Gå til innhold

pavllion

Medlemmer
  • Innlegg

    569
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pavllion

  1. Har lest den, og virker som siden er oversatt fra engelsk. Det står også at det er 2 års reklamasjonrett, er det ikke 5år på produkter som er ment til å vare i 5 år? Noen som har kjøpt fra Dell.no før og kan komme med sine erfaringer?

  2. Hei,

    Vurderer å kjøpe PC fra Dell.no. Når jeg prøver å ringe kundeservice om informasjon om produktet får jeg beskjed om å sjekke Dell.no. 
    Da begynner jeg å lure, må man betale frakt om det er noe som er gale med produktet eller man ønsker angrerett av produkt? Og hvor enkelt er det å få tak i kundeservice om det faktisk er noe som er gale med maskinen og man ønsker å sende den inn for service? Har lest litt på facebook siden til Dell, og folk sier det er vanskelig å få kontakt med dem.

    Har noen erfaringer med Dell.no?

  3. Takk for svar!

    Ja, jeg ønsker meg en 15" skjerm grunnet programmering og at det er hovedsaklig lettere å jobbe med en større skjerm. Det er også anbefalt på studiet å ha 15".
    Når det kommer til XPS 15 9500 vet jeg at dette ikke er en PC som skal brukes til gaming, og at den vil fort bli varm. Har lest litt rundt på nettet om dette, og den skal kunne brukes til lett-gaming uten at det skal være noe særlig problem. Nå blir dette først og fremst en PC som skal brukes til studiet. 

    Når jeg ser på andre alternativer med nokså like specs, faller prisene fort på 14-16k. Utseendemessig blir maskinene mer seende ut som gaming-PC. Den mest "lowkey" maskinen av gamingpcene jeg har funnet er denne. https://www.komplett.no/product/1135667/gaming/gaming-pc/baerbar/msi-prestige-15-156-full-hd

     

     

  4. Hei,

    Skal begynne på studie nå til høsten og ser etter en god maskin. Studiet omhandler mye programmering og oppretting av databaser osv. Så trenger en maskin som kan takle tungedrevne programmer. Har også tenkt å spille litt på maskinen, men ser ikke etter en gaming laptop da jeg synes gaming laptopene blir litt for mye på utseendemessig. 

    Ultraportable er et stort pluss, da maskinen skal være lett å ta med seg. Ønsker også 15" skjerm. Budsjettet mitt er maks 25k. Jeg har sett litt på Dell XPS 15 9500, og synes denne virker veldig god og fin, men dyr. Den har fått mye god kritikk på youtube. Denne har en i7-10750h, 16GB ram 2933MHz, 1650TI. I likhet med maskinen kan jeg få andre PCer med samme spesifkasjon for noen par tusen lapper billigere.

    Link:
    https://www.dell.com/no-no/shop/bærbare-pc-er-fra-dell/ny-xps-15/spd/xps-15-9500-laptop/cnx9504
    Den koster opprinnelig kr 23 995,0, men får den for kr 21 595,50 med studentrabatt.

    Har også sett litt på Lenovo Ideapad 5 15" med Ryzen 7 4800U.  Denne koster betydelig mindre, men liker designet bare synd den ikke har dedikert GPU.

     

    Hva synes dere? Kan XPS 15 9500 pris forsvares eller er det andre maskiner der ute som jeg burde se etter? Jeg ser etter en maskin jeg kan bruke i mer enn 3år.
     

  5. Hei, sitter nå med en maskin som begynner å dra på årene.

     

    Asus P8p67

    Intel Core i5 2500k, overklokket 4,5GHz

    8GB ram 1600MHz

    Geforce 670 2GB

     

    Maskinen begynner å bli gammel på gaming fronten. Klarer å kjøre BF1, PUBG og andre spill greit nok, men merker den sliter litt nå. Vil egentlig vente på på nye GPUer, for også kjøpe helt ny maskin. 

    Om jeg skal oppgradere idag, vil jeg bare gå for et 1060 kort. Ettersom jeg tror og mener at prosessoren jeg har idag vil være bottleneck for høyere oppgradering.

     

    Volta kommer vell engang i 2018, ifølge rykter.

    Hva mener dere? Hva ville dere gjort?

×
×
  • Opprett ny...