Gå til innhold

Devilspawn

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Devilspawn

  1. Ser altfor mange teite påstander om rogues her... Det er ikke bare rogues som ruller på alt, det er alle klasser, går helt ut på hvor sprengt spilleren er, og som flere har sagt om aggro, ser ikke helt noe problem der, faint er et fint skill som fungerer bra og warrior kan fortsatt taunte mobsa hvis det skulle gå i dass.

    Har man en god prest i teamet så er det ikke no problem å heale både warrior og rogue samtidig da de har den mass healing skillen som jeg ikke vet hva heter ;)

    En god rogue som spilles bra er VELDIG bra å ha med i gruppa. Og det med du som ikke stoler på UD og NE rogues, jeg vil ikke akkurat si at det er noen forskjell på rasene, igjen så går det på spilleren bak skjermen...

  2. bilde43dw.jpg

     

    Hva med denne kabelen? :hmm: Aner ikke hvor jeg har den fra, men det ser ut som en IDE kabel med plass til 4 hdd? (altså 5!!! kontakter) Bilde er tatt med en mobiltlf (t610). Kabelen er gul, kontakten til høyre er blå, de 2 neste grå og de 2 siste svart. Hvis noen vet eksakt hva det er hadde det vært knall. :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...