Gå til innhold

SpillRune

Medlemmer
  • Innlegg

    322
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SpillRune

  1. Gringorilla skrev (2 timer siden):

    Ah, beklager. Ble litt tatt ut av sammenheng skjønner jeg. Har normalt for vane å lese hele tråden, men våget meg til å svare uten å ha gjort det denne gangen.

    Ikke umulig at du har rett i at en Switch kan tilby ham mer, men bare for sammenligningens del så har man jo en del passende eksklusive spill på PS4 også, som Spider-Man, Drive Club, Gran Turismo, Knack, Everybody's Golf, Little Big Planet, Journey, Ratchet & Clank, Super Stardust, Tearaway, Wipeout, The Last Guardian, Astro Bot og andre VR-spill, samt massevis av mindre kjente spill. I tillegg er det jo en latterlig stor andel eksklusive spill han kan spille etterhvert som han blir eldre. Han er bare 11 år i et år (forhåpentligvis). Samtlige av disse spillene er tilgjengelig på PS5, i tillegg til de som kommer, og allerede fra release av PS5 har man Spider-Man Miles Morales, BugSnax, Astro's Playroom, Destruction All-Stars, Fortnite, Sackboy, og muligens Ratchet & Clank (usikker). Og nå har jeg bare nevnt eksklusivene. I tillegg har man de som også dukker opp på en eller flere av de andre konsollene, og da hender det at Nintendo utelates på grunn av manglende maskinkraft.

    Switch er uten tvil noe av det bedre Nintendo har kommet med, og de har blitt bedre på online, så det er garantert et bra kjøp. Men per i dag ikke spesielt fremtidsrettet, i alle fall ikke langt fremover. Det at Nintendo har kommet med så hyppige konsollslipp i det siste gjør meg også litt bekymret for hvor lenge Switchen varer.

    Og ja, takk for sist. :)  Jeg har driftet mer og mer over på dette forumet de siste månedene, så nå må du plages med meg igjen. 😉 

    Spider-Man har 16-årsgrense, bare så det er nevnt. Kan bli trøbbel i heimen hvis dét er spillet som dukker opp.

  2. newman221 skrev (27 minutter siden):

    Likte TLOU på PS4 veldig bra. Var komfortabelt med økt framerate. Har ikke sett det spillet på liste over spill som blir oppgradert. Men det er lov til å håpe at de ikke blokkerer patch og heller ønsker å selge en remasterutgave, slik de gjorde på PS3-PS4

    Jeg tror det blir veldig få PS4-til-PS5 remasters til fullpris, spesielt med tanke på at Xbox har kommet med "Smart Delivery" på sine titler, som gir automatisk/gratis oppgradering til Xbox Series X|S dersom du allerede har originalen til Xbox One.. i tillegg har PS4-titlene allerede 4K-innhold, så hva trengs egentlig å "remastres"? Bort med dynamisk oppløsning, lås framerate til 60 og aktiver RT (hvis det ikke går ut over framerate). Kjør.

  3. Gringorilla skrev (2 timer siden):

    Dette var da en uhøre forenklet fremstilling. 

    Ja, men det var avslutningen på et ganske langt og detaljert svar fra tidligere.. Og han vurderer å kjøpe ny konsoll til en 11-åring som av foreldrene ikke får lov til å spille noe som er mer "brutalt" enn Fortnite, og 11-åringen har allerede en Xbox One. Da følte jeg den forenklingen var innafor. :) 

    Det åpner seg ikke akkurat en stor verden av nye spill ved å kjøpe PS5 eller Xbox Series X/S når du allerede sitter med Xbox One og ikke skal spille 16/18-årsgrensespill. Switch har hvertfall Zelda BOTW, Zelda LA, Super Mario Odyssey, Super Mario Party, Luigis Mansion 3, Animal Crossing, Mario Kart 8, Mario Kart Live, Splatoon 2, Donkey Kong Country TF, Pikmin 3, Smash Bros, Pokémon, m.m. De spillene er alle innafor på målgruppe og innhold, og Nintendo-eksklusive. Takk for sist, forresten ;) 

    • Innsiktsfullt 1
  4. Bytex skrev (5 timer siden):

    Om de enda bare hadde gidda å konvertere 3D versjonen fra 3DS...men det er vel for mye arbeid. De andre har jo alt for mange versjoner allerede på alle nyere konsoller. Forrige Zelda-anniversary passerte uten en eneste fanfare.

