Gå til innhold

Tidsfordriv

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tidsfordriv

  1. Har et spørsmål som jeg tror vil være relevant her. Har etter flere ASUS ROG laptopper bestemt meg for å heller prøve multicom.

     

    Har sett meg ut deres PA70:

    https://www.multicom.no/multicom-kunshan-pa70-173-120hz/cat-p/c1000042/p10639149

     

    Er det noen som har erfaringer med denne og dele? Har evt Clevo en lik modell som det finnes noen test på?

     

    Finner ingen bruker-erfaringer på denne så blir litt usikker.

  2. Jeg har aldri prøvd Destiny ettersom jeg ikke har noen konsoll. Nå som oppfølgeren kommer til PC vurderer jeg å hive meg på bølgen. Det jeg savner, både her og andre steder, er innsikt i hvorvidt Destiny 2 er et spill man kan plukke opp uten å ha spilt forgjengeren. Da spillet nå kommer til en ny plattform så vil jeg tro dette er relevant for flere. Bygger for eksempel historien i dette spillet på hendelser fra det første spillet? Får man en ordentlig introduksjon til universet selv om det i utgangspunktet allerede er blitt introdusert i det forrige spillet?

    • Liker 2
  3. Hei!

     

    Jeg trenger sårt et nytt headset til pc'en min. Jeg har lyst på et trådløst headset og det vil primært bli brukt til spill.

     

    Multicom har et tilbud nå i januar:

    http://www.multicom.no/SteelSeries-Spectrum-7xB-Wireless-Headset-XBOX-360/cat-p/c/p3879158

     

    Jeg vurderer å slå til på dette tilbudet, da det for meg virker som et godt trådløst-headset til en veldig billig penge. Jeg er klar over at mic'en ikke vil fungere på data, men jeg har ekstra mic så det er ikke et problem.

     

    Er det noen som har har noen tips til tilsvarende headset som er mer tilpasset pc, men til omtrent samme prisen, eller er dette det beste alternativet?

     

    Takk for alt av svar!

  4. Jeg ville anbefalt deg denne. Mer for pengene http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=477016

     

    Personlig mener jeg at 50hz er utdatert, 100 bra, men 200 super, spes for spill.

     

    Jeg er nok redd den TVen blir i dyreste laget for meg. Med utstyr og frakt kommer den opp i over 8000 kr. Jeg tenker meg egentlig helst noe til en samlet pris på 6000-7000 maks. Er fattig student som allerede har et stort pengesluk av en gammel bil, og har derfor ikke all verdens råd. Men takk for forslaget!

  5. Hei!

     

    Jeg har 7000 kr jeg ønsker å investere i ny TV. TVen ser jeg for meg bør være full-HD med minst 40" og minst 1 HDMI og 1 scart inngang. Jeg spiller mye x-box 360, hvor det for det meste går i Fifa 10, og jeg ser også mye film, så TVen må fungere bra til disse formålene. Forøvrig kan TVen gjerne være billigere enn 7000.- hvis det er mulig.

     

    Jeg har sett på Samsung LE40B535, som selges hos elkjøp for knappe 5000 kr, men lurer på om den egner seg til spill? Jeg har notert meg at den bare har 50hz og lurer på om det er for lite? Den TVen jeg bruker nå kjører på 50hz og det funker jo bra, men så er det da en gammel CRT-skjerm, så lurer på om forskjellen blir stor hvis jeg kjøper Samsung?

    Takk for alle innspill!

×
×
  • Opprett ny...