Gå til innhold

tuXP-G

Medlemmer
  • Innlegg

    669
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tuXP-G

  1. Mye klaging her, tydelig at saken har skapt reaksjoner rundt omkring :)

     

    Personlig vil jeg nå si at TG er så mye kultur som det går an. Om folk får kulturstøtte for å stikke hull i kroppen sin, eller klatte litt oljebasert fargesøl på et lerret, ja da er dataparty flerkulturell høykultur :p

     

    MEN. Det er mye klaging her på avgifter og skatt og lite tilskudd fra staten. Hvordan mener så dere at vi burde ha det? Så langt jeg kan huske tilbake, så har skatten som vi betaler, gitt oss godene som gjør Norge til et av verdens beste land å leve i.

     

    Nuvel, vi betaler for at kongen skal ha frisk sjampis i glasset til enhver tid, og at Mette-Marit skal få ny hatt til hvert arrangement hun drar på. Men tenker dere noensinne på at vi har et helsevesen som åpner dørene glatt for deg om du har 1,5m stål igjennom mageregionen? Veiene våres er dårlige, men hadde sett ut som innsiden av Vesuv uten skatt til å dekke de få reparasjonene som faktisk gjøres.

     

    Det virker som at dere vil ha skattepengene tilbake cash kontant i lomma. Vel, om du kræsjer med bilen og havner i rullestol, så vil staten antakeligvis bruke det tredobbelte av det du har betalt i skatt igjennom livet, kun for å sørge for at du får ting tilrettelagt og kan leve et tilnærmet normalt liv til tross for et stort handicap. Sånt skjer ikke med deg? Vel, jeg tør ikke gamble på sånt, og er glad for at sykehuset har åpne dører og varm mat til meg når jeg blir syk :)

     

    Nei, jeg er grådig uenig i at KANDU skal betale moms. Men argumenter nå for at det er en feil avgjørelse fordi TG er kultur, istedenfor å klage på skatter og avgifter som faktisk holder samfunnet vårt i nogenlunde god stand ;) Det skal koste litt å bo i et av verdens beste land veit dere :D

  2. Huff og huff...

     

    Må nesten bare beklage for at det ikke har kommet noen update på en laaaaang stund. Mye som har skjedd, så tiden har bare ikke strukket til for videre bygging. Men nå åpna det seg jaggu meg et lite vindu hvor jeg fikk både tida og lysten til å fortsette, så da gjorde jeg det jeg!

     

    Denne gangen starta jeg med å mekke et deksel for dvd-brennern min, slik at den ikke trenger å se så utilpass ut i kabinettet. As usual, markering på plexi'n først:

     

    optiskdeksel_thumb.jpg

     

    Fram med dremel-tingen og kutte i vei, og vips, hadde jeg et lite deksel ^^

     

    optiskdekselferdig_thumb.jpg

     

    Og etter mye pussing og tilpassing, fant jeg ut at det faktisk passa også... Sånn nesten :p Et litt blurry illustrasjonsbilde:

     

    stealth_thumb.jpg

     

    Og sånn her ser da brennern ut, logisk nok ikke montert i kabinettet enda:

     

    optiskferdig_thumb.jpg

     

    Jeg fikk btw viftene i posten i forrige helg, fra min staute sponsor: Vendur.no :w00t: Og etter en liten tur på Biltema med min søte Roadtrip-kompanjong Therese, fikk jeg skaffa meg noen kule skruer for å feste viftene med:

     

    vifterferdig_thumb.jpg

     

    Vel, jeg gadd jo ikke å si meg ferdig der, så jeg dro fram den gamle fine 1x1mx2.5mm plexiplata som sto igjen her etter at en kompis hadde tatt sin 1/6 for vindu i kabinettet sitt, og tegna i vei med tusj og fine saker:

     

    tegning_thumb.jpg

     

    :hmm: Ja hva skal nå så det her bli? For å være helt ærlig så var jeg litt usikker sjæl på detta tidspunktet... Men det funka, stay tuned!

     

    Hele greia kutta ut:

     

    kutta_thumb.jpg

     

    Aldri likt puslespill. Nuvel, tegna opp et par brikker jeg:

     

    mertegna_thumb.jpg

     

    Også skjærte jeg ut hele stasen. Først den ene brikka:

     

    enehulletferdig_thumb.jpg

     

    Og så den andre:

     

    beggehullferdig_thumb.jpg

     

    Men nå var det ikke det jeg kutta ut som jeg fikk bruk for da:

     

    platerferdigkutta_thumb.jpg

     

    Så etter litt pussing, pussing og mer pussing, var resultatet ett faktum:

     

    platerferdig_thumb.jpg

     

    2 like plater med rare hull i seg... :thumbup: Et lite closeup for å se hvordan de er kutta... Ufattelig dårlig kvalitet på det bildet her men:

     

    blurrycloseup_thumb.jpg

     

    MEN. Du får ikke kjørt med motor alene. Du skal gjerne ha hjul, karosseri og diverse andre duppeditter til for å få bilen avgårde. Og jeg får ikke gjort mye med 2 like plater med rare hull i. Ergo kutta jeg til meg et par deler til, 4 like lange stenger av 5mm plexi på ca 2.5cm i bredden:

     

    4pins_thumb.jpg

     

    Og etter litt pussing og sånt med dissa og, fant jeg fram Loktite'n min som er kun for plast, og limte i vei:

     

    limtp_thumb.jpg

     

    Kraftige saker as, tegna med en primerpenn først, også slang på limet og det tørka på sekundet omtrent :ohmy: Jaja, det jeg til slutt kom fram til var det her ihvertfall:

     

    diskhylle_thumb.jpg

     

    Og for de av dere som enda ikke har skjønt det, så er detta da harddiskhylla. Jeg var som sagt innom Comfort og fikk bestilt 4 x NRF2224424, og ved hjelp av disse skal diskene få henge fritt i dette "stativet". Skissene i de første postene her forklarer hvordan, også får dere bare være tålmodige med å se hvordan det ser ut i virkeligheten, for det blir nok ei stønn framover før det skjer!

