Gå til innhold

Zemeckis

Medlemmer
  • Innlegg

    4 426
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zemeckis

  1. Dere som kjøper en hell haug med ps + kort. Har et 3 mnd som jeg skal bruke da mitt nåværende abb. går ut om noen dager. Men bak på korte så står det at den er guldig i 12 mnd etter kjøpsdato. Vil det gjelde 12 mnd kortene også. Prøvde å bruke 3 mnd korte for litt sifen men det gikk ikke for jeg ikke var ferdig med den perioden jeg er i nå. Eller gjør jeg noe feil?

  2. Hei

     

    Flyttet nylig inn i helt ny leilighet hvor det er get som er leverandør. I vaskerommet står det en inteno ruter. Trådløs signalet var ganske så dårlig og fikk taki en get box 2 for opptakk og den er jo innebygd modem/ruter. Så jeg tenkt at jeg skulle koble meg på trådløsen der på pc/nettbrett og mobil. Men etter det så er det ingenting som har fungert som det skal ivertfall ikke på bærbar pc`en. Den vil rett og slett ikke koble seg på. Får opp varseltrekant og den sier at den har netttilgang. Kablet fungerer heller ikke. Men mobiler/nettbrett/tv/konsoller fungerer med trådløs og kablet. Prøvde også med en d-link ruter med trådløs og kabel. Da kommer bæbaren på nett. Så da må det jo være noe med utstyret til get som gjør at bærbaren ikke vil på nett. Har prøvd alt som er å prøve og lurer på om det noen som har opplevd noe lignende. Kommer heller ikke inn på systeminstillingene på get box 2 med 192.168.0.1 etter jeg slo av 5ghz trådløsen på get box 2. Kan jo selvfølgelig bruke d-linken til å komme meg på nett på bærbaren men da er get box 2 litt bortkastet føler jeg siden jeg vil ha minst mulig av den slag på stua.

     

     

  3. Kjøpte COD:Ghost til ps3 når det kom ut og kan da oppgradere til PS4 versjon til 75kr. Utifra den brosjyren som fulgte med så kunne jeg kjøpte ps4 oppgraderinga på playstation store online. Men hvordan finner jeg oppgraderings utgaven? Har sett på ps store på ps4 konsollen så er det når som heter ps3 to ps4. Har ikke kjøpte ps4 enda,men vil jo benytte med av dette tilbudet.

  4. Lurer på om jeg skal skaffe meg ps vita ettersom jeg har solgt psp`n til en kompis. Ser komplett.no har 3g versjonen til 1490kr, det vil jeg si er billig. Den uten 3g koster oppmott 2-300kr mer. Ikke det at jeg trenger 3g. Er det lurt å vente litt om f.eks kommer med en "ny" vita? Så lurer jeg også på å skaffe meg et headset av noe slag. Noen som erfaringer med sony`s pulse wireless 7.1 eller utegaven uten pulse?

  5. Dessverre så fikk jeg ikke jobben. Jeg fikk høre i ettertid at det virket som om de som kom utenfor byen var mer arbeidssom enn oss bygutter:s Fikk lærligplass en annen plass, ikke som elektriker men som tavlemontør. Var lærling der i 2 år og fikk fast jobb så har vært der siden 2005.

  6. Skal kjøpe meg ssd ganske så kjapt nå. Men jeg er litt usikker på om jeg skal velge ocz vector 256gb som er på tilbud hos ps.no til 1499kr eller om jeg skal gå for samsung 840 pro 256gb. Har jo hørt/lest litt av hvert om ocz sine ssd. Men vector har jo en ny kontroller som skal være bra og har jo lest litt at vector er bra. Hva ville dere ha valgt?

  7. Hei

     

    Har nylig kjøpt Sony Xperia V og kjøpte copter skjerm beskyttelse ,men dessverre så har jeg oppdaget noen støvkorn i ettertid og jeg er ikke så veldig fornøyd med den, siden jeg syns ikke microbobler eller hva det kalles er der fremdelesså jeg lurer på å fjerne den å erstatte det med invisibleshield som jeg hadde på htc desire som jeg er veldig fornøyd med. Syns ikke at den er på en gang. Men jeg lurte på om noen hadde tips til å fjerne beskyttelsen som sitter på nå?

  8. Når temperaturen begyner å kommer rundt 10-15 minus grader så kommer det dugg nederst på alle vinduene i leiligheten. Leiligheten er på 70kvm på et plan. Den er snart 2 år gammel med 3-lags vinduer med u-verdi på 0,7 og det er balansert ventilasjon fra flexit med nye filter. Dugge kommer som oftes når vi har klær til tørk. Ventilasjonen står på normal drift og når vi dusjer,ivertfall når fruen dusjer så står den på maks. Merker at når anlegget står på maks så kommer det dugg når det begynner å bli skikkelig kaldt ute, men jeg merker ikke noe til dugg når det er rundt 5 minus grader. Vi har avtrekk på bad/vaskerom og stue og tilluft på alle soverom pluss stue. Ingen lufteventiler på vinduene. Men jeg lurer på om det skal være slikt?

  9. Lurte litt på hvor lenge ferdig grunnet utvendig kledning/panel kan stå? Kjøpte helt ny leilighet i 2-mannsbolig som var ferdig desember 2010. Kledninga er ferdig grunnet med gul maling og kledning kom vel på huset mellom mai og juni 2010. Vi har en liten sønn som tar all vår tid og familien på begge sider har sitt å holde på med i år og jeg vil ikke kaste bort en sommer til å bare slappa av siden i fjor var det graving og mye støv uten for til oss i hele sommer.

×
×
  • Opprett ny...