Gå til innhold

echo221

Medlemmer
  • Innlegg

    177
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av echo221

  1. Har dårlige erfaringer med Ventelo og kundeservice, så det står mellom Telenor og Tele2 her.

     

    Men er jo bare to dager til Nutel kommer med sitt forslag, så jeg avventer situasjonen. I værste fall har jeg et aktivt onecall abb på samme nummer (de har glemt å deaktivere SIM-kortet) som det går ann å ringe med (men ikke motta) hvis jeg blir stående uten abb. i noen dager pga portering.

  2. Heh, må dele mine synspunkter.

    Har nå hatt kortet i en dag, og er KJEMPE FORNØYD!

     

    Kjører 1002 BIOSen, ingen problemer under flashing, og klokkinga fungerer gull. Av ren nyskjerrighet kjører jeg min E6600 2.4GHz på 2.7GHz uten noe problemer. Er 30 grader på original kjøler!

     

    Men en annen morsom ting jeg la merke til, de hadde satt et klistremerke over der kortnavnet står (i dette tilfellet Asus P5N32-e SLI), men jeg bestemte meg for å rive av dette merket. Til min forundrelse stod det faktisk: "Striker Extreme", men kortet er prikk-likt P5N32-e. Vet ikke hva som har skjedd jeg, men det funker, så jeg skal ikke klage.

     

    Jaja, håper dette kan være til nytte for noen, supert kort mener nå jeg! :)

  3. Jeg sitter her å funderer litt, og håpet på litt kloke innspill fra de som muligens har peiling.

    Hva er riktig i disse scenarioene?

     

    1) Jeg sitter på det ukrypterte skolenettet. Sitter på en internettside som er beskyttet av SSL. Vil dataene jeg sender være kryptert med SSL over det ukrypterte nettverket? Eller fungerer krypteringen fra internettmodem og utover?

     

    2) Jeg sitter på SOCKS4(/5) proxy via PuTTy og SSH til en ekstern server. Slik jeg forstår det vil alt av data jeg sender til proxyen være kryptert av SSH, men, samme spørsmål gjelder, sender jeg krypterte eller ukrypterte data via den ubeskyttede nettforbindelsen? Samme tingen, gjelder beskyttelsen fra datamaskinen min og ut? Eller fra internett-modem og ut?

     

    Er veldig skeptisk til å bruke skolenettet med tanke på passord og slik, men hvis jeg bruker SSL og SSH, blir det kryptert over wlan forbindelsen da?

     

    Beklager hvis dette er feil kategori, moderator har fritt frem til å flytte tråden :thumbup:

  4. Det virker som dette hovedkortet har sine gode og dårlige sider.

    Heldigvis for meg er jeg snart en eier av dette hovedkortet, og jeg lurer på hva jeg burde gjøre for å få et stabilt oppsett.

     

    Er det noe fasit på BIOS innstillinger?

    Oppsettet mitt blir følgende:

    CPU: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHZ

    RAM: Corsair Dominator PC6400 TWIN2X6400C4D 2x1GB CL4-4-4-12T

    GFX: Club3D 8800GTS

    PSU: 520watt

    HDD: 2x 160GB, 1x 250GB (Blandet SATA1/2)

     

    Er det noe viktig jeg trenger å tenke på? Er jo mye rare problemer med dette kortet, er det noe viktig jeg burde huske på?

  5. Min gamle AMD Barton XP2600+ er rettogslett sliten og gammel nå for å si det slik, samme kan sies om mitt Asus A7N8X-E hovedkort :) Tiden har kommet, jeg skal oppgradere.

     

    Jeg har vært en kjempe "nerd" før i tiden, men skal jeg være ærlig, nå kan jeg ikke en dritt om alt det nye som har kommet. Jeg har hjulpet mennesker i fortiden, derfor håpet jeg på at jeg kan få litt hjelp tilbake på dette gode forumet! :)

     

    Som sagt, jeg har harddisk og slikt fra før av, skal bare ha ny cpu, hk, ram og gfx (må man skifte en ting, så må man skifte alle andre også vettu).