     

    Tja.. :)

    De gav ut 3 bøker:

    images-2.jpeg.4516ea1a111207bd47e2f8f08197f8e9.jpegimages-1.jpeg.dc13b21fa5aac84da455c8a0ed984ac7.jpegimages-3.jpeg.d0677d7e33de83a0ee2a391fed983cee.jpeg

    De gav ut 3 Amiibo-pakker:

    amiibo_retail.jpg

    De gav ut en musikk-CD + arrangerte en serie konserter (i Japan).

    maxresdefault-1.jpg.986e67ea45b4bb59566f3659168d6f8a.jpg

    I tillegg litt småtteri som et eget 30th Anniversary-theme til 3DS og slapp Skyward Sword til Wii U Virtual Console.

     

    • Liker 1
  5. MacBain skrev (3 timer siden):

    @Iki Det jeg lurer på er NÅR Komplett visste de ikke ville få nok konsoller vs. når de sendte ut e-posten ?. 

    Det visste de FØR de begynte å ta forhåndsbestillinger. Alle som har vært med i bransjen en stund vet hvordan dette fungerer.

    De visste at ved å legge ut forhåndsbestillinger så tidlig, så ville de få mange flere bestillinger enn de ville være i stand til å levere til lansering + en god stund etter. De fortsatte jo FFS å ta bestillinger ETTER Elkjøp og Power hadde stengt og meldt utsolgt også. De hadde sannsynligvis et håp om at dette ville være et forhandlingskort mot Nordisk Film om å få et større antall levert, men når Sony har satt retningslinjer og en dato for når ALLE skal starte å ta bestillinger, så hjelper selvfølgelig ikke det.

  6. Saftis skrev (8 timer siden):

    Ok, takk for innspill. Merker at det beste hadde vært om Nintendo lanserte Switch 2, er ikke så sugen på å kjøpe noe som kan oppfattes som en "gammel" konsoll i vennegjengen, men spillene passer fortsatt best et par år til.

    FPS-spill og bilspill er uinteressant, men adventure, arcade og "fredelig" multiplayer som Minecraft er bra.

    Tipper Mario Kart og Smash Bros hadde vært midt i blinken.

    Series S var et bra tips, den var jeg ikke klar over.

    Men vær obs her. Hvis du kjøper PS5 eller nye Xbox... så har du bare kjøpt en ny boks som i praksis spiller akkurat de samme spillene som han har i dag på sin Xbox One, bare i litt bedre kvalitet. De tilbyr ingenting "nytt" og målgruppen er voksne menn som vil ha høyere oppløsning med bedre framerate, HDR, FreeSync og raskere loading.. Jeg sier ikke "ikke kjøp", men jeg sier "vit hva du kjøper". Som barn så er ikke hardwaren i seg selv så viktig, alt handler om spillopplevelsen - ofte sammen med kompiser. 

    Snakk med han. Finn ut hva slags spillopplevelse han ønsker seg. Stor boks med de samme spillene han allerede har, eller liten boks med nye spill.

  7. MacBain skrev (8 minutter siden):

    Får håpe elkjøp er smarte nok/får tillatelse av Sony til å skrive hvor mange konsoller de har i butikkvinduet så snart de vet. Er ikke akkurat gunstig å la kunder stå 5-6 timer i kø i disse Korona tider. Noe må i hvert fall gjøres litt annerledes denne gangen. Køer er vel noe som bør unngås. Kanskje noen får ta kontakt med helseministeren og varsle han om dette så vi får ordnede forhold :) 

    Er enig at dette er en utfordring.. Men å opplyse om antall utenfor hver butikk - det er normalt. Det trenger man ikke tillatelse for. Det husker jeg fra mange tidligere releaser. Utfordringen er at det er 2 versjoner av PS5, hvordan vite hvor mange som står i kø for hvilken versjon + å skrive lister som sendes rundt er ikke godt smittevern.. Folk som skriver seg på lister vil dessuten spekulere i å dra hjem, for å komme tilbake igjen rett før butikken åpner, noe som skaper dårlig stemning i gruppa når nye ankommer midt på natta, får beskjed om at listene er fulle tross at det bare sitter 6 personer utenfor butikken...

    Det aller viktigste er hvertfall at det foregår i ordnede former - både i køen utenfor - og når butikken åpner. Men det må vel kunne ordnes med vektere eller ansatte fra butikken.

