Gå til innhold

En Tiger

Medlemmer
  • Innlegg

    308
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av En Tiger

  1. Drop Hellfire. Går ikkje glipp av noko, etter mi meining.

     

    Historie messig går man ikke glipp av noen verdens ting, om jeg ikke husker helt feil får man 2 ekstra levler, en etter 5-6 level og en 10-11? I tillegg får man noen ekstra items som jeg mener å huske var greie å ha.

     

    Ettersom Diablo er et relativt kort spill, synes jeg det var morro med noen ekstra bosser.

     

    Men smaken er som baken....

     

    En ting til ehhh, er det noen som har spilt Diablo 1 med Hellfire expansion pakken, skal jeg begynne å spille spillet med denne installert eller ikke, altså hvis jeg spiller hellfire så får jeg oppleve alt i diablo 1 ++ quests eller?

     

    Du kan bare starte med Hellfire ekspansjonpacken, trenger ikke runde D1 først uten.

     

    Hvor fikk du tak i hellfire btw?

  2. QUOTE(janern21 @ 31/03-2006 : 01:21)

    2 data om de forskjellige tingene er helt elendig .. når man trykker på en våpen/rustning foreksempel, popper det bare opp et vindu hvor det står navn, og om den er heavy eller light weapon.

    det er generelt lite data om alt mulig "item" i spillet. Du veit liksom ikke hva du skal med 90% av tingene du går rundt å bærer på. å ikke får du vite det heller.

     

     

    Jeg er delvis enig. Hadde du vært personen som springer rundt og plukker opp kunne du umulig visst nøyaktig hvor mye skade du hadde gitt, bare gjettet omtrentlig.

    Jeg har ikke spilt så mye enda, men stusser litt over at "fine longsword" og "rusty crappy axe" tar like mye dmg... Har ikke merket noe særlig forskjell i dmg på 2-handed og 1-handed sword. Men så er jeg bare lvl 2 da og har heller ikke sett etter det siden jeg er mage :ermm:

  3. Husker da jeg startet opp for første gang, en kamerat laget seg en ny character og skulle hjelpe meg i begynnelsen. Han ble etterhvert litt lei av at jeg måtte snuse rundt hvert tre, lese alle quests og fant ingenting. Synes heller ikke at det var stas da jeg hele tiden "SE! 35 i dmg. kom som store tall på skjermen, det må ha vært någe bra!"

     

    Er desverre ikke lik morsomt å starte ny char nå på samme plass. Hadde håpet på samme spenningen og den der "wooow, jeg dinga! nå får jeg sikkert noe sykt bra/kult"

     

    Har startet med en warrior etterhvert, må si at det er skikkelig morsomt. "Me Hulc, me smash. u die". kan ikke være smartere enn det, springer rundt å hogger på det som beveger seg. hihi...

     

    Ufattelig morsom lesing forresten, lo så jeg grein på den andre bloggen din =)

  4. Du må først og fremst sørge for at de kan kommunisere. Sette en bestemt ip adresse på begge pc'ene. Du kan forsøke å pinge for å skjekke om de har kontakt. Når du er sikker på at du har kontakt kan du forsøke med det Lordfunkey sa. "prøv med og skriv "\\ip eller navn på andre pcen" det er mye lettere "

  5. Hvis dette var så bra, ville nok alle harddiskprodusentene kastet seg over det...

    Er ikke helt sikker der jeg. Riktig nok ville de tjent graps i begynnelsen, men hva med når alle hadde fått seg en slik harddisk? Ingen hadde hatt behov for å kjøpe mer enn en slik harddisk på mange, mange år. De hadde ikke tjent mye på denne teknologien i lengden, bare vi forbrukere hadde kost oss...

  6. aah!! så typisk!

     

    Reiser på folkehøgskole den 18 august jeg og der har de ikke internett!! :wallbash::realmad::wallbash:

     

    edit: ang cs:s når vi laster ned beta'en av cs:s. vi laster det ned og får teste det en bestemt periode. Når den perioden er over får vi ikke spille det lengre. Er det da slik at det blir avinstallert på en måte? eller at de serverne som steam setter opp for den perioden legges ned?

     

    Kan ikke forestille meg at vi må laste ned cs:s for så å få det avinstallert, ettersom vi bare kan ta vare på grafikk, lyd og mange andre filer slik at det går raskere når den "skikkelige" versjonen kommer ut.

     

    Noen tanker om dette eller bør dette være en egen tråd?

  7. hei. cs klikker på en måte den reagerer på sin sist sendte kommand for.eks jeg skytter og jeg stopper men på spillet fortsetter den litt, og samme med løpinga jeg løper og stopper og på spillet løper den videre.

     

    hva er galt.

     

    takker for seriøse svar..

    oh man. Vet hva du mener. Akkurat som om mus låser seg og tastaturet sine knotter på en måte henger igjen.

     

    Jeg hadde selv det problemet, men det rare var at det skjedde bare på noen bestemte servere og på de serverne låste fps'en seg til 60. Helt uten grunn.