     

    Har satt sammen dette:

    CPU: Intel Core 2 Duo E6600

    HK: Asus P5N32-E SLI

    GFX: Sapphire Radeon X1650XT

    RAM: Corsair Dominator TWIN2X6400C4D 2048MB

     

    Bruksområet er forsovet ganske greit, jeg spiller ikke mye, men skal fortsatt spille litt, men er ikke ute etter FPS heller, har trossalt en Xbox 360. Skal kanskje bruke den litt til redigering og slikt, så derfor sikter jeg på Intel denne gangen. Men mest en normal desktop maskin.

     

    Duger dette bra? Grunnen til at jeg ikke tok et "hardcore" grafikkort er som sagt pga. jeg har en Xbox 360, pluss at DirectX10 kortene er vel påvei inn i markedet, så derfor investerer jeg ikke masse penger i noe som kan byttes ut om tidlig stund uansett.

     

    Angående PSU, jeg har en PSU i denne maskinen fra før av. Det er en Aspire 520w. Den leverer 12.70v eller noe på 12+, men ellers er den grei. Har en DVD-brenner, tre harddisker og 3 vifter (de går sakte), holder den?

     

    Overklokking er likegyldig. Hovedkortet har vel noe auto greier, men hvorvidt det er noe å satse på vet jeg ikke..

     

    Takker på forhånd for alle svar :)

  6. Beklager, skrev feil :)

    Kjører 5.2C. Må også rette meg selv når jeg sier at jeg kjører MS25. Xtreme Firmware fra 4 og oppover er basert på MS28, så egentlig kjører jeg en modifisert MS28, men originalt er den en MS25.

     

    Forskjellen mellom A, B, C og D er følgende:

    A kjører samme hastigheter på backups som den gjør med originale disker.

    B kjører treigere hastigheter på backups enn den gjør med originale disker.

    C gjør hovedsaklig det samme som A, men hvis du setter inn en original plate, så får den samme funksjonalitet som B.

    D gjør hovedsaklig det samme som B, men hvis du setter inn en original plate, så får du samme funksjonaliteten som A.

     

    Grunnen til at jeg kjører C er fordi da har jeg alltid en reserve løsning. Bruker Verbatim som er ganske god kvalitet, men HVIS (har aldri hatt problemer med det) jeg skulle få read errors som følger av platene jeg bruker, så kan jeg bare sette inn ett originalt spill, bytte til backup platen igjen, så vips leser den treigere.

     

    Til dere som ikke skjønner godene mellom treg og rask lesing:

    Rask lesing: Konsollen klarer å lese data raskere, men det forutsetter at du bruker gode plater og treige skrivehastigheter når du brenner de ut.

    Treig lesing: Konsollen kan bruke lengre tid på å loade o.l, men til gjengjeld kan du bruke dårlig kvalitets plater og allikevel få konsollen til å lese de.

     

    Jeg anbefaler bare det beste, og det er Verbatim. Ikke vits å slite ut laseren sin med å bruke dårlig kvalitets plater bare fordi man vil spare noen ekstra kroner.

     

    Innvikla: Hvilken firmware bruker du?

  7. Lei av å se folk på QXL griske til seg masse penger på flashing.

     

    Hvis noen i Bodø trenger å få flashet sin Xbox 360, så gjør jeg det for 200 kroner. Samsung spillere ONLY. Eventuelt om noen rundt om i landet er interessert det, så gjør jeg det for 150 kroner imot at jeg IKKE betaler frakt. Send PM om du er interessert, kom gjerne med spørsmål :)

     

    Koser meg fint med min MS25 (Xtreme Firmware 5.2D) om dagene, spiller Test Drive Unlimited som en og annen tulling, er deilig å kjøre samme bilen som Idar Vollvik :D

  8. Hm, nå har jeg prøvd uten kabel, og med mamma sin TV også. Like dårlig signal.

     

    Da har jeg ihvertfall utelukket den delen.

     

    Neste er da kabelen, men jeg har jo prøvd mange forskjellige, inkludert den gamle jeg har brukt :o

     

    Da er det VIVO tingen til skjermkortet, software og hardware som er igjen. Hva kan det være? :o Det føles bare som om jeg har glemt noe, mener jeg har fått sånn bilde før, og da fiksa jeg det på noe vis, men husker det ikke.

  9. Jeg har nettop ommøblert rommet mitt, så det endte med at jeg måtte flytte på saker og ting.

     

    Men så fant jeg ut at en ledning jeg har brukt i lang tid til å ha PC på TVen ikke var lang nok, så jeg gikk å kjøpte en ny. Da jeg kom tilbake koblet jeg alt opp som det skal være, så slo på TVen.