  8. Pepperspraylaugh skrev (7 minutter siden):

    Regner med at de som forhåndsbestilte fra f.eks Elkjøp vil få forventet leveringsdag en god stund før utgivelsesdatoen?

    Vil ikke prøve å skaffe meg en i fysisk butikk med mindre jeg må 😐

    Det er rimelig strengt med datoen her, men at den begynner å dukke opp 1-2 dager før release til de som har bestilt på østlandet er vel vanskelig å unngå. Spesielt med tanke på at de skal prøve rekke releasedagen til de som har bestilt i nord-Norge også. Men det er jo strengt tatt ingen store release-titler, så om man får konsollen 17., 19. eller 23. november... who cares.

  9. @Iki Problemet til Komplett var at de begynte å ta forhåndsbestillinger lenge før de skulle og satset nok på at de skulle bli prioritert av leverandør fordi de hadde flest forhåndsbestillinger. Alle fikk sannsynligvis vite antall samtidig, og når Elkjøp ble utsolgt på 15 minutter, så sier det seg selv at Komplett rotet det til når de hadde alt åpent (som eneste aktør) i mange måneder, lenge før de hadde noen bekreftelse eller hint om hvor mye de kunne forvente levert.

    • Innsiktsfullt 2
  10. CaZpeR skrev (2 minutter siden):

    Elkjøp har nok god kontakt med sine leverandører. CDON har også kontroll på sine leverandører. De har hatt 3 forskjellige salg av PS5 nå. Et salg for partiet de får inn til lanseringsdatoen, et for et parti de får inn i desember og nå har de salg for et parti de får inn i februar.

    Hvorfor skal du vite dette? Elkjøp sier det jo i artikkelen? Må du ha sitatet fra underleverandøren deres? Hvilken rolle spiller det hva andre har hørt når ansvarlig hos Elkjøp sier hvordan ståa er hos dem? Og det ser ut til at andre store skandinaviske aktører som CDON også har kontroll på hva de får inn.

    Rart dette skal være så vanskelig?

    Kanskje han jobber for Komplett og ikke skjønner hvorfor de ikke har fått bekreftet noen av bestillingene sine ennå 😛

  11. CaZpeR skrev (1 minutt siden):

    Kan det vinkles negativt så kan du banne på at det er det som blir overskriften. Klassisk norsk tabloidaviser. Latterlig!

    Det negative er derimot at Sony ikke kan stå inne for kvaliteten på hvor god ytelsen på PS4-spill er på PS5. Noen vil få bedre ytelse, noen værre, sjekk selv før du kjøper DLC osv.. Får spillene PS4 Pro-ytelse, eller legger de seg på PS4-basic med framerate/resolution-boost? Alt for lite info så kort tid før release. Blir nok nødt til å vente på Digital Foundry før man har klare svar her.

    Sitat

    PS5 backwards compatibility differences, improvements and limitations explained

    Sony has said the following performance differences can apply when the PS5 plays PS4 games:

    • "Select" games may be enhanced by Game Boost, which will provide higher or smoother framerates.
    • Some PS4 games "may exhibit errors or unexpected behaviour" when played on PS5. Sony provided the caveat of recommending players try a PS4 game before purchasing DLC "to see if you are happy with the play experience".
    • Some features and functions won't be supported - what these are, exactly, are unknown.
    • Additionally, the Share menu no longer will appear on PS4 games, and is replaced with the PS5's own Create menu, which can also take screenshots or record movies.
    • Finally, PS4's In-Game Live, PS4 Tournaments or game companion apps won't be supported on PS5.

    https://www.eurogamer.net/articles/ps5-backwards-compatibility-ps4-compatible-playstation-6300

     

    • Liker 1
  12. Nerowulf skrev (8 minutter siden):

    En remake av The Legend of Zelda: Ocarina of Time, til Switch hadde vært nice.
    (En sånn litt random kommentar)

    Neste år er 35-årsjubileum for The Legend of Zelda (1986), så da kommer sikkert en HD-samling med Ocarina of Time, Majora's Mask, Wind Waker, Twilight Princess og Skyward Sword.

    Men en remake hadde vært helt fint det også. 9 år siden forrige remake (til 3DS) nå, så..

