Gå til innhold

pekker

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pekker

  1. Har fått nytt skjermkort som fungerer, det andre var defekt. Har kjørt Ultimat boot cd og får noen feilmeldinger på harddisk (error reading partion table drive 00)

    Har kjørt Seagate diskmanager uten hell, på oversiktsbilde får jeg opp "Unknown kontroller" og HD min under.

    Og en til med : Other seagate drives: samme HD

    Prøvde å kjøre noen av programmene der uten hell, siden det ble raportert feil med disken prøvde jeg å gjøre en low level format, men fikk failed på denne også.

    Under DiscWizard finner jeg HD under "unknown controller" (Bios drive (80 hex) 300GB) og ikke under "Motherboard". Ttok derfor ide kontakten og satt den inn i en av de røde kontaktene (ide 1) men får da bare feilmeldinger når jeg kjører ULB

    Kan ellers nevne at når jeg innstalerer xp går alt greit helt til xp skal restarte for å fullføre innstalasjonen.

  2. Har akkurat satt sammen en ny pc og får blåskjerm (feilmelding) hver gang jeg prøver å starte opp (innstallere) XP. Pc`n laster inn drivere og kommer til skjermen der det står windows starter får da en omstart og siden blåskjerm.

    Har et Asus P5WD2 Premium hovedkort. Har koblet til DVD (slave) 1 HD (ide disk)

    Har prøvd å rokke om på ide tilkoblingen tror den er riktig nå, HD er på den blå tilkoblingen (ide 1) og dVD spilleren er på en av de røde (ide 2). Må også si at jeg har et dårlig bilde, vanskelig å lese bokstaver i bios o.l.

    Hva bør jeg gjøre nå?

  3. [quote

    Enda en ting: Jeg skulle gjerne ha utnyttet den Digitale av-utgangen bak på kuben min (dette for bedre bilde og lyd?). Hvor finner jeg en slik kabel, og hvordan fungerer den. Er det noen som har erfaring med dette?

     

    Tror ikke det er kommet noen kabel for AV utgangen til Gamcube`n har sjekket litt rundt men ikke funnet noe info om når den kommer.

    PS: www.spillxperten.no er stengt!

    sjekk også ut www.macgames.no

  4. vurderer å kjøpe meg en Fujitsu Siemens Amilo D8820, har prøvd å sjekke tilkoblings muligheter til min Nokia 8310. Er det noen "PCMCIA" kort eller en kabel som vil funke til min 8310. Komplett har et kort - Billionton PC-Card GSM, men denne funker ikke til 8310.

    Er det noen som har noen anbefallinger !

    Eller burde jeg kjøpe meg en Bluetooth telefon og en Bluetooth USB adapter til den bærbare ? vil dette være en bedre løsning.

  5. [Vel, da bør dere gjøre som meg. Kjøp fra Canada eller USA! Funker problemfritt.. Du må bare lyve litt på registreringen og si at du bor i et land med Live, som UK f.eks.]

     

    mener du at man kan kjøpe nett tilgang til xbox fra USA o.l.

    og at det virker i norge ? isåfall er jo saken enkel, da trenger man ikke å vente lenger! :D

×
×
  • Opprett ny...