Gå til innhold

Rookie

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rookie

  1. Hei. Jeg har fått Logitech Z-5500 som forhånds-bursdags gave (bursdag i morra). Problemet er bare at når jeg prøver å bruke det, så spiller det av musikken en liten stund, før LCD skjermen på kontroll-senteret mister lys, displayet forsvinner og blir erstattet med tilfeldige streker og prikker, og det værste: lyden forsvinner.

    Så går det en liten stund mens høytalerne er i denne tilstanden, før de "skrur seg på igjen". Men da er lyden på default (0), og kort tid etter at jeg har skrudd den opp igjen gjentar prosessen seg.

     

    Veldig frustrendes når man ikke har hatt anlegget i mer enn 15 min (tiden det tok å sette det sammen). Har bursdag i morgen og håper på å slippe å måtte vente til etter helga med å få erstatning, så jeg lurer på om noen andre har støtt på dette problemet, eller om det er jeg som har gjort noe feil. Takker på forhånd for all hjelp :)

  2. OK Oppdatering! Fant ut i det minste et lite stykke på veien ]:thumbup: Jeg lastet ned Audio-driveren til hovedkortet mitt (Realtek, foresten :p) Gikk deretter inn på "Device Advanced Settings" oppe til høyre. Under "Playback device" valgte jeg "Make front and rear etc." Jeg satt og snakket med noen kompisser på skype mens jeg holdt på med dette. Så Skype spurte meg så vennlig om jeg ville bruke "HD Audio 2nd output" (Headsettet :D) som standard-device. Trykte da selvfølgelig ja. Så gikk jeg tilbake til Realtec, høyre-klikket på "Speakers" og valgte "Set Default Device", og voilá! Nå kommer all musikk (og desverre gaming-lyder :() ut høytaleran.

    Håpet det hjalp litt de andre som har ønsket å finne ut hvordan man gjør dette. Men om noen kan lyse opp det å få til å gjøre det som ble gjort me Skype, også med spill (lang og tung setning :blush::p), ville det vært braRealtecfikserlyden.png

  3. Hei.

    Jeg har lett rundt omkring på forumet (kanskje ikke bra nok) etter lignende emne, men klarte ikke å finne noe.

    Jeg lurer på om det finnes noen måte å styre forskjellige lyder på pc'en til forskjellige "out-put".

     

    Et eksempel (og det som jeg leter mest etter) er for eksempel at musikken kommer ut gjennom høytaleran, mens spill-lyder eller Skype-samtaler kommer ut i hodetelefonene. Er det noe program / innstillinger som lar meg gjøre noe slikt?

     

    Takk på forhånd :)

×
×
  • Opprett ny...