Gå til innhold

BloodyBastard

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BloodyBastard

  1. Syns ikke helt dette spillet fortjener 10 med den elendige frameraten. Det ødelegger så utrolig mye. Hadde det sklidd fint slik som det burde hadde jeg kanskje gitt det en 10er jeg og, men RS er blitt så alt for flink til å lage spill med dårlig fps.

     

    Jeg opplevde aldri regelrette problemer med frameraten på Xbox 360, i hvert fall. Det var riktignok visse scener som gikk en anelse seigere fordi det hendte mye på skjermen, men med tanke på hvor bra dette spillet ser ut og hvor innholdsrikt det er så er det definitivt etter henhold i mine øyne.

     

    Raggz: Tusen hjertelig takk! Det varmer et trønderhjerte å se at så mange setter pris på min håndtering av en rimelig sart tittel.

     

    Jeg vet riktig nok ikke hvordan spillet kjører på Xbox 360, men på PS3'en kjører det i alle fall ikke bra. Jeg mener ikke at det plutselig begynner å hakke. Jeg mener det har alt for lite bilder i sekundet hele tiden. Jeg er faktisk sikker på at det er mer bilder i sekundet på en vanlig video og der er det jo bare 24 som også er for lite.

     

    Jeg får ta en titt på 360 versjonen en gang og se om det er noe forskjell.

     

    Syns ikke helt dette spillet fortjener 10 med den elendige frameraten. Det ødelegger så utrolig mye. Hadde det sklidd fint slik som det burde hadde jeg kanskje gitt det en 10er jeg og, men RS er blitt så alt for flink til å lage spill med dårlig fps.

     

     

    PS3 utgaven du har?

     

    Ja. Hvordan det?

     

    Har lest flere steder at PS3 sliter med framerate. Det vil mest sannsynlig bli patchet vil jeg tro.

     

    Det håper jeg at de gjør for dette spillet fortjener virkelig en høyere framerate. Det ødelegger mye av opplevelsen for meg slik som det er nå.

  2. Bare vent å se når bilder kommer ut som utviklerne ikke har har laget og kontrollert selv. Da får vi se hvordan de har løyet for oss. Dette gjelder de fleste utvilkere, ikke bare Turn 10. Polyphony gjør også mye det samme.

     

    Jeg tror faktisk at Polyphony bare har laget på litt ekstra AA i trailerene sine, men det vil jo tiden vise.

     

    Uansett..... jeg har alltid kjøpt Gran Turismo fordi jeg syns spillene har vært flott å se på. Jeg liker når spill har god grafikk, men jeg kan ærlig innrømme at jeg blir alltid møkk lei etter veldig kort tid, rett og slett fordi spillene er skikkelig kjedelig.

    Jeg har litt mer troen på GT5 pga at vi nå kan ødelegge bilene og vi liker å maltraktere ting :D

     

    Tilbake til Forza 3.... Jeg syns det ser utrolig flott ut og det virker som ett mye, mye mer spennende spill enn GT5. Jeg syns det er synd dette ikke kommer til PS3'en. Da hadde hadde jeg kjøpt det.

     

    Tata....

×
×
  • Opprett ny...