     

    Det endte med at jeg fant ut hvilke servere som "funket" og jeg spilte da bare på de.

     

    Beklager, men fant ingen løsning på problemet. Det har gått litt bort nå i det siste... Vet ikke hvorfor :(

  8. En god ting er jo at grafikken fra medium til ultra high er så liten at det er latterlig, syns jeg da...

    Skummelt? Ikke egentlig, blir vant til å skyte folk i mørke hjørner, og de klarer ikke akkurat å lage den intensiteten og det stresset en ville forvente fra dette "sinnsykt" over hypa skrekk spillet. Selv med mørkt rom, surround og projektor fremvisning klarer jeg ikke å si at dette er et skrekk spill.

    Gameplay: gøy den første timen, så blir det dårligere og dårligere... samme hele tida, og bretta er så mørke at en ikke ser stort til grafikken uansett, og fysikken m/ effekter er egentlig ikke noe å skryte av.

    Totalt er det et ganske kjipt spill.

    Har du surround og prosjektor får du ikke den nærheten til spillet og du opplever da ikke den intensiteten som spillet byr på. Bedre å sitte inntil en skjerm og ha høytalerne festa til øyrene, slik som du har med headphones.

     

    Det mener da ihvertfall jeg, men de som har skikkelig lyd anlegg og prosjekter er vel ikke enige går jeg ut ifra :(

  9. Jeg må nesten si dette. Jeg syns egentlig at spillet ble ødelagt for min del, i alle fall for meg. Jeg greier ikke å spille mer enn 20-30min omgangen for å ikke få hjertestans. Er jeg lett å påvirke? tydelighvis, selv om jeg ikke visste det.

     

    Men med doom3 er dette blitt noe helt annerledes. Ikke det at jeg skvetter så sinnsykt at hjertet kommer oppi halsen, men at jeg er i konstant noja hele tiden, noe jeg syns er LITT overdrevet for ett SPILL? :dontgetit: Det skjønner jeg ikke helt. Spill skal vel for å SPILLES og ikke simulere enkelte ting? :p

     

    Ikke misforstå meg, jeg syns det er helt VILLT hvor bra spillet er laga, men det er blitt ødelagt av FOR mange overaskelser og guffent følelse i magen 24/7 for min del. Det kan jo også hende at jeg er lett å påvirke av sånt. Grafikken er såpass bra at enkelte ganger ser det altfor virkelig ut og bryter den følelsen av "kunstig" spill. Spill blir ikke spill lenger og blir en simulasjon av en enkel situasjon.hmmm hvor går grensa egentlig? eXisteNz ? noen som har sett den filmen? Iaff dere burde det for å skjønne hva jeg mener.

     

    Dont get me wrong:

    Gameplay: 9/10

    Grafikk: 10/10

    MP: aner ikke

    Lyd: 10/10.

     

    PS: jeg mistenker også bruk av lav/høyfrekvente lydspor som er utenfor vårt oppfatelse av lyd, som får deg til å føle ting du normalt ikke føler.

    Hva? Er det en kloning av meg her ute i verden? Så gøy!

     

    Klarer heller ikke å spille mer enn 30 min før jeg må gå ut av spillet, puste ut, roe meg ned og få tilbake pulsen min. Ikke senke den til normalt, men få den igjen.

    Sitter her med gode headset (Sony MDR-CD780 ~1000 spenn), helt mørkt rom og er helt med.

     

    *grøss*

  10. Det blir som om alle skulle like f.eks britney spears bare fordi hun hadde vært på topp på vg topp 20 lista... ;)

    Du liker henne etter at du har sett musikkvideoene ;)

     

    For min del virker det som om mange her på forumet er intenst kresne på et spill. Doom3 ble ikke laget for å tilfredsstille alle grupper, men den harde kjernen som elsker FPS. Det er det de ble kjent for og det er det de vil være kjent for. Synes at id gjør en bra jobb der.

     

    Har ikke spilt nok selv til å vurdere om det er repeterende, men kan si at jeg må ta meg hyppig pauser (f.eks nå) hvis jeg ikke vil dø slik som ofrene i "The Ring".

  11. skru på AA og AF? ett R9600XT er mer enn raskt nok til å drive CS 1.6 med 4x AA og 8x AF...?

     

    Vsynch må på...(jeg klarere iallefall ikke tearingen...og med 100Hz skjerm, så blir jo FPS = 100 uansett vsynch av eller på...

    Counter Strike har ikke støtte for AA og AF? Det er ihvertfall ikke noe vi kan styre i options eller noe slikt.

     

    Så at det var en her som nevnte noen kommandoer, de kan muligens hjelpe.

     

    Du kan ikke ta et screenshot og legge det ut på en side og gi oss en link? (Denne måten med tanke på de med modem osv..) Så får vi se hvordan det ser ut. kanskje det kan hjelpe noen smarte hoder på vei :yes:

×
×
  • Opprett ny...