Gå til innhold

quiksnapper

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av quiksnapper

  1. hei eg fekk et skateboard idag som eg kjøpte på boarshop. eg merker det knirker mye, og at det trenger å bli smurt. eg lurte på en ting. . eg fant noe nede i kjelleren som heter DOW CORNING MS4 silicone compound. er dette noe eg kan bruke ? det sto på nette at eg skulle bruke silicone, men vet ikkje om dette er riktig. det står åsså bak på: ikke smeltende dielektrisk pasta med vannavstøtende egenskaper for elektsike system og elektronisk utstyr.

    takk for svar.

    ja. det kan hende det. men eg prøvde eg. eg tok det nedi den styring tingen. og no knirker det ikke lenger:D funker helt fint no

  2. hei eg fekk et skateboard idag som eg kjøpte på boarshop. eg merker det knirker mye, og at det trenger å bli smurt. eg lurte på en ting. . eg fant noe nede i kjelleren som heter DOW CORNING MS4 silicone compound. er dette noe eg kan bruke ? det sto på nette at eg skulle bruke silicone, men vet ikkje om dette er riktig. det står åsså bak på: ikke smeltende dielektrisk pasta med vannavstøtende egenskaper for elektsike system og elektronisk utstyr.

    takk for svar.

  3. viss det er bærbar kan eg anbefale acer aspire 5738 zg. både eg og kompiser har denne. 1GB krafikk. 4gb ram(trur du kan legge på 4 til. har spill som hawx2 mw2, BO, css, l4d2. sykt bra.

    når det går noen år vil eg anbefale å sette den på sevice og få blåst ut støv . en av kompisene mine sliter med at når pcen blir for varm , slår den seg av. denne pcen koster rundt 6 lapper

×
×
  • Opprett ny...