Gå til innhold

Nikai

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nikai

  1. Jeg har brukt opp mine egenmeldinger, og i dag var jeg borte fra jobben min grunnet kvalme/oppkast. Ga beskjed til sjef som vanlig, og fikk høre at det ikke var noe problem at jeg ble hjemme. Blir så oppringt 2 ganger av sjefen etter et par timer og henne sier at jeg får en advarsel grunnet ugyldig fravær. Hvis jeg ikke får en sykemelding på dette. Legekontoret er allerede stengt og jeg føler det som stress å gå dit for 1-dags sykemelding. Vet jeg er frisk nok i morgen. På en annen side vil jeg selvfølgelig ikke ha en advarsel. Hva ville dere gjort?

  2. Har du noe fra før? (OS, skjerm, mus, tastatur etc)

    Kan du bygge selv?

     

    5-6000 er ikke mye til budsjett for en gamingmaskin hvis du skal begynne fra scratch, enten vi snakker laptop eller stasjonær. Om du kun trenger selve maskinen og har skjerm og slikt fra før, kommer du derimot et godt stykke på vei.

     

    Jeg kan ikke bygge selv, og jeg trenger kun maskinen. Har skjerm, og slikt fra før. :-)

  3. Har planer om å kjøpe en bærbar pc som skal egentlig kun brukes til WOW spilling.

    Har null peiling på hvor bra en data må være for å takle Wow, men jeg har et ganske stramt budsjett på maks 4 000. Vil dette la seg gjøre?

    Spillet trenger ikke å bli kjørt på den største skjermen, eller bli kjørt helt flytende på pc'n. Jeg vil bare ha en data som jeg kan spille WoW brukbart på.

     

    Vet det er mange poster om akkurat dette, men alle skriver så sinnsykt avansert og det skjønner jeg null av :p

     

    Har også sett litt på demopc hos Komplett.no.

×
×
  • Opprett ny...