Gå til innhold

TOMF_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    114
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TOMF_InnleggNO

  1. For folk som får vondt av å lese den noe vage beskrivelsen:

    Spillet er tungt inspirert av Aeon of Strife / Defense of the Ancients og dets nyere "kloner" League of Legends / Heroes of Newerth, men skipper karakter-bygge-fasen og mange av de større taktiske beslutningene til fordel for ren kamp. Gjenstår å se om det blir en suksess på linje med sine inspirasjonskilder, selv har jeg mine tvil :/

    Å si at BLC er tungt inspirert av AoS-spill som DotA blir helt feil, de har lite til felles.

     

    Er selv i betaen og synes BLC er vanvittig gøy og konkurranse-rettet. Respekterer Funcom for å satse på dette spillet. :)

  2. Dette spillet ble for nerdete for min del :) Første som møter meg ingame er supernerder som chatter med forkortelser jeg ikke har peiling på. De ble så sjokkert over at jeg er nybegynner så teamet mitt hyler at de har en afk på laget selv om jeg prøvde så godt jeg kunne å spille. Fattet ikke en drit ! Ihvertfall ingen hjelp av miljøet der.

    Haha, dust.

     

    :)

     

    I rest my case ... :whistle:

    Snakker om de første to setningene i sitatet. De er "supernerder" fordi de bruker begrep du ikke forstår, og spillet er derfor nerdete? Javel.

  3. Ophelia(Chen) er kanskje den eneste heroen ingame akkurat nå som kan effektivt farme skogen fra start(også kalt å "jungle.") Dette åpner opp en solo-lane, noe som kan gi dere et xp-forsprang.

     

    Hun er god early/mid-game så hun bør utnyttes mens hun er aktuell. Ta kontroll over gode skog-creeps og gank tidlig. Hun er en support hero så kjør på med items som astrolabe, stormspirit etc.

  4. Tourneyfags som bare spiller vanilla er en svært liten, ynkelig del av spillerbasen. De aller fleste spiller det for the lulz. Hvis man whiner over at CS har for lite variasjon så har man bare ikke sett godt nok etter. Og hvorfor er CoD4 bedre egnet for public enn CS? Personlig spilte jeg CoD4, både public og clan, i en lengre periode. Slutta ganske nylig though, mest fordi ingen jeg kjenner ville spille med meg lenger=(

     

    Jeg mener at den store greia med CS er variasjonen. Det har en gamemode for alt. Sure, vanilla mapsene er gøy til tider det, men det mister sjarmen sin etter en stund mener nå jeg.

    Har da aldri sagt at det er mange som bare spiller vanlig CS, sier at prioriteringen til de fleste er vanlig CS. Det store med CS(1.6) er det perfekte gameplayet, e-sporten og miljøet rundt det, ikke diverse gamemodes og funmaps. Spiller selv en del deathmatch og hNs, samt diverse funmaps med klanen/venner etter sene kvelder. Men 5on5 kamper, om det så er med mixer, gathers eller klanen, er grunnen for at jeg og mange andre spiller CS.

     

    Syntes bare uttalelsen din om at folk som bare spilte vanlig CS er noen jævla idioter var drøy, og stusset litt på sammenligningen din.

  5. Vel, "tourneyfags" er en temmelig stor del av spillerbasen. Synes ærlig talt du er en idiot hvis du bare spiller public på CS. Da hadde du hatt det bedre med et spill som CoD4.

     

    Hvis jeg forstår deg riktig, siden du drar inn Brawl og tourneyfags, så anser du vanlig CS som dritkjedelig og ikke slik det er meningen å spille spillet. Haha, ok? Du mener funmaps, surf, hNs, gungame og andre teite gamemodes er meningen med spillet?

  6. Tror faktisk det var Counter Strike som gjorde meg til en pchater fordi gameplayet er gammelt og du gjør det samme hele veien.. Godt jeg la opp!!!

    Gameplayet er kanskje gammelt, men det er fortsatt det beste multiplayer-spillet på markedet (CS1.6, that is.)

     

    Protip: All multiplayer er repetitivt.

     

    Og hva faen? Gjør man det samme i Counter Strike hele veien? Aner du hvor mange forskjellige spillmoduser og maps det finnes til CS? Hvis du bare spiller CS vanilla så er du en jævla idiot. Det blir som å kritisere Little Big Planet uten å oppdage at det går an å laste ned/lage nye maps-_-'

    Nei, det blir ikke det samme. LBP er lagd for brukerskapt innhold, det er hele opplevelsen. "CS vanilla" er regnet som en e-sport og klarer temmelig fint å stå på egne bein.

×
×
  • Opprett ny...