     

    Ser kanskje litt vaklete ut, men ihvertfall, de 4 hjørnene nederst på tingen skal puttes i hull i hylla som hele greia skal på, også limes de fast der, slik at stativet blir en permanent del av kabinetthylla (den underste). De 4 pinnene er der nettopp for å støtte opp hele greia, slik at O-ringene ikke drar de to veggene mot hverandre og knekker både det ene og det andre... Fysjom. Bah, vanskelig å forklare... Jaja det kommer i neste update!

     

    I neste episode av Hotel Angel:

     

    - Harddiskhylla blir montert, til store protester fra Jens AuHovedkortbrett!

    - Skaperen vil begi seg ut på plexi-bøyningens vei!

    - DVD-brennern får seg en hylle!

    - Viftegrillene introduseres til prosjektet!

    - Pga et vaklende ekteskap og stadige krangler, ryktes det at DVD-brennern får seg en ny bryter!

    - Men hvem får arven fra Georg?

     

    Følg med i neste episode! :ph34r:

     

    Kommentarer er du raus med HER!

     

    Ho-Man

  3. Vel, det lakker og lær imot 17. Mai her i stuggu, og oppdateringene lar vente på seg. Tenkte jeg bare skulle oppdatere litt om hva som har blitt gjort og hva som skjer.

     

    Vel, jeg har fått lagd ferdig dekselet for dvd'en som skal stealthe greia. Jeg har handla inn skruer, mer sandpapir og en bryter som skal åpne dvd'en. Jeg har montert alle viftene der de hører hjemme, og 4 o-ringer er i hus etter bestilling og henting hos den lokale Comfort-sjappa. Det som er planene videre er at jeg skal få bygd opp hylla til dvd'en på plata som hovedkortet skal være på, og få mekka harddisk-stativet.

     

    Men for tiden har både kjæresten min, og antakeligvis jeg, fått kyssesyken. Formen er dalende og jeg sover mye, ergo vet jeg ikke når jeg får gjort neste skippertak på oppdateringsfronten. Dere får bare være litt tålmodige også regner jeg med at sykdommen ikke skal slå meg helt ut. Over 17. Mai og litt uti kalendern kommer nok oppdateringene på rekke og rad :)

     

    Ho-Man

  4. Hei og hopp...

     

    Godt å se det går videre !

    Men en ting jeg anbefaler om du har mulighet til det er å glassblåse plexien, da får man et jevnt og smooth resultat samt at det blir "hvit"...

    Har prøvd å pusse plexi med P240 selv, men det ble ikke helt pent synes jeg.

    Prøvde da glassblåsing, og det ble en drøm av et resultat !

     

    Aner ikke hvor man kan finne folk som har glassblåser utstyr, men blir i allefall knall resultat om man har mulighet for det :)

     

    Lykke til videre !

    8605858[/snapback]

     

    Hei aGal!

     

    Fint å få litt tips her. Jeg vurderte faktisk glassblåsing eller sandblåsing for frostinga av plexi'en. Kom fort fram til at det ville bli for dyrt, da dette prosjektet for det meste går på tom lommebok. Derfor er jeg også avhengig av litt sponsing i fremtiden for å få det helt komplett ferdig... Men det var et alternativ, og mangel av utstyr og økonomi for å få det ordna ødela litt den ideen. Jeg er ganske fornøyd med hvordan pussinga ble til slutt, selv om finishen så klart kunne vært bedre. Får se i fremtiden om det blir blåsing istedenfor :thumbup:

  5. En stund siden siste oppdatering nå. Ville prøve å få alt småarbeidet som jeg såvidt har fått tid til de siste dagene, i èn oppdatering. I tillegg ventet jeg på viftene fra vendur.no men de kom aldri... Uansett, let's start teh fun!

     

    Jeg fikk målt opp nødvendig avstand mellom hyllene slik at all maskinvaren som skal være i nederste hylle får plass. Etter at det var gjort, var det bare å maskere opp og feste de to øverste hyllene. Maskeringsteip og drilling:

     

    markering_thumb.jpg

     

    Så måtte jeg testmontere som med de underste hyllene for å være helt sikker på at dem passa:

     

    testmontering_thumb.jpg

     

    Og sånn her ser det da ut når begge hyllestøtter er festa. Bjutifuul indeedelidoodelidoo:

     

    profilerferdig_thumb.jpg

     

    Det neste på agendaen grua jeg meg til i lang tid... Mer pussing. Hyllene måtte til pers:

     

    hylle_thumb.jpg

     

    Selv Biancha syntes at pussejobben var bra gjort :thumbup: :

     

    hyllerkatt_thumb.jpg

     

    Og etter en kjapp liten montering så ser det sånn her ut:

     

    montert1_thumb.jpg

     

    montert2_thumb.jpg

     

    I fronten der så ser man jo viftehullene. Men skal viftene bare blåse rett inn i en rett vegg? Doubt it. Foran skal det være 2 vifter på 120mm som blåser inn mot hovedkort og stæsj, på baksiden skal 2 stk stå og blåse all lufta ut igjen, så viftehull måtte til. Maskeringsjobb:

     

    viftehullmaskert_thumb.jpg

     

    3 plater med 2 viftehull hver. Var litt av en jobb for min staute dremel-replica:

     

    viftehullkutta_thumb.jpg

     

    Og med en dremel blir det sjeldent fint. Kuