Gå til innhold

Ariansen

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ariansen

  1. Hei,

    Jeg har en HD ready flatskjerm 42'' Pioneer og Pioneer hjemmekinoanlegg som i og for seg begynner å bli ganske gammelt. Men det er ikke poenget.

    Nå har jeg tven i stua og datamaskinen på kontoret i andre etasje. Nå bor jeg i en enebolig som for et år siden ikke hadde innlagt internett i huset en gang, så jeg kjører nettverk over strømnettet.

     

    Det jeg egentlig ønsker er å kunne styre pcene i huset fra TVen, men jeg ønsker ikke å ha pc i stua. Det må i såfall være en PC med WAF faktor.

    Det er selvfølgelig mulig å kjøpe en NAS server eller en Mediasenter PC, men da begrenser det seg til redigering av bilder og evt. filmer. Men ikke å styre pcen som står i DMZ i kjelleren.

     

    Jeg trenger derfor en "boks"/"komponent" som kan stå i tvbordet hvor den gamle videomaskina, harddisk opptakeren, canal digital boksen og hjemmekino spilleren står.

     

    Jeg vil helst slippe å bygge noe selv, men hvis det er det beste/rimligste alternativet, så er det absolutt verd å nevne.

     

    Oppsummering: Helst fjernstyring av pc i nettverket, internett, blu-ray, opptak, media avspilling av familebilder og familiefilm.

     

    Nå har jeg aldri vært så opptatt av hardware før, så jeg er litt utdatert på hva som fins.

    Alt av forslag til å løse mitt problem tas imot med takk! :) God jul og godt nyttår til alle!

     

    /Jon Haakon

  2. Mine erfaringer er svært dårlig.

    Jeg hadde tenkt å kjøpe en parkdress til sønnen min for opparbeidet bonus på trumf.

    Da jeg ikke hadde full dekning for hele parkdressen la jeg inn kredittkortnummer for betaling av resterende del av kjøpesummen.

    Når jeg fikk kvitteringen fra Flust.no så hadde de trukket hele beløpet fra kontoen min og ikke brukt bonusen i det hele tatt. I tillegg hadde de trukket meg for kr. 8000,- mer enn hva dressen kostet.

    Altså tilsammen kr. 8890,- for en dress som koster kr. 799,-.

    I forrige uke sendte jeg mail og ringte kundeservice for å klare opp i dette.

    De sa at pengene skulle bli tilbakeført så snart som mulig, men det har gått en uke uten at jeg har sett noe til pengene.

    Jeg spurte også om hvorfor de hadde trukket hele beløpet og ikke brukt bonusen min. Som svar på dette, sa kundeservice at jeg ikke hadde knyttet trumfkortet sammen med brukeren min på flust.no.

    Jeg svarte med at jeg hadde gjort det, men hvis ikke så måtte de hjelpe meg med å knytte det sammen.

    Jeg sendte kundenummeret mitt hos trumf og fikk svar litt senere fra kundeservice at <b>det alikevel var knyttet sammen[/b].

    Nå venter jeg fortsatt på de 8000,- som jeg har utestående.

    Min konklusjon er at de er svært uproffisjonelle og varene de selger er ikke noe å hoppe i taket av.

    Jeg skal aldri mer handle hos flust.no

×
×
  • Opprett ny...