Gå til innhold

Frode789

Medlemmer
  • Innlegg

    722
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Frode789

  • Bursdag 01. aug. 1990

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Frode789 sine prestasjoner

540

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ingen respons rabler? Ble du stille plutselig?
  2. Her må du forklare nærmere rable rabler, som er så smart i bedriftsøkonomi. Regner med du vet noe vi ikke vet, selv om Sony kastet søpla på bålet to uker etter release? Med full refund. 8 år utvikling, Sony kjøpte studioet også med dette som en del av dealen for X antall millioner, 100+ millioner brukt ila årene i utvikling i tillegg... Men ja, forklar oss hvordan dette egentlig er en suksesshistorie, I'll wait. Er ingen andre som er så delusional som rabler på dette forumet her, er helt utrolig. Må være trolling.
  3. Og da er woke festen død. Ser ut som rabler og hans 100 andre likesinnede "modern audience" ikke var nok til å redde spillet fra total kollaps, rart det der. 😅 You had a good run. https://blog.playstation.com/2024/09/03/an-important-update-on-concord/ "However, while many qualities of the experience resonated with players, we also recognize that other aspects of the game and our initial launch didn’t land the way we’d intended. Therefore, at this time, we have decided to take the game offline beginning September 6, 2024, and explore options, including those that will better reach our players. While we determine the best path ahead, Concord sales will cease immediately and we will begin to offer a full refund for all gamers who have purchased the game for PS5 or PC. If you purchased the game for PlayStation 5 from the PlayStation Store or PlayStation Direct, a refund will be issued back to your original payment method. Customers who purchased from other digital storefronts will also be refunded. "
  4. Hører du deg selv prate? Er du tett? Ja han er demokrat. Han prøvde å stille som president for dem. Hans VP or de fleste som jobber for han, er Ex-dem medlemmer. Forklar hvordan han ikke er demokrat? Måten han har blitt motarbeidet med skitne triks, så skjønner jeg at han ikke ville ha noe med DNC å gjøre etterhvert. Han har sett at korrupte DNC er det ingen framtid i, derfor støtter han noen han er politisk uenig i på mange ting (Trump), men som faktisk har imøtesett han i likevel en del av hans hjertesaker. Derimot så har Harris og DNC bare ignorert hans forespørsler. Det er så ironisk at det prates om "partiet for demokrati", nå de har en presidentkandidat ingen i folket har stemt på, det er det bare eliten på bakrommet som har rasket sammen sine agendaer, og funnet the puppet Harris som det beste valget for Obama og Pelosi som drar i tråene i bakgrunnen. Har enda ikke stilt i en debatt. Og de har gjort alt i sin makt av skitne triks for at kandidater som bla RFK ikke skal komme til nominasjonen. Du finner ikke hele talen på BBC sin sider. I wonder why. Prøv å tenk litt, hvis du klarer? AP hadde hele talen på Youtube.
  5. Dette er ikke en artikkel. Ingen ser på vgtv. https://www.realclearpolling.com/polls/president/general/2024/trump-vs-harris-vs-kennedy-vs-stein-vs-west Rundt 5% er ganske mange stemmer. I en del tette stater så kan dette absolutt være avgjørende. Hva gjør han til en politisk klovn? Hva er da Harris? Som noen så passende sa i kommentar på Youtube: "When a lifelong Democrat, from an iconic Democrat family, who tried to run as a Democrat, and who’s running mate was a Democrat, warns you about the dangers of voting for the Democrat in this election, you should probably listen."
  6. Ja du har lest så mange artikler på VG ikke sant, norges største avis? De fokuserer heller på at sønnen til Waltz "hetses". Stakkers. Big news.
  7. Historisk speech fra RFK. Naturligvis så er dette hysj hysj i big media, treffer spikeren på hoder der. RFK Jr støtter Trumf. Trekker seg fra ballots i kampstatene. Er RFK Jr enig i alt med Trump? Nei absolutt ikke, de har mange forskjeller så klart. Men han ser også at Democratic party er bare et rottereir uten framtid, og han vil ha mulighet for å få fram mange av hans kampsaker i samarbeid med Trump, som faktisk var villig til å lytte til han. I DEM så ble han bare ignorert og sensurert. RFK hadde vært en god DEM kandidat! Men de vil heller ha en falsk puppet i Kamala som ingen har stemt på, og som var svært upopulær i forrige valg. Tearing a new one til democrat party, med fokus på bla den råtne korrupsjonen som rår i partiet/deres kontroll over big media og big pharma, samt suppresjon av free speech. CNN og MSNBC kuttet sendingen live midt i talen, proving his point.. “The worst thing that you can do in a democracy is to censor speech... If you have a government that can silence its critics, it has license for any atrocity.”
  8. JUST IN: European Union sends letter to Elon Musk, demanding him to censor Donald Trump during their upcoming interview. The EU has threatened Musk with legal consequences if he does not prevent the spread of what they label as "disinformation." Venstresiden, som skal lable alt som "disinformation", slår til igjen. Her skal det slås ned på en skummel debatt, de pisser i buksa. Får de det som de vil, så ser vel hele verden ut som idag i UK, hvor politiet kan slå ned på hva som helst de mener "makes somebody feel bad". Altså Sovjet UK. Skrev du på Facebook noe kritisk om antallet flykninger som strømmer inn i landet, pga. eksplosjonen av knivstikking (their MO), voldtekt, ran osv av immigranter og andre-generasjon immigranter; Straight to jail. Rett fra lovverket: "A person is guilty of an offence if, for the purpose of causing annoyance, inconvenience or needless anxiety to another" Mao. det betyr hva svarte du vil. En blåhåret feminist som vil bli kalt med pronouns cake/cakeself, og du ikke bruker det, ja da kan jo det gi alvorlig "anxiety" stakkars.
  9. Mann vant knusende seier i kvinneklassen. Velkommen til 2024..
  10. Jepp.. Trist at noen er så langt ned i ekkokammeret. Enkel løsning. Det er en åpen klasse. Hvem som helst kan være med her. Trans, menn, osv, null problem. Også er det en kvinne klasse. Det må du være biologisk kvinne (XX) og uten spesielle sære medisinske tilstander som f.eks gir høyt testosteron nivå. Det er ingen menneskerett å være med i kvinne klassen i sport hvis du ikke er biologisk kvinne. Både av sikkerthet i fysiske sporter, og naturligvis for rettferdighet generelt. Personen i dette tilfellet er jo åpenbart en mann. Selv om noen her inne skal legge over skylapper, så kan alle med fungerende hjerne se det med en gang, pga. åpenbare fysiske ansiktstrekk som skiller mann og kvinne. Er nok 5-ARD eller lignende tilstand som gjør at de tok feil kjønn vel fødsel. Med mindre de legger fram test som viser at det faktisk er XX kromosom (som han åpenbart ikke har)..
  11. Haha, good one. 😅😅 Definisjonen av inkompetent suppehue diversity hire.
  12. Dette er satire, ikke sant? Hvis ikke, så er det utrolig naivt og skremmende at folk kan gå rundt å tro dette.. Problemet er DEFINITIVT islam, kultur og miljø fra opprinnelsesland vs det å bo i et sivilisert vestlig land. De to er ikke forenelig. Ja, gi dem mer penger, det er lurt. Det er allerede forsvinnende få andel som jobber allerede, og bare er er belastning på velferdssamfunnet vårt. Foreslår du flytter til Kenya, Afghanistan eller lignende. Please.
  13. Sies nå at skytter + 1 tilskuer er død. Og en annen kritisk skadet.
×
×
  • Opprett ny...