Gå til innhold

Ruddwiijk

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ruddwiijk

  1. Kjøpte disse rett fra leverandøren før de ble tilgjengelig i Norge. Hatt de nå i noen mnder og er svært fornøyd!

    Opplever ikke noe problemer med komforten, men jeg kjøpte med ekstra "plugger" hvor du får 3 forskjellige størrelser. Da vil du nok enklere kunne bytte til noe som passer øret bedre enn de som er standard. 

     

    De har veldig god lyd, bassen er jo noe for seg selv når du skrur opp på maks og det rister i øra og beste støyisolering jeg har prøvd ut.

    Eneste negative per nå er som det står i artikkelen, knappen er svært sensitive. Har du skjerf eller f.eks. en noe stor hette som i ny og ne kan touche bort i knappene så er det fort at du enten bytter sang eller pauser musikken, men det er småtteri i forhold til det positive :)

     

    Hvis du skriver til Nura kan de sette ned følsomheten =)

  2. Sarkasmen din er lett å lese, men hvorfor mener du det er såpass åpenlyst? Aldri hatt problemer med noe Sony produkt før jeg

    Som jeg har bemerket gjennom tråden, har jeg sett og opplevd god lydkvalitet i Sony's headset, men gjennomgående feil/mangler/shortcuts i byggekvalitet og pålitelighet, som har vært gjenspeilet i support og mulighet for kjøp av reservedeler. Dette produktet virket lovende, og jeg har vært nysgjerrig men skeptisk. Om du skriver "Sony headset breaking" i Google får du mer enn et par treff.

  3. Da må EET-Nordic boikottes også må dere handle deler fra Ebay. Nye øreputer fra ebay, 60 kr inkl fri frakt. Du finner det meste du måtte trenge av reservedeler på Ebay. 

     

    Enig, men det gjelder jo Sony, ikke bare EET-Nordic. Det er kjipt å måtte tråle Ebay etter deler man ikke akkurat har komponentnavn på, legge på shipping og moms når reservedelene du skal ha er vanlig å skifte og nærmest kan 3d-printes for en femmer (jeg fant modeller for en plastdel jeg måtte skifte tidligere, der Sony kun tilbød ny komplett bøyle til 900 smekk).

  4. Jeg driter i støydemping. Hvem er best på LYD!?

    Støydempingen er det første jeg deaktiverer om der er.

    Ødelegger bare lyden og ett headsett i denne størrelsen bør heller isolere nok til at støydemping er overflødig uansett

     

    Det er jo selvfølgelig subjektivt. Men et sett i samme stil som demper godt passivt er Nura sine. De kjører dog eq etter øra dine, som du ikke kan gjøre så mye med selv, hvis du ikke vil at lyden skal modifiseres.

  5. Jeg skjønner bare ikke hvorfor du velger Bose over Sony. Bose har dårligere lydkvalitet, de er også dårligere på støydemping. 

     

    Prismessig så er det ikke stor nok differanse til å favorisere den eller den andre. Hva er det som gjør at du foretrekker Bose fremfor Sony? Er det noen skjulte perler på Bose som ikke kommer frem på tester? 

     

    Tenker at det aller viktigste når en handler støyreduserende headset er hvor gode de er på å faktisk redusere støy. Her vet jeg etter å ha prøvd begge at Sony er temmelig langt foran Bose. Det neste kriteriet for min del er lydkvalitet. Også her er Sony et steg foran Bose. Nå når LDAC er implementert i Android er jo lyden blitt enn bedre på Sonyene.   

     

    Par små punkter som gjør at jeg ville valgt Bose, især support og pålitelighet, men jo som skrevet her tidligere er man jo nysgjerrig på nye muligheter. Lydkvalitet er jo subjektivt. På nær tekniske specs for LDAC seff, men vi kan vel knapt si at det automatisk kvalifiserer lyden i et sett som "bedre" enn et annet?

  6. Hvor passer Bose inn? Bose har dårligere lydkvalitet og er dårligere støydemping.

    Disse nuraphones kjenner jeg ikke i praksis, og bra for dem at de har fått NC kan ikke huske det var snakk om det i kampanjen.

     

    Bose er en direkte konkurrent i samme segment, som jeg inntil videre hadde valgt over Sony sine alternativer. 

  7. Foretrekker heller at hodetelefonene er bygget såpass bra at de ikke trenger noe støydemping som bare bidrar til å ødeøegge lydkvaliteten...

     

    Det er jo, jevnt over et litt annet produkt. Men igjen noe jeg hadde sansen for i Nuraphones, god passiv demping med mulighet for å supplere aktivt. Kunne godt vært mere fleksibilitet, dog..

  8. Takk for svar. Du gikk for hemmelig alternativ nr 3 ser jeg. Det er ikke aktuelt for min del. Prøvde også å hendvende meg til noen som har testet begge settene jeg nevnte

    Skjønner, rimelig det. Er dog neppe så mange andre enn anmelder her som har testet begge? Står jo greit i artiklen hva som er styrkene i begge settene.

  9. Fin test, og jeg liker at du nevner hvordan lyden var på spesifikke låter =)

     

    Dog en liten ting jeg nesten alltid savner i slike anmeldelser, er test av lyden i sjangre med skikkelig dyyyyyyyp bass. Altså, ikke kick-bassen som er å finne i techno eller hip-hop, men den ULTRADYPE bass-linjelyden du finner i f.eks. dub og psybient. Det vil si sjangre hvor bassen står for selve melodien.

