Gå til innhold

Haawken

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Haawken

  1. Heisann. Vi er tre stk som ser etter flere til å gjøre Vault of Glass. Vi ser for oss å lage en gruppe, som gjør raidet sammen hver uke.

    Classene vi spiller er: 28 titan, 28 warlock og 28 hunter.

     

    Håper flere er intressert i dette :-)

     

     

     

     

  2. Som sagt skal vi i kompisgjengen spleise på videokameraet, og vi har ikke et bestemt budsjett. Men dersom vi må mye opp i pris må jeg vente med å kjøpe speilrefleks. Som sagt har ingen av oss peiling på kamera, så om vi må betale opptil 6-7 tusen for et kamera som fungerer bra til vårt bruk, er vi villige til det.

    Vi har heller lyst på et ordentlig videokamera som fungererer til vårt bruk, istedet for å kjøpe et vi blir misfornøyd med og må kjøpe et dyrere i senere tid.

     

    Speilrefleks så jeg for meg å bruke rundt 5 tusen på, men som sagt må jeg vente til sommeren hvis videokameraet blir veldig dyrt.

     

    Gjerne link til relevante modeller : )

     

    Takker på forhånd

  3. Heisann. Nå har snøscooter sesongen begynt for fulgt, og kompisgjengen har bestemt oss for å ordne med kamera.

     

    Hvilket kamera vil dere anbefale til filming av snøscooter, motorcross osv.? Skal nevnes at vi alle har GoPro, men vi vil filme litt fra andre vinkler.

     

    Fikk låne et Canon Eos 550d i sommer, og må si jeg fikk lyst til å kjøpe meg noe lignende selv. Hvordan er det å filme med et slik? Tåler det snøvær og lignende? Eller burde jeg kjøpe et eget videokamera i tillegg, og bare bruke speilrefleksen de dagene været er bra?

     

    Kunne en slik pakke bli bra?

    http://www.netonnet.no/art/foto/videokamera/videokamera-minnekort/videokamera-hd/andersson-cam20/166152.4567/

     

    http://www.netonnet.no/art/foto/speilreflekskamera/speilrefleks/speilrefleks-med-objektiv/canon-eos650def-s18-55isii/173788.3296/

     

    Må jeg noe opp i pris for å få et brukbart videokamera?

    Er det noe annet ekstrautstyr jeg burde tenke på?

     

    Håper noen med peiling gidder å svare, siden jeg ikke har peiling i det hele tatt selv.

     

    Speilrefleksen tenkte jeg å kjøpe selv, mens videokamera er noe vi skal spleise på. Så det blir sikkert videokameraet som det blir filmet mest med, mens speilrefleksen er noe jeg kan ta med når været er bra.

  4. Heisann. Nå som jeg begynner å nærme meg lappen, tenkte jeg at jeg skulle begynne å se etter bil.

    Har et budsjett på 50-70 000,-. Vil helst ha en bil med mye plass, og da ser jeg stasjonsvogn som mest praktisk. Vil også at bilen skal være sprek, men samtidig rimelig og kjøre. Har heller ikke allverdeden med penger, så driftsikre biler er å foretrekke.

     

    Har sett en del på A4, og spessielt utgaven med 1,8l Turbo og firhjulstrekk. Men har hørt at det kan være litt problemer med disse, og det skremmer meg litt. Er det noen som har erfaringer med disse?

     

    Håper på mange erfaringer og svar, blir kjempeglad for link til annonser.

     

    På forhånd takk.

×
×
  • Opprett ny...