Gå til innhold

MacGyversen

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MacGyversen

  1. Grunnen til at jeg leser en anmeldelse på en sko er for at jeg ikke vet hva jeg skal kjøpe og har ikke muligheten til å prøve alle skoene. Jeg har lyst å vite hvordan F50i clima cool er i forholden til en F50.9, en F30.9, Predator og ikke minst andre sko i "speed" klassen som VAPOR. Gi noen små sammen lignelser med andre sko å gi karakter på ting som skudd, skru, touch osv.

    Leste anmeldelsene du linka, pluss har lest 2 vapor anmeldelser før det. Hjalp meg ingenting...

     

     

    Kan hende jeg tar feil, men tror ikke det følger med 3 knottesett til F30 serien bare F50. Nevnte at jeg bare spilte på kunstgress fordi jeg heller ville hatt F30 skoene vis de er like god som og billigere enn F50.9 og F50i siden jeg trenger ikke flere sett med knotter :)

  2. Har bestemt med for å kjøpe Adidas Tunit, vet bare ikke hva som er forskjellen mellom F30.9, F50.9 og F50i, kan noen forklare det kort? Gidder ikke lese anmeldelser av skoene...

    Hadde også helst lyst å kjøpe skoene i gul eller grønn farge, finner jo så klart ikke de fargene, noen som vet hvor jeg kan bestille disse skoene samt hvilken jeg bør velge? Spiller bare på kunstgress men har ingen problemer med å spille med FG knotter, det gjør "alle" her...

  3. Har sett mange proffer spille me 6 eller 8 knotter, hva heter det knotte systemet og hva er det laget for å spille på?

     

    Edit: aaaa, er vell SG systemet jeg tenker på, dvs. skruknotter? Hva er de ment for å spille på å hvordan er de å spille med?

    Jeg spiller så og si bare på tørt kunstgress, kunne tenkt meg Tunit 50, Laser 2 eller Vapor sko, hva vil dere anbefale meg og hvilket knotte system?

  4. Sprintet 20m 10ganger med en gjennomsnittstid på 3.25sec, de 20meterene jeg løp har en svak stigning også men vet ikke hvor mye det har å si.

    I det Bornagainstheist linket stod det John Carew løp 20m på 2.82s i '97.

    Noen som vet ca. hvor på stigen jeg står iforholden til de raskeste? Eller vet noen hva Ussain Bolt løper 20m elns på?

  5. Må trene opp kondisjonen og slik at jeg sprinter fortere.

    Har ikke så mye kunnskap på dette feltet men har fått med meg at 4x4intervall er best for å trene kondisjon.

    Hva med sprinting? Er litt usikkert, men puste dypt inn med nesa og ut med munnen, rett overkropp og bare bruke tærne til bakkekontakt det er slik man oppnår optimal fart? Så trene knebøy og leggene og litt andre øvelser for å få sterkere og smidigere muskler?

     

    Vet dere om noen nettsider jeg kan lese om dette ?

     

    Takk på forholden :)

×
×
  • Opprett ny...