Gå til innhold

PowerShot-x

Medlemmer
  • Innlegg

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PowerShot-x

  1. Lenge leve denne tråden, for den er utrolig nok gammel. Likeså er Get Box II en sinke i utvikling og brukervennlighet.

     

    Jeg har altså en Get Box II, som jeg nå har satt i bridge modus. Get Box II er ihvertfall ikke noen god ruter sådan. Skal man feks forandre DNS så må man ringe inn til GET å få gjort dette manuelt, hvor de også så spør hvorfor man vil ha en annen DNS, men de kunne gjøre dette manuelt fra dem.

     

    Nå har jeg kjøpt meg den nye Asus RT-AC3200 tri-band ruteren for at denne skal ta over hele nettet, wifi, Wan og Lan. Jeg vil ha full kontroll og styring fra Asus ruteren, hvor man kan styre over sitt eget nett.

     

    Så jeg lurer litt på hvordan man gjør dette riktig, og om jeg har gjort dette riktig. 

     

    Jeg har satt Get Box II i bridge modus og valgte port 1 for dette på get Box II. Så koblet jeg en ethernet ledning i WAN porten på Asus ruteren over til ethernet port 1 på Get Box II.

     

    Videre har jeg koblet en ethernet kabel fra pc'n over til ethernet port 1 på Asus ruteren.

     

    Inne på Asus sin ruter så er det noen valg: Wireless Router Mode (Default), og Access Point (AP) Mode. Jeg er litt usikker på de to valgene.

     

    Jeg valgte her Wireless Router Mode (Default).

     

    Har jeg gjort det riktig nå, slik at Asus ruteren tar over hele styringen for både LAN, Wifi, Wan?

     

    WAN IP vises som: 84.x.x.x

    og LAN IP som: 192.x.x.x

     

    Jeg får ihvertall kontakt meg både Wifi, Wan og LAN, og er på nett med grei hastighet 100Mbps. Men vil gjerne være sikker på at det faktisk er Asus ruteren som nå har full styring over alt av internett, wifi og Lan?

     

    Taknemlig for svar :)

  2. Til bruker: Couldnt_Find_Good_Name. Lenge siden posten ble postet da, men svarer, og kanskje til hjelp for andre som lurer. Det er to versjoner av driveren 1.75 til Maxedtech. Til Xonar D2X må du må bruke 1.75a driveren.

     

    Det er godt man har sider som Maxedtech med Uni Xonar driver: http://maxedtech.com/asus-xonar-unified-drivers/#Win10   

     

    Jeg kommer ihvertfall aldri til noen gang å kjøpe et lydkort kort med så dårlig oppfølging som Asus Xonar D2X lydkortet!

     

    Det går gjerne måneder og år før Asus oppdater sitt lydkort, noe jeg mener burde vært første prioritet. Windows 10 har i så måte vært tilgjengelig lenge, og fremdeles er Windows 8.1 en beta driver fra Asus. Og det tok sin tid før det kom en Windows 8 driver, og da en beta utgave driver som det ikke er gjort noe med på over et år, 16.4.2014. Hvor lenge har Windows 8 vært tilgjengelig, og fremdeles er det bare en beta utgave Asus har av Windows 8 driveren?

     

    Jeg skal kvitte meg med dette lyd kortet å kjøpe noe helt annet enn Asus lydkort for all fremtid. 

     

    Jeg bruker selv UNI Xonar sin driver, men også de er begrenset på hvilken modifikasjoner de kan gjøre for å dekke over alle bugsene på Asus sitt urimelige og halvferdige prosjekt, mens Maxedtech på forhånd av vane er innstilt på å vente i noen måneder og kanskje aldri, før Asus gjør noe for å skaffe en ny og oppdatert driver på Asus sitt uferdige prosjekt.

     

    I tillegg så er det helt utrolig at de selger dette lydkortet til enda 1305 kr, når det enda bare er beta drivere og sjelden noen oppdateringer, og ingen Windows 10 driver.

     

    Gi meg gjerne tips på et alternativt godt lydkort, hvor produsenten verdsetter sine kunder i mye større grad....

    • Liker 1
  3. Hva med de små musikerne som er avhengi av å selge cder og ikke har tid til å vente på intektene som blir spredd utover flere år slik det blir med streaming tjenester osv...

     

    Aldri før har det vel vært større muligheter for musikere å bli kjent og annerkjent som det er i dag. Det betyr jo selvsagt at de lager noe bra som folk ønsker å høre på. Har dem dette, så har man i dag mange medier og muligheter som man kan bruke for å promotere sin musikk.

  4. Lurer på hvor mange av kundene dems som opplever at PCen blir enda rarere 2-3 uker etter at den har vært til reparasjon hos dem. Støvsuge PCer er fy-fy - i alle fall hvis du ikke har et system for å bli kvitt den enorme statiske elektrisiteten som en støvsuger genererer. Med andre ord er det IKKE noe man skal drive med hjemme. Da bruker man luft på boks eller en oljefri kompressor, helst med vannavskiller. Selvfølgelig må man passe på at man ikke bare pakker støvet lenger inn i maskinen.Jeg sluttet i alle fall å støvsuge datautstyr etter at en CRT-skjerm tok fyr et par uker etter at jeg støvsuget den for ganske mange år siden.