     

    Min go-to låt for å sjekke alt av lydutstyr er:

    Hallucinogen - The Herb Garden

    Hvis høytalerne/hodetelefonene klarer å spille basslinja som begynner ved 2:30, og lyden er så dyp og deilig at det får hjernebarken til å krible, da blir jeg imponert. Dessverre hender det ikke så ofte, og de aller fleste gjengir denne basslinja bare som en tam bakrunnsstøy langt borte et sted.

    Godt poeng. Pleier kjøre Massive Attack - Angel og Holly Cole - Train Song for dypbass selv. Hvordan stemme og detaljer i høyere frekvenser agerer når bassen slår kan være avslørende hvis systemet ikke holder følge.

  10. SONY WH-900 er utrolig bra kvalitet på, og jeg vil tru testen på disse er også bra kvalitet på.

     

    Men du har ingen erfaringer med det aktuelle headsettet? Som referanse, i forhold til hvorfor jeg spør:

     

    https://us.community.sony.com/s/question/0D50B00004JW8ZLSA1/cracking-headband-on-wh1000mx2-headphones?language=en_US

     

    https://www.google.com.co/search?ei=Wn-JW9KJDOnm_Qbnt5uABw&q=sony+headset+cracking+headband&oq=sony+headset+cracking+headband&gs_l=psy-ab.3..33i22i29i30k1.12529.20050.0.20219.28.23.0.0.0.0.314.2943.0j8j5j1.14.0....0...1.1.64.psy-ab..14.14.2937...0j0i10k1j0i22i30k1j0i67k1j0i22i10i30k1.0.JAkirs-MsIk

     

    edit: søk evt på Sony xb swivel break for flere eksempler. Jeg er interessert i produktene, syns de låter bra, er komfortable og demper godt. Denne testen gjør meg ikke mindre interessert, men jeg vil gjerne overbevises om at det varer litt lengre før jeg bruker penger på et Sony-sett igjen.

  11.  

    Hvordan er byggekvaliteten? De forrige Sony-klokkene jeg hadde gikk i stykker to ganger ved bøylefestet, en gjentaker hos andre med samme produkt, og Sonys support dertil var både kronglete og svært dyr.

     

    Litt på siden, kunne det være relevant å få inn Nuraphones på sammenligningslisten i denne slags tester? Det er jo et litt annet produkt, men konkurrerer godt med de nevnte i lydkvalitet og støydemping.

     

    Føler ikke at Nuraphones er i samme klasse, da de ikke er aktiv støydemping, kun passiv. Og de koster jo ca det samme som Sony, men de mangler jo aktiv støydemping.

    De fikk aktiv støydemping for ca en måned siden.

    • Liker 1
  12. Hvordan er byggekvaliteten? De forrige Sony-klokkene jeg hadde gikk i stykker to ganger ved bøylefestet, en gjentaker hos andre med samme produkt, og Sonys support dertil var både kronglete og svært dyr.

     

    Litt på siden, kunne det være relevant å få inn Nuraphones på sammenligningslisten i denne slags tester? Det er jo et litt annet produkt, men konkurrerer godt med de nevnte i lydkvalitet og støydemping.

    • Liker 2
  13. Jeg vurderer å anskaffe ny laptop, med formål simulering i Matlab, Spice etc, ønsker en som holder koken lenge. Formfaktor og skjermstørrelse er ikke det viktigste, men den skal på ryggen en times sykling om dagen, så helst ikke alt for mange kilo.. Har fra tidligere av god erfaring med Thinkpads, men er helt ute i forhold til modeller og dagens specs. Prisområde gjerne omkring 15k. Tips? P50s? Yoga? 

    • Liker 1
  14. Gtx 750ti ser ut til å være i min gate, takk! Noen produsenter eller bygg som er å foretrekke? Støynivå>temperatur>pris>ytelse er mine prioriteringer her, hvor støynivå er viktigst og ytelse i siste rekke.

     

    Utover referansekortet virker disse to mest forlokkende:

    https://www.komplett.dk/asus-geforce-gtx-750ti-2gb-physx-cuda/813593

    https://www.komplett.dk/evga-geforce-gtx-750ti-2gb-physx-cuda/809360

     

    (ja, jeg bor i Danmark)

  15. Hei,

     

    Sitter pr nå på en datamaskin som med nød og neppe drar det jeg behøver (lydredigering, Starcraft 2). Sitter på gjerdet for å oppgradere stykkevis og delt, og vurderer å begynne med nytt skjermkort.

     

    Det skal være godt nok til å streame til Nvidia Shield-tabletten (gfx 850 eller senere), men stort mer er det ikke behov for. Det er også viktig at støynivået er overlevbart. Budsjett bør ikke overstige 1500.

     

     

    Sitter idag på et xfx geforce 7950gt vifteløst, så det meste vil vel uppe ytelsen.

     

    Specs er eller ikke stort, noe slikt:

    Asrock p45de3

    Intel e8400 3hgz

    6gb ram (husker ikke timings etc, rimelig standard)

    Samsung 840 pro hd

     

    Takk!

     

×
×
  • Opprett ny...