    EchH1J3WoAIUGUn.jpeg

  13. newman221 skrev (18 minutter siden):

    F.eks vil det være stor hensikt å kjøpe TV med HDMI2.1 og 120Hz panel, eller går det greit med en 75"-85" vanlig TV fra fjorårets lineup? Etter hva jeg kan se ser det ut til at Q77/Q85 fra Samsungs 2020-serie har 120Hz panel og 2.1, mens Sony sin XH-serie bare har 2.0b og 100Hz panel..

    Jeg er bare glad for at jeg har fått bekreftet at min Samsung Q90R (2019) støtter 4K120+VRR over HDMI 2.0 på HDMI3, så da slipper jeg kjøpe ny TV. Mulig jeg bytter uansett, men er meget skeptisk til å satse på OLED til gaming uansett hva disse filmfokuserte test-sidene sier om hvor gode TVene er - også til gaming.

  14. Nizzen skrev (På 8.10.2020 den 23.28):

    Ungene maser etter et nytt Zeldaspill (de elsker Zelda Botw og Link's Awakening . Kommer dette snart? Hilsen Nintendo noob

    Utrolig mange som kjøpte det første Hyrule Warriors i den tro at det var et nytt Zelda-spill og ble skuffet, så jeg anbefaler å se deg opp på gameplay først. Ja, dette ser ut til å være mye mer interessant enn det første Hyrule Warriors ift at historien er koblet tett opp til Breath of the Wild, men det er fortsatt et "Warriors/Musou"-spill først og fremst, så vit hva du kjøper.

    Tips: Kjøp en brukt Wii U med Wind Waker HD og Twilight Princess HD. Wii U eshop er vel åpen fortsatt også, så der er N64-originalene Ocarina of Time og Majora's Mask — ELLER kjøp en 3DS med Ocarina of Time 3D, Majora's Mask 3D og A Link Between Worlds (som jeg tror kommer til å falle VELDIG i smak etter å ha spilt Link's Awakening).

  15. Saftis skrev (På 10.10.2020 den 13.07):

    Vurderer å kjøpe en av de nye konsollene til nevø på  11 år i julegave, men har ikke satt meg så veldig inn i situasjonen.

    Forrige gang han fikk konsoll var det rett før Switch launch, som jeg synes har spill som passer bedre til småbarn, så da ble det en Xbox (One?) i stedet, som stort sett ble brukt til div. Lego-spill og Minecraft. Nå har de nettopp fått lov til å begynne med Fortnite, men mer grafiske/voldelige voksenspill er fortsatt ikke så populært blant foreldrene.

    Det er en hovedregel jeg bruker ift kjøp av nye konsoller: Ikke tenk "hvilken konsoll skal jeg kjøpe", tenk "hvilke spill vil jeg spille".

    Mange kjøper ofte konsoller blindt, enten basert på merke, eller anbefalinger fra bekjente (som kanskje har helt andre spillvaner), og da kan man bomme kraftig.

    Sitat

    * Vil det i det hele tatt være mulig å få tak i en av disse konsollene til jul, eller er alt allerede fullbooket på forhåndsbestillinger?

    PlayStation 5 er utsolgt på forhåndsbestilling, men noen butikker har satt til side et antall som skal selges til de som møter opp på releasedagen. Er veldig usikker på hvordan dette skal gjennomføres mtp smittevern, men forvent køer utenfor butikkene i god tid før midnatt. Xbox Series X og S kan fortsatt forhåndsbestilles online, med levering før jul. Series S ser ut som fortsatt kan leveres på release.

    Sitat

    * Hva er det kidsa i dag egentlig synes er best/kult - er det egentlig PS som gjelder (fikk litt inntrykk av dette forrige gang)?

    Norge er PlayStation-land, så jeg antar PS5 kommer til å fortsette den trenden også denne generasjonen. Her er det igjen verdt å merke seg hvilke eksklusive spill som kommer til de forskjellige konsollene. Microsoft er veldig aggressive på oppkjøp av spillstudioer nå, så spillserier som tidligere var på alle plattformer, kan plutselig bli Xbox+PC only. Siste eksempel er oppkjøpet av Bethesda, som kan bety eksklusivitet på kommende spill i seriene Doom, Wolfenstein, Quake, Elder Scrolls (Skyrim, Oblivion, etc.). 

    Sitat

    * Vil det være mer fornuftig å kjøpe Xbox siden kontrollere allerede er i hus - kan disse gjenbrukes fra forrige generasjon, eller går man glipp av noe da?

