Gå til innhold

jjkoggan

Medlemmer
  • Innlegg

    19 134
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    7

Alt skrevet av jjkoggan

  1. Flere delstater skal kreve legitimasjon flere studenter ikke har men som var akseptabelt tidligerr og en del delstater som vil eliminere/minimusere valglokalene på universitetene https://apnews.com/us-news/texas-utah-u-s-republican-party-general-news-5c47edae7b214cc5f75d5bab5c27bdbb
  2. De lager regler som hindrer demografiene som stemmer på demokratene. For eksempel- regler som gjør det vanskeligere for studentene på universiteter å stemme
  3. Jeg tror ikke du forstår hvordan det fungerer. Jeg og dine amerikanske venner hadde mange valg for republikanske kandidater for president (10 kandidater). Haley og Asa Hutchinson, for eksempel ville passet fint dersom de er glad i Mccains politikk. For det andre så stemmer man på kandidaten, ikke partiet så en kan velge republikanere, demokrater, uavhengige og skrive inn din egen kandidat på samme valgseddelen hvis man ønsker. Partiene også er en koaslisjon, ikke et parti som du tenker på. Joe Manchin og Bernie Sanders har helt forskjellige syn på deres politikk selv om begge er demokrater. De reflekterer politikken på delstaten deres som varierer mye fra delstat til delstat men prøver å samarbeide mot felles mål når de kan bli enige
  4. MAGA politikk sier: 1. Strongman Trump skal skremme Putin og Zelensky til å løse konflikten med å true dem med noe fordi Trump er sterk og må respekteres 2. Ignore konflikten og la Europa løse konflikten- det er deres problem, ikke vårt problem.
  5. At det er 100 ganger så mange i dag enn tidligere vet du ikke. Slik er det med det som er tabu eller ulovlig. Noe som folk ønsker å gjøre fordi det er trendy og cool? A new study from the Williams Institute at UCLA School of Law finds that 81% of transgender adults in the U.S. have thought about suicide, 42% of transgender adults have attempted it, and 56% have engaged in non-suicidal self-injury over their lifetimes.
  6. Selvsagt - men du nevner ingenting som tyder på alvorlige negative innflytelser som Trump skapte for Norge.
  7. Trump er velkjent for sin selvdisiplin som diplomati krever, ikke sannt!
  8. Hvordan påvirket Trump Norge i 2016 -2020?
  9. De mener de fortjener bedre muligheter for jobber, lavere skatter, og mer respekt for deres religion og konservative meninger blant annet. Mer reguleringer, velferdstat, innvandring, deltagelse i utenlandsk konflikt står i deres veien mener de.
  10. Du ville stemt på noen i primærvalget da du hadde mange forskjellige å velge imellom. Forskningen viser at evangeliske føler seg som offer, at de ikke har fått det de fortjener slik som de tror var mulig tidligere.
  11. Når Trump faktasjekkes så viser det seg hvordan folk som dem angripes på urettferdig måter ifølge Trump støttere. Eliten hater Trump og dem og Trump ofrer seg og kjemper imot dem for dem. Trump sier hva han mener , det er nesten irrelevant hvis det han sier er et løgn, han var ærlig og sa hva han mente.
  12. Se på forskjellen mellom svart og hvit religiøse protestanter. Det viser hvor lite religion egentlig spiller. Det er fordi hvite protestanter tror på egosentrisk offerskap mens svarte protestanter tror på systemisk offerskap. Begge deler mener de er offer til noe grad. De egosentrisk offrene mener at de personlig er offer mens de systemisk offrene mener et system hindrer dem. Jeg er sikkert de fleste nordmenn tenker mer på systemiske problemer enn egosentriske problemer
  13. Noe få ja. According to a report by recruitment firm TotalJobs, almost two-thirds of trans people, 65%, believe it is necessary to keep their identity secret from colleagues to feel safe and secure in their jobs. Five years ago just over half of trans people felt this way.
  14. Er det logisk å ønske bli trans som et valg?
  15. Egocentric victimhood forklarer Trump støtte best. People who voted for Donald Trump and feel warmly towards him tend to score higher on a measure of egocentric victimhood, according to new research published in the scientific journal Political Behavior.
  16. Du svarte ikke spørsmålet om det er logisk å velge noe sånnt når du ikke skal bli akseptert av mange som deg i samfunnet. Transgender har eksistert så lenge det har vært mennesker, noe som tyder på at det er noe naturlig.
  17. Det er offerskapet som skiller nevertrumpers fra Trump støttere. Færre velutdannede republikanere støtter Trump fordi de ikke har like sterke offerskap følelser som lavutdannede republikanere.
  18. Er det logisk at folk ønsker å bli noe som tvinger dem til å bli nesten ekskludert fra samfunnet?
  19. De Trump støtterne jeg kjenner ville støtte din ærlighet fordi du sa hva du mente selv om de ble litt fornærmet.
  20. Offerskap forklarer støtte for Trump best. De får ikke si og mene hva de mener uten å bli demonisert og kansellert .Trump tør å si hva de ikke tør å si som de tolker som «ærlighet». Jeg trodde kanskje dette var noe bare noe av oss amerikanere trodde men det gjelder noe nordmenn også Så sier Selfuniverse
  21. Trump er ærlig om 2020 valgresultatene ikke sannt? We have millions of people pouring into our country from prisons and jails, from mental institutions and insane asylums,” Trump said. Ærlighet?
  22. At demokratene bare klarer å tiltrekke folk langs kystene er en grov feil. At republikanerne bare klarer å tiltrekke folk som ikke bor langs kystene er også en grov feil
  23. Jeg er sikkert du vet lite om kommune og delstat politikk rundt landet. Kanskje du mener Joe Manchin og Bernie Sanders driver med det samme politikk?
×
×
  • Opprett ny...