Gå til innhold

Spidi

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spidi

  1. Hvordan har det gått med denne saken? 

    Har selv vært på begge sider av bordet, men flest ganger hvor jeg har blitt utsatt for bråk, både uforklarlige lyder, men også tilsiktede, mer hevngjerrige tilfeller. Jeg opplevde det som helt grusomt å måtte finne meg i alle disse lydene: dunking, skyving, høy musikk osv. Festing var selvfølgelig ille, men det verste var å ikke vite hva alle de rare lydene var, for da blir det så uforutsigbart. 

    Det var likevel neste enda verre å bli anklaget for å lage lyder jeg mener jeg ikke lagde. Naboen under ba meg om å ikke vaske om natta, men jeg hadde verken vaske- eller oppvaskmaskin, men ble ikke trodd. Ble også beskyldt for å skyve tunge møbler rundt omkring på natterstid, noe som ikke stemte. Ble redd for å være i leiligheten og i alle fall for å gå på gulvet, så endte til slutt med å flytte. 

    Nå har jeg bodd samme sted i tre år, og ikke hatt problemer før. Plutselig er det fest nesten hver dag, og dunking som et dør slenges hardt igjen hvert tiende minutt. Tipper det er en vaskemaskin som ikke er helt vateret, men vasker de hele dagen liksom? Kvier meg for å ta tak i problemet, da jeg har veldig dårlig erfaring med å bli hørt. 

    Håper ting ordnet seg for deg!

  2. Går jo greit å bytte S3 glasset selv, har knust min to ganger. Glasset koster kun 200,- på ebay og det ligger masse videoer på youtube på hvordan man gjør det.

     

    Ja, en jeg kjenner, bestilte nytt glass til sin Iphone fra Kina. Det tok èn måned å få glasset, en ny måned å få tilsendt verktøyet. Hvilke land bestiller du fra? Og er det hårfønermetoden?

  3. Jeg har nå gått til innkjøp av Telenors mobile bredbånd. Jeg er middels fornøyd. Hastigheten er ikke formidabel, men til tider helt grei. Jeg kan ikke se nett-tv, men Spotify f.eks, går som regel bra. Det beste er imidlertid at jeg har internett over alt, til og med på hytta langt oppe i fjellet.

     

    Så lenge hastigheten er som den er, vil jeg kun anbefale dette som eneste løsning til de som ikke har store krav til hastighet, men til mobilitet og dels til kostnader. Har dessuten kommet frem til at det er verdt å betale kr68 mer i måneden siden Telenor som regel vil få tilgang til et nett uavhengig av hvilke nett som er tilgjengelig.

×
×
  • Opprett ny...