    Alle Xbox One-kontrollere fungerer videre på Xbox Series X og S. Alle spillene som fungerte på Xbox One fungerer også på den nye - like godt eller bedre. De nye Xbox Series X/S-kontrollerene har ny "share"-knapp, forbedringer på styrekryss, og små formjusteringer for at kontrolleren skal passe bedre til både små og store hender.

    Sitat

    * Forstår det som at hardwaren er lik nok til at det ikke blir noen enorm forskjell og en klar taper/vinner i "konsollkrigen"?

    Hardware når det kommer til ytelse har aldri avgjort hvem som vinner/taper. PS2 var soleklar vinner over GameCube og Xbox, som begge var kraftigere. Wii danket lenge ut PS3 og Xbox 360 grunnet heeeelt andre ting enn grafikk. At Xbox One X var 40% kraftigere enn PS4 Pro og hadde overlegen spillytelse hjalp heller ikke, "alle" kjøpte PS4 (og Switch) allikevel. Rent ytelsesmessig er Xbox Series X kraftigst, men tviler på at en 11-åring vil tenke på det.

    Sitat

    * Er det noen vits i konsoller med mye hardware lenger, eller kommer man gradvis til å gå over til server-side rendering og bare streaming og abonnement slik som Nvidia sin løsning (steam har en også kanskje?)

    Nettkvalitet er fortsatt ustabilt, spesielt i store deler av USA og sørover i Europa. Streaming er et alternativ, men ingen har kommet med en løsning som er så god at noen vil foretrekke det framfor å kjøre spillet på egen konsoll/PC. Det testes ut og er under utvikling, men det er fortsatt langt unna å være en fullgod erstatning.

    Sitat

    * Hvilken av de har best spill for en 11-åring?

    Switch er fortsatt utvilsomt best for en 11-åring hvis du tenker bredde i spillutvalg. Zelda, Smash Bros, Super Mario, Mario Kart, Pokémon, Splatoon, Animal Crossing, etc., det å ta med seg konsollen ut av huset, eller spille sammen på samme TV.

    Utvalget av eksklusive barne-/familievennlige spill på PlayStation og Xbox er tradisjonelt sett meget spinkelt. De fleste er enten Nintendo-eksklusive eller tilgjengelig på alle konsoller. Noen få kommer dessverre litt senere til Switch, men de fleste kommer. Akkurat nå er det vel bare Crash Bandicoot 4 jeg kommer på som foreløpig ikke er bekreftet til Switch. Men! Hvis dette er en 11-åring som helst vil spille action, skyting, racing og FIFA og synes "Nintendo er barnslig", så er PlayStation og Xbox bedre.

    Du velger Xbox Series X/S hvis:

    • Du har mange spill til Xbox, Xbox 360 og Xbox One du ønsker å fortsette å spille (eller oppleve på nytt i bedre ytelse).
    • Du har mange Xbox One-kontrollere, headset-osv. Alt fungerer videre.
    • De eksklusive Xbox-seriene er de viktigste spillene for deg, f.eks. Roblox, Forza, Sea of Thieves og Ori-spillene (Resten er stort sett 16/18-års).
    • Du ønsker å spille og utforske mange forskjellige spill og samtidig få alle Xbox-eksklusive spill "gratis" på dag 1. (GamePass Ultimate = hundrevis av spill + online-tilgang).
    • Du ønsker å ha flere spill tilgjengelig samtidig (større lagringsplass og lettere utvidelsesløsning enn PS5).
    • Du ønsker den beste ytelsen en spillkonsoll kan gi i 4K (Xbox Series X).
    • Du spiller på 1080p/1440p-skjerm og vil spare penger (Xbox Series S har tilsvarende ytelse som Series X, bare med lavere oppløsning - et ekstremt undervurdert valg for alle som uansett spiller på PC-skjerm og ikke skal utnytte 4K).

    HUSK! Microsoft har sagt at de fleste Xbox Series X/S-spill vil også komme til Xbox One i minst 1 år framover, og mange av spillene oppgraderes gratis til de nye versjonene når du starter dem på den nye konsollen (tjenesten kalles "Smart Delivery", se etter logoen på de aktuelle spillene). Dét kan også være en god grunn til å vente og kanskje heller kjøpe Switch som et tillegg, siden den har mange flere spill som aldri vil dukke opp på verken PS5 eller Xbox. Hvis 11-åringen har ytret ønske om en Switch da, selvfølgelig...