     

    Voila! Jeg har fått et helt ødelagt bilde. Hum, tenkte jeg, det må jo være kabelen. Jeg byttet til kabelen jeg alltid har brukt, men samme problemet.

     

    Så prøvde jeg å koble direkte til TVen (bruker surroundannlegget til å koble til ellers), men neida, like ille. Så prøvde jeg Xbox 360'en min bare for å sjekke at TVen fungerte, jo, Xbox hadde den nydelige grafikken den ellers har.

     

    Hva fanken er galt? Finner det ikke ut, skjønner ikke hva det kan være.

     

    Bruker composite kabler og et asus 9600xt kort, men det skal være irrelevant når det har fungert før, og plutselig ikke fungerer nå.

     

    Hvis du lurer på hvordan bildet ser ut, så er det skikkelig mørkt, og masse støy i bakgrunnen. Minner meg litt om hvordan gamle tver hadde bildet før. Jeg har prøvd alt av "contrast" og "saturation" innstillinger, fordi det virker som om det kunne være problemet, men no juice.

  10. Jeg så på Minimum Reqs til Premiere Pro der SSE2 var en nødvendighet.

    Nå ser jeg ingen annen mulighet enn å oppgradere datamaskinen.

     

    Siden datamaskinen min begynner å bli gammel nå, så får jeg ikke oppgradert kun en enkelt del (CPU), jeg må oppgradere hele driten.

     

    Idag har jeg:

    Hovedkort: Asus A7N8X-E Deluxe

    CPU: AMD XP2600+ Barton

    Skjermkort: ATi 9600XT

    RAM: 2x TwinMOS 512MB PC3200 Brikker

     

    Hvis jeg skal ha SSE2 prosessor, så må jeg ha nytt hovedkort, men skal jeg ha nytt hovedkort vil jeg gjerne ha PCI-e skjermkort istedenfor å bruke AGP. Jeg vil helst beholde RAMen (pga pris), men hvis jeg må skifte så skifter jeg.

     

    Kunne dere hjulpet meg å finne oppgraderingsdeler? Vil holde prisen lavest mulig, men vil ikke ha dårligere oppsett enn jeg allerede har.

     

    Nødvendigheter:

    Integrert Lyd

    Nettverk (Gigabit) (Likegyldig om det er 1 eller flere)

    Firewire (De fleste har vel det uansett)

    SATA

     

    På forhånd takk! :)

  11. Heisann!

     

    Skal ha meg en ny datamaskin, har sett på forskjellige oppsett, men jeg er ikke så oppdatert i dataverden, derfor prøver jeg heller å poste her i håp om at dere som følger med i dataverden kan komme med noen oppsett :)

     

    Ting å holde seg til:

    1. Datamaskinen skal brukes til Spill.

    2. Prisen skal ikke være mye over 10k.

    3. Trenger ikke å overklokkes.

    4. AMD basert. Helst Dualcore!

    5. Skal kun ha selve boksen, dvs, ikke mus,skjerm,tastatur osv.

     

    Håper dette gjorde dere noe klokere om hva jeg er ute etter.

    På forhånd takk!

     

    MVH,

    echo221 :)

  12. Heh, vel...trur ikkje eg kjem til å miste nattesøvn over dette her. For det første tek eg i utgangspunktet alt av informasjon frå Microsoft og folk som mottek pengar frå Microsoft med ei bøtte salt. Når uttalelsane gjeld konkurrerande produkt vs. M$ sine eigne, tek eg dei med ei tønne salt. Eg tek ikkje dette her meir seriøst enn eg tek uttalelsane deira angåande t.d. Linux.

     

    Kay

    5099091[/snapback]

     

     

    Dette er veldig off topic, men... kanskje så offtopic det går an.. Når du ska ta noe med salt er det ikke hvor mye salt som avgjør hvor lite du tror på en ting. Så ei bøtte betyr at du ikke tar en ting så veldig useriøst, mens ei tønne derimot, kan bety at du kan ta en ting ganske seriøst.

     

    :innocent:

    5111789[/snapback]

     

    offtopic: hvem bryr seg? han skrev det for å vise hva han mente, tror de fleste skjønte det også.

×
×
  • Opprett ny...