Gå til innhold

abel

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av abel

  1. Jeg syns bf stinker fordi det er så sinnsykt dårlig playability. Man får aldri skikkelig følelse med det man styrer. Dessuten syns jeg at man alt for ofte dør uten å vite hvorfor. Syns mohaa er kongespillet. Dessverre er det ikke mulig å kjøre så mye kule ting der, men til gjengjeld er det SUPER kontroll på figurene. MOHAA ROX :woot:

  2. Det at det lagger er et tegn fra gud. Et tegn som forteller deg at du ikke skal spille bf42. Og grunnen til det er at det spillet STINKER !!!!! Det er så bedritent at jeg skjønner ikke at noen gidder å spille den møkka idet hele tatt.

     

    Og du når det er sagt. Jeg har kjørt det heeeelt prikkfritt på et ti42 kort så du MÅ vel ikke ha det dyreste og feteste. Spesielt ikke når du skal spille det sureste og kjipeste :lol:

  3. Spiller mest mohaa jeg. Kjøpte battlefield og ble hekta i noen uker, men nå spiller jeg bare mohaa igjen. Syns battlefield mangler mye "følelse" når jeg spiller. Har ikke helt kontroll på figuren min lixom. Syns mohaa er mye mye mye mer spillbart. Leve mohaa :D

  4. Kan tenke meg de har samme problem som mange ehandelssjapper har i disse dager. Problemet er jo historisk og et stooooort skritt for handelshistorien. Problemet er logistikk. Altså; Bestillingene kommer raskere enn man klarer å sende dem ut. Det vet jeg at flere har problemer med om dagen. Det er snart jul vet dere :smile:

  5. tja...vet ikke om det er nødvendig. Play.com dekker alle utgifter du måtte ha i forbindelse med fortolling. Det har jeg fått helt konkret svar på dersom norske myndigheter la på tollgebyr ville play.com refundere hele beløpet, idet varene blir tollet på Jersey. Den korrespondansen har jeg posta her en gang tidligere.

  6. Herregud. Folk skal ha i pose og sekk. At play trekker samme dag man bestiller er helt i orden for meg. Det sier seg selv at med de prisene de har har de lite å gå på. Pengene blir trukket når man bestiller for å sikre likviditeten hos play.com. Helt normal foretningsdrift å sørge for at man har penger fra kunden før man selv må betale for produktet til sine leverandører.

    Jeg har bestilt fra Play.com i sikkert over ett år. Har en historikk på sikkert 100 titler (dvd og spill) og jeg kjøper stort sett derfra. De gjør noe så genialt som å legge porto i prisen og i tillegg være billige. Da kan man ikke kreve mer. At noen vil ha spillet samtidig med at man bestiller på nettet er intet mindre enn absurd.

    Når jeg tidligere bestilte fra norske sjapper og amazon venta jeg ofte lengre enn jeg gjør på play.com.

     

    Play.com ROX!!!

  7. Moms har jeg aldri hatt noe problemer med. Dette tollgebyret er vanskelig å slippe unna, men kompisen min sendte en mail inn til Play.com og spurte. Her er korrespondansen;

     

    Subject: movies for more than about 250,- NOK needs taxes :sad:

     

     

    > Hi

    >

    > I realy like your web-shop, its easy to find movies and a good

    > lay-out. The first movies I bought was delivered direct to my

    > mail-box. but when I ordered the Simpsons season 2 box set. I got a

    > note in my mail-box whith a message that I had to pay taxes on it.

    >

    > If I have to pay tax on the typical boxed-set it will be cheaper to

    > buy it in the stores here.

    >

    >

    >

    > Regards

    >

     

    Date: Mon, 19 Aug 2002 14:21:42 +0100

    From: Play247 Info <[email protected]>

    To:

    Subject: Re: movies for more than about 250,- NOK needs taxes :sad:

     

    Hi there,

     

     

    Certain REGION 1 products which are shipped from North America are liable

    for customs duties on their arrival in the EU. Customs occasionally levy a

    charge on these products which varies from country to country. Usually this charge is between 10-20% of the products value.

     

    ONLY products where the customs disclaimer appears are liable for these

    additional charges. We guarantee these charges will not be applied to any

    REGION 1 product where the disclaimer does not appear and will not be applied to ANY REGION 2 titles GAMES or CD's.

     

    Please Post/Fax/Email us any proof of unnecessary charges and we will refund you card.

     

    We hope this helps.

     

    Kind Regards

     

    Play

    *****************************************************

     

     

    Det betyr at du kan sende inn kvitteringen på tollgebyret og få den refundert. De sender oxo sakene i enkle "brev" slik at det skal endel til å gå over grensen.

     

    Jeg ble klar over play.com da de vant en eller annen test i en eller annen nettavis. Du kan lese mer her http://www.dvdarkivet.no/nettbutikker.php

     

    Kjøper ukentlig saker derfra så jeg er veldig fornøyd.

     

    Håper dette hjalp deg litt...

  8. Den prisen du ser på play.com er den du totalt betaler. Dersom tollmyndighetene eller andre kjipe instanser gir deg gebyr får du dette refundert ved å sende inn kvittering til Play.com.

    Jeg har kjøpt der i ett år eller så, både spill, musikk og dvder, og jeg er kjempefornøyd. Det er jævli behagelig å vite at den prisen som står på produktet er den endelige prisen, og at det ikke er slike "opp-av-hatten" kostnader som frakt, gebyrer og annen dritt.

     

    Leve Play.com

  9. Fy **** jeg er så supa forbanna på dere som tker. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med dere men jeg må ventilere litt her. Gå på hovedveien og lek blindebukk eller noe. jeg hater dere så siiiiinnnnsykt.

    *Puh....* Jeg er helt sikkert ikke alene om dette, men det er synd ikke det går å gjøre noe med det. (som å banke dritten ut av dem)

  10. Det kan virke merkelig men jeg nedgraderte min driver til detonator 28.32 og ble kvitt hakkingen. Jeg fikk dette tipset av en kompis som driver mye med rendring og sånn og han mente at alle driverne som har kommet etter 28.32 ikke holder mål.

    Jeg vet ikke om dette er riktig, men det funka faktisk for meg.

     

    Intel P4 2g

    512

    GF4200

    XP sp1

×
×
  • Opprett ny...