraden er alt for opp og ned. Så bra det kommer mer i denne sjangeren!
  6. Hadde vært gøy og litt rart å møte Geralt som en NPC rundt om i verdenen. Hadde sikkert fått lyst til å spille mer som han og. Godt å høre at Doug er tilbake, ikonisk rolle.
  7. Musikk i mine ører, Dishonored-spillene er blant mine favoritter. Få med Harvey Smith også, så har jeg virkelig trua!
  8. Det er har alltid vært et krav i souls spill at må må ha en viss progress for å få tilgang til DLC......... "Sånn har det alltid vært" er er skummelt argument. Pluss at forskjellen her er scopet. I ER vil jeg anslå at å komme dit at man har tatt begge disse bossene med normal progresjon sikkert er 80+ timer. Det har det ikke alltid vært.
  9. Syns det er dumt at man må helt dit for å starte DLCen. Jeg tok begge bossene i min første gjennomspilling, men nå har jeg startet NG+ og kommet ca halvveis. Jeg har ikke tid eller motivasjon til å starte NG, og usikker på hvor egnet DLCen er i NG+.
  10. Kult! Syns serien trenger en litt større oppdatering, så å ga ganske langt tilbake i tid tror jeg er et smart grep. Spent på dette!
  11. Gleder meg til å prøve dette! Men venter nok en liten stund til
  12. Herlig! Spilt det litt her og der, og kost meg veldig. Sleit litt med at vanskelighetsgraden varierte litt for mye, men det skal visst være fikset. Gleder meg til lansering og forhåpentligvis flere fraksjoner etterhvert.
×
×
  • Opprett ny...