    Du velger PS5 hvis:

    • Du har mange spill til PS4 du ønsker å fortsette å spille, inkludert PlayStation VR.
    • De eksklusive PlayStation-seriene er de viktigste spillene for deg, f.eks. Sackboy, Ratchet & Clank og Gran Turismo (Resten er stort sett 16/18-års).
    • De fleste du kjenner skal ha PS5, og du vil være garantert å kunne spille online med dem.
    • Innsiktsfullt 1
  16. Uten bluetooth lyd og med bare 32gb så skipper jeg den. Ganske synd da jeg har lengtet etter en erstatter til Playstation Vita

     

    Jeg skjønner ikke Vita-kommentaren da Vita ikke hadde internlagring (1GB i revisjonen) og krevde bruk av svindyre proprietære minnekort. Switch har 32GB og bruker standard micro-SD.

     

    Og Bluetooth-lyd har forsinkelse, uansett. Ikke bruk Bluetooth til gaming. Aller beste scenario gir 32ms lagg.

     

    Fokuser heller på hva Switch har. Skjermoppløsningen er mye bedre enn Vita (544p vs 720p), spillutvalget er mye bedre.. men ville kjøpt vanlig Switch foran Switch Lite, bare fordi det er utrolig digg å kunne spille spillene i 1080p på TVen med Pro Controller også.

    • Liker 3
  17. Siden du har kjøpt konsoll fra DKoldies (USA) så antar jeg at du har en amerikansk NTSC-modell. Har du passet på at bryteren på AV-HDMI-adapteren er satt til NTSC (hvis denne finnes)? Og har du plugget inn USB-kabel for strøm til adapteren?

     

    Ellers kan det være at alt du behøver er en 3,5mm minijack til 3x phono:

     

    3-5mm-Mini-AV-Male-to-3-RCA-Female-Phono

     

  18. Cancelled Xbox One title Scalebound may be coming back as a Nintendo Switch Exclusive title.

    For those who don't remember, Scalebound was supposed to be an Xbox One exclusive title from developer PlatinumGames.

    https://www.denofgeek.com/us/games/scalebound/279345/scalebound-rumored-return-nintendo-switch-exclusive

     

    Bør sende klikk til de som fortjener det, kilden til ryktet er her:

    https://www.nintendo-insider.com/report-scalebound-resurrected-as-a-nintendo-switch-exclusive/

    Platinum + Nintendo blir et stadig sterkere team, virker det som.

  19. Rundet nettopp Link's Awakening for hundreogørtogførtiende gang. Kjøpte det da det var nytt, men hadde aldri spilt DX-versjonen, så da noen la ut det og en GBC for salg til en rimelig penge, slo jeg til.

    Hvis de lager det på nytt er det kanskje lov å håpe på en grom nyversjon av tidenes variasjon over Zelda-temaet:

     

    Jeg hadde også tenkt å kaste ut brannfakkelen at Link's Awakening er minst like bra som ALTTP, men nå er det leggetid. Sov godt.

     

    Tal-Tal Heights er det beste musikksporet i Zelda-historien. ELSKER det. Og denne remixen, spesielt fiolindelen 1:20-1:47.

  20. Animal Crossing er jo spillet som virkelig tok av i nongamer-boomen til Nintendo DS. Det hadde hatt middels suksess på N64 (i Japan) og på GameCube, men det var sammen med Brain Training at det fant sitt publikum på DS. Det er et spill som funker veldig godt til dem som bare vil ha noe å holde på med, som ikke har noen vanskelighetsgrad eller avsluttende mål. Jeg kaller det for hobbyspill, og for rett målgruppe er det omtrent det eneste spillet de trenger, kan spilles i årevis.

  21. Håper det er Metroid Trilogy med online multiplayer lagt til. Er lov å drømme.

     

     

    Å legge til online multiplayer til en spillserie som utelukkende har oppnådd sin popularitet på singleplayer er ingen god plan. Jeg kjenner ingen som spilte multiplayer i Metroid Prime 2 og at Metroid Prime 3 igjen var singleplayer only sier vel sitt om hvor populær den modusen var. Alle multiplayerforsøk i Metroid-universet (Metroid Prime Hunters, Metroid Prime Federation Force) har feilet. Folk vil være Samus Aran, alene.

×
×
  • Opprett ny...