     

    Søvsuger er ikke fyy. Det er klart om du stikker en metal ting borti komponentene så er ikke det bra.

     

    Man skal da ikke pirke borti komponentene med støvsugeren. De fleste støvsugere har en plastikk tupp som er ideel til slikt bruk. Plastikk leder ikke strøm. Noen støvsugere suger både luft inn og ut, så en slik kan man bruke. Så vidt jeg vet, så leder ikke luft strøm.

     

    Om ikke pc'n renses vil den en gang stoppe opp, det viser også tallet på hvor mange pc'er som kommer inn pga stor støv oppsamling.

  5. Å konkludere med helbredelse i de tilfellene der er ikke annet enn ukritisk og ufornuftig.

     

    Tro det du vil tro, men jeg synes ikke det var særlig overbevisende.

     

    Vel, har du opplevd at 40 graders temp har sluppet i løpet av minuttet?

    Ja faktisk! Det er ikke så lenge siden heller at jeg våknet en morgen med 39 komma et eller annet i feber (min kone er sykepleier og vet faktisk hva feber er...) og jeg derfor ble hjemme den dagen. Kona målte feberen på meg for annen gang ca klokka 07.00 med samme resultat før hun igjen målte feberen på meg rett før hun dro på jobben, klokka 07.45 og da hadde den sunket til 36,7 (som er vanlig på meg)... Men jeg ville ALDRI tatt noe slikt som bevis for at det ikke finnes noen gud, slik du så lettvindt og lettsindig gjør her... For slik HAR faktisk naturlige årsaker, det er bare du som leter med lys og lykter etter bevis for din gud og bruker ALT som peker i positiv rettning for den guden som bevis mens du uærlig hopper over alt som ikke gjør det...

     

     

    At bønn eller positive tanker KAN ha vært utslagsgivende (placebo) vil du antagelig ikke høre snakk om i ditt tilfelle, for hverken du eller noen andre kristne er ærlige nok til å la VÆRE å be for å se om utslagene i bønnesvar er de samme, så hvordan vet du da at det har noen funksjon utover placebo og confirmation bias?

     

    Nå har ikke dette med at feberen har synket så drastisk og så momentant vært vanlig for meg. I alle år jeg har levd har jeg aldri opplevd dette, før jeg utøvde tro. Jeg tok da vitaminer i alle år i den tro at dette ville senke feberen hurtig, uten at det har hatt utslagsgivende effekt. Det er klart at det er vanskelig å bevise hva som er naturlig og ikke naturlig. Det som gjør at jeg tror, og velger å tro at Gud er med i bilde ved dette er jo sammensatt, ikke bare et par enkle hendelser. Det jeg skrev over var bare enkelte hendelser, men det er også mange andre begivenheter i livet som gjør at man tror at det må være noe mer.

     

    Placebo eksistere, men er ikke noe mirakel medisin. Da ville vi sett et helt annet resultat med alle disse kreftsyke på sykehusene. Når det kommer til Gud så kan man ikke finne ham ved å resonere seg til han, man hender da bare opp med å ikke tro. Bibelen og Gud er ikke en logisk, rasjonalistisk tro/bok. Det er umulig å gå i tro ved rasjonalisme og ytre fakta, man må bare velge å gå ut uten disse ytre sanse opplevelsene, og når man gjør det, så opplever man fordeler ved det som har vært positivt for meg.

     

    Man kan kanskje kalle meg sprø fordi jeg velger denne livsstilen som er helt ulogisk basert på fakta og logikk, men man kan egentlig ikke kalle meg det heller, når man ikke erfart det jeg beskriver om å tro. For så lenge du ikke har prøvd og smakt på det, så kan du heller ikke bevise om det jeg og mange andre forteller er sant.

  6. Leger er en bra ting de, men vi kan ikke bortforklare at det finnes mirakler, hvor også leger har latt seg forbause over ting som har skjedd.

    Tenk deg godt om før du svarer:

    -Har du noengang tenkt deg andre muligheter enn gud på disse fantastiske helbredelsene?

     

    Jeg tror nemlig ikke at du har det. For deg er det såre enkelt, det er gud som har gjort det, for noen annen forklaring finnes ikke og det til tross for at du ikke engang har tenkt på andre årsaker... Flott det...

     

     

     

    Jeg har sett mennesker som har vært oppgitt av leger, hvor de bare sitter å venter på dø, få sine liv snudd på hodet. Kan vi bevise dette? Nei, vi må selv velge hva vi skal tro på. Vi har funnet ut mye med vitenskapen, men den er aldeles ikke komplett, og kan ikke forklare alt.

    Selvfølgelig velger vi selv hva vi tror på, du gjør jo akkurat det... Og nei, vitenskap kan ikke gi alle svar (og takk for det, ville vært en kjedelig verden), men å hoppe til konklusjoner slik du her gjør er vi ihvertfall ikke tjent med...

     

    Men si ifra hvis du kommer over et sykehus som har ansatt en helbreder da er du snill, for siden detet virker så himla bra for alle som prøver MÅ det jo bare være et tids spørsmål før sykehusene går til ansettesle av disse mirakel mennene! Jeg kan ikke forstå annet! Egentlig litt rart at sykehusene ikke er fulle av dem allerede, de har jo virket med jesus sin kraft i snart to tusen år... Tror de må ha gått til NAV først jeg gitt, at det er derfor de ikke har kommet ut i arbeid enda...

     

    Husk på neste gang du kommer til en ting du ikke klarer å forklare at du ikke hopper rett fra A til C, men er innom B, som er naturlige forklaringer også... Tror ikke du har slitt ut B for å si det sånn....

     

     

    Man vil aldri kunne bevise helbredelse, for det vil alltid finnes tvil argumenter til en helbredelse, selv de man ser rett foran øynene. Det blir det samme som å prøve med vitenskapen å bevise Guds eksistens, det er umulig. Jo mer man søker å forstå for å tro, jo mer vil man bli tvilende. Troen kan ikke forklares med resonering. For å kunne tro i det hele tatt, så må man la seg lede fra en indre overbevisning som ikke bygger på resonering. Man må bare hoppe ut i det uten forstanden.

     

    Søk ikke å forstå så du kan tro, men tro så du kan forstå.

     

    Det er først når vi inntar denne stilling vi opplever hva troen er og gir, og at det ikke var tull, men noe som fyller en meget spesiell plass for den troendes livs vandring. For andre virker det bare som idioti. Men de andre har jo ikke forsøkt dette, så de vet jo egentlig ikke hva dette er, annet en at de observerer en del mennesker bli litt sprøe. Hvordan kan noen mennesker basere sine liv på noe som mange ganger går i mot fakta og vitenskap, så det synes jo som om man kanskje er litt små rar.

     

    Om noen har lyst å forsøke å bli kristen, eller lese litt mer hva det vil si, så kan de lese noe inne på Betraktning om dette.

     

     

     

  7. Faktisk så har jeg blitt helbredet selv ved flere tilfeller. Nå er det snakk om at jeg kjenner de som har blitt helbredet.

    Lyst til å dele dette med oss? Og se hva vi får ut av det? Kan hende at det ikke var så svart/hvitt som du skal ha det til skjønner du...

     

    ... og ja, mens jeg husker på det, les litt om kognitiv dissonans mens du er i gang, kanskje det vil gi deg noen svar også... OM du tørr å se på det med åpne øyne da? :)

     

    Dette var et veldig sent svar. Jeg kan ikke snakke om helbredelse fra kreft, siden jeg aldri har hatt det. Men jeg har ved flere ganger hat meget høy feber, nærmere 40 i feber. Ved normale omstendigheter så er man nødt til å holde sengen noen dager, men ved bønn og tro har jeg ved flere tilfeller blitt momentant helbredet fra feber.

     

    En annen gang løp jeg ned en betong trapp, og skled rett opp i luften i vannrett stilling rett ned med ryggen på den skarpe kanten med et smell. Jeg klarte ikke å gå, og nesten ikke ligge. Jeg måtte krype inn døren. Jeg dro til legen, og de så at jeg hadde sterkt forslått en muskel i ryggen. Jeg var jo heldig, for det kunne vært et ben som ble brutt. Jeg fikk noen sterke smertestillende tabletter. Men istedet for å ta de med den vannvittig smerte i ryggen, bestemte jeg meg for i tro på at jeg hadde helbredelsen. Også her var det snakk om moment tant helbredelse, smerten for øyeblikkelig ut av ryggen.

     

    Jeg vil bare si at jeg også har hatt slike typer helbredelser som har tatt litt tid. Hemmeligheten er å tro, selv om man ikke ser resultatene med en gang.

     

    Personlig skjenner jeg en som hadde 7 kreftsvulster i kroppen, hvor legene hadde gitt opp. Ved forbønn over tid forsvant alle 7 svulstene.

     

    Stikk gjerne innom min blogg Betraktning for oppmuntrende og tros oppbyggende budskap.

     

    Noen ganger søker vi å kunne forstå for å tro, og slik får man ikke tro men heller tvil. Søk ikke å forstå så du kan tro, men tro så du kan forstå.

     

     

     

     

  8. Jeg har jo funnet ut at GPU må være lik. Er den det på de to kortene? Jeg tror ikke man feks kan kjøre gtx465 og gtx480. Men jeg er usikker på gtx560, for det er vel ikke så ulikt gtx465. Noe annet som sies er at model navnet eller noe sånt må være likt. Jeg kjenner jeg blir litt forvirret her.

     

    Kan jeg bare teste for å se om det går?

×
×
  • Opprett ny...