Gå til innhold

shigerumoi

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av shigerumoi

  1. Hei! Jeg har vært sammen med kjæresten min i to år nå. I begynnelsen av forholdet (inntil 6 måneder hadde gått, kanskje) så brukte jeg p-piller. Men så begynte jeg på epilepsi-medisin, så det var utelukket å bruke prevensjon med østrogen. Dermed har vi brukt kondom siden.

    Kjæresten min respekterer at vi må bruke det. Hvis man bare tenker over det, så vet man jo at om en person ikke vil være sammen med deg på grunn av at man må bruke kondom, ja da er ikke den personen glad nok i deg til at dere bør ha et forhold. Men på den andre siden så har kjæresten min uttrykt av og til at han kunne ønske vi hadde sluppet det. MEN, en ordentlig gentleman vil nok synes det er helt greit!

    Hilsen jente som ikke syns du bør tilbringe resten av livet som singel!

  2. Første termin teller ikke like mye som andre termin, da lærerne skal sette karakter etter hvilket nivå du er på når karakteren settes.

    Jeg vil anbefale deg å stå på som bare det i denne terminen. Karakteren settes også etter forbedring, trur jeg. Så hvis du høyner nivået ditt vil læreren skjønne at du prøver så godt du kan, og det er kanskje en større sjans for å få bedre karakter :) Det funka ihvertfall for meg, men det var på ungdomsskolen da :p

  3. Mange ting gjør meg glad :D

    Kjæresten min, dansing til kule sanger, hunden min når han kommer løpende mot meg og vil at jeg skal løfte han opp <3 Jogging til kul musikk, å se bra filmer på kino med vennene mine gjør meg glad!

    Når alle jentene er samla og er venner ^^

    Og så sikkert mange andre ting som jeg ikke kommer på akkurat nå.

     

    :new_woot:

×
×
  • Opprett ny...