Gå til innhold

BaardA

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BaardA

  1. Definer sikker. Sikkert mot innsyn? Sikkert på den måten at ein aldri vil tape filane? Sikker på ein slik måte at ein alltids kan nå dei? Ein kombinasjon?

    Jeg mener sikker mot tap av filene. Altså hvilke medie holde lengst uten å bli ødelagt.

  2. Det største spørsmålet er egentlig ikke hva det sikreste mediet er, men hvor du lagrer det og hvor mange kopier du har.

     

    Det hjelper ikke å ha 10 kopier hjemme hvis du har innbrudd. Og alle hardisker kan faile, uannsett hvor dyre de er - dog noen har større sannsynlighet enn andre. Jeg anbefaler å laste opp alle bildene til Google Bilder fordi det er gratis med ubegrenset plass. Deretter har du minst 1-2 kopier liggende på minnepenn eller hardisker.

    mener du Google Drive? For det tør jeg ikke bruke igjen. Jeg prøvde drive i går og forsøkte å laste opp 62 GB med bilder. PC'en sto på i natt og fant ut når jeg kom hjem fra jobb at filene ikke ble synkronisert riktig, så mange bilder på drive fungerte ikke, og ALLE bildene jeg hadde lagret på harddisken ble slettet. Heldigvis hadde jeg en ekstra backup

  3. Hva er den tryggeste og sikreste måten å lagre bilder på?

    Hvilke er det beste media å legge filene i? Er det vanlige harddisker, flash drives, bluray plater, dvd?

    Jeg ønsker ikke å lagre i noen nettsky, siden jeg hatt problemer med dette tidligere.

  4. Jeg hadde nettopp min Mitsubishi Carisma 96 på EU kontroll på et merkeverksted.

    Etter kontrollen, måtte jeg fikse et par småting og valgte å bruke samme verkstedet til å rette opp feilene. Før de startet arbeidet ga jeg klar beskjed om at hvis prisen ville overstige 2000kr måtte de si ifra. Når jeg kom for å hente bilen dagen etter viste det seg at prisen kom på rett under 6000kr.

    Hva kan jeg gjøre i en situasjon som dette og hvile rettigheter har jeg når jeg ikke fikk noen beskjed om at prisen steg over det jeg hadde gitt beskjed om?

  5. Hei

    Jeg har nylig fått et problem med playstationet der bilde fryser på skjermen etter noen få sekunder med "lagg".

    Jeg har prøvd å gå i recovery mode og brukt de forksjellige valgmulighetene der, men det hjelper ikke. Så hvis noen her har et svar på hva jeg kan gjøre så hadde det hvert supert.

    Jeg har forresten en gammel type ps3 på 60gb som er snart 4 år gammel.

    Jeg haer også byttet ut hardisken med en 320gb.

    Hvis ingen kan hjelpe med det spørsålet så lurte jeg på om noen har noen erfaring med å sende PS3 til Sony. Hvor mye koster det og hvor lang tid tar det?

  6. Er det noen som kan forklare meg hvorfor jeg ikke får spillt det?

    Jeg har installert spillet og har også installert REACTOR.

    Hvis jeg starter spillet med REACTOR og trykker play så står det: Access from your region is not supported.

    Og hvis jeg starter spillet uten REACTOR så kommer det ikke opp noe sted der jeg kan skrive brukernavn og passord. Og får beskjed om at login information er feil.

  7. Du kan nok drikke men fysisk aktivitet er noe du må passe deg for en stund etter du har hat sykdommen. Det som kan skje hvis du presser deg mye fysisk når du har kyssesyka og en periode etter er at du kan få noe jeg tror heter slapphets sykdom som varer livet ut.

    Dette var ihvertfall det jeg fikk høre av legen når jeg hadde kyssesyka.

    Og vær glad du slapp lett unna, jeg nesten ikke spise eller drikke på to uker. Det føltes som jeg putta sandpapir og piggtråd ned i halsen når jeg drak og spiste.

    Kollapset av utmattelse på apoteket når jeg skulle kjøpe smerte stillende. :p Noe som var jævla flaut.

  8. Hvis du går til gmailen din og går til settings, så står det import mail and contacts. Der kan du legge in hotmail adressa di og etter det vil all mailen derifra bli overført til gmailen

     

    *edit* Gå til settings så til accounts and import og der står import and contacts

  9. Oi, ja det var det med kuler da. Det husker jeg ikke så mye av lenger siden det er så lenge siden jeg spillte nå men tror jeg har brukt black box selv.

    Veldig mye forksjellig å velge mellom, for eksempel tykkelsen på malinga, farge, tyngde eller hardhet på skallet.

     

    En ting du bør passe på er å ikke bruke gamle baller, de kan fort bare sprette av den du treffer isteden for å sprekke noe som gjør sykt vondt.

×
×
  • Opprett ny...