Gå til innhold

Balthier

Medlemmer
  • Innlegg

    3 645
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Balthier

  1. Vi har ikke gitt hverandre noen avtale...jeg ser på han som en venn og ønsker å ha han der forløbig. Føler meg teit som tenker slik.

    Syns ikke du skal føle deg teit av den grunn. Det er naturlig å føle seg slik. Ingen liker å være bundet i et forhold. Som jeg forstår det er du forholdsvis ung også. Gå ut, se andre folk og ha det gøy. Det er ingenting i veien med det. :)

  2. Det er tvilsomt at Japan ville blandet seg inn. De har en ganske streng politikk når det gjelder å ha et forsvar som kun skal reagere, ikke agere. Japan deltar omtrent som Norge i Irak, tror jeg, med støtte og gjenoppbygning. Alikevel ble det stor sak i Japan med deres deltagelse der. Innkjøp av "offensive" våpen er også gjenstand for debatt. De lever fremdeles med ettervirkningene av Pearl Harbor. Så jeg tviler på at Japan ville blandet seg inn. Det vil si de ville ganske sikkert hjulpet til mot Nord-Korea, men ikke mot Kina.

     

    Jeg tror heller ikke Kina ville støttet Nord-Korea om de angrep Sør-Korea. Kina er avhengig av stabilitet og vekst og et godt forhold til sine kunder. De fordømte faktisk Nord-Koreas oppskytning av langdistanseraketten her for noen uker siden. Og heller ikke Russland har noe godt forhold til Nord-Korea. Men dette kan også være farlig. Jo mer isolert Nord-Korea blir jo mer må de true.

     

    Taiwan er et noe mer sansynelig "flashpoint". Men også der tror jeg kineserne vil være forsiktige. Kina har større interesse i en økonomisk stabil region og verden enn av gammeldagse nasjonalistiske prinsipp. Alle som sitter i toppsjiktet av partiet nå er ingeniører og finansfolk som ønsker langsiktighet. Det er derfor de kjøper opp USA.

     

    Går derimot økonomien til Kina på dunken som ting har begynt å tyde på (altså at de får sin egen finanskrise) kan ting raskt forandre seg. Regimet kunne fort konkludere (som Iran har gjort) at det å starte en krig med utvendig fiende ville stagge et internt opprør.

     

    På kortere sikt ser jeg med bekymring på Nord-Korea, Iran, Pakistan, samt Saudi Arabia og en del andre gulfstater.

     

    Jeg tror at for å forstå grunnene til en fremtidig verdenskrig, så er det viktig å se tilbake på de foregående krigene. Var det virkelig drapet på hertug Franz Ferdinand som startet den aller første verdenskrigen? Hva med den andre? Det er rett og slett galskap fra personer i maktposisjon som starter disse verdenskrigene.

  3. Hva mener du med den siste setningen din? Skjønner ikke helt hva du mener.

    Det var kun en digresjon fra min side.

     

    Den eksistensielle debatten er også veldig interessant.

     

    "Hvis ingenting er uendelig, hvordan oppsto den første partikkelen?"

     

    "Hvis ingenting kan oppstå fra ingenting, hvordan kan noe eksistere i det hele tatt?"

     

    Det tyder egentlig bare på at det finnes lover ved fysikken vi fortsatt ikke forstår. Det har alltid vært sant. Vi finner alltid ut nye ting som ville virket som magi for 100 år siden. Og om 100 år så er det gjort oppdagelser og oppfinnelser som idag ville vært ansett som magi og overnaturlig. Morsomt å tenke på. Kjipt å vite at man ikke får oppleve alt.

    Men guri hadde det vært morsomt å skjønne seg på opprinnelsen. Spørsmålet da er hvordan man kan påvise at noe kan oppstå fra absolutt ingenting. Hva skal til for noe sånt... Det er mildt sagt nervepirrende.

  4. Hei.. Etter siste treningsøkt føler jeg ubehag i tricepen. Det er ikke vondt akkurat men føler litt stikk eller ubehag tilfeldig ved bevegelse. Det er godt over en uke siden jeg trente sist og jeg begynner nå å bli litt bekymret. Føles ikke som vanlig stølhet heller. Det er ikke så vondt at jeg er alvorlig bekymret men jeg gidder ikke trene mere akkurat nå. Jeg har tenkt på at det er muskelknute men er usikker på om jeg bør tøye eller ta tiden til hjelp.

    Forslag, please.

  5. Hei røyker hasj i blant. c.a 1 gang i uka og liker det og ser ikke noe problem i det untatt at samfunnet ser ned på det og at det er ulovlig

     

    Så tøff du er. Når du sliter med avhengighet, abstinens og nerveproblemer ser du sikkert ikke så lett på det lenger.

  6. For meg tok det rundt 1 måned før cipraen kicket helt inn. Du vil føle deg litt mere stabil i humøret. Glommet og tomrommet (som du helt sikkert skjønner hva jeg mener med) vil være borte. Du vil føle deg lettere i humøret, uanspent, lett og ledig.

     

    Hvis det fortsetter slik at du ikke føler det, kan det være gunstig med ett skifte av legemiddel.

  7. Vet akkurat åssen du har det, TS. Det viktigste er å finne ut i hvilke situasjoner du er redd og så bare utsette deg for det. Det kalles de-sensitivitering og funker som bare det. Er du redd for å spise offentlig?

     

    Sett deg på en parkbenk eller på trappa og begynn å spise! Når det funker og du ikke er redd lenger så eskalerer du til noe mer intimt osv. Det virker kanskje som ett dumt eksempel men poenget er at du må trosse frykten. Hvordan skal du ellers kunne fungere normalt med noe som helst hvis du er redd for å gjøre de aller minste ting? Finn motet, det er nøkkelen!

    • Liker 2
  8. Jeg tror det første du bør spørre deg selv om er hvorfor du driver på med selvskading. Når du gjør sånne ting er det klart at folk blir bekymret for ditt velgående. Og de har dermed all rett til å tvangsinnlegge deg.

     

    Så plis svar meg på dette: hvorfor kutter du deg selv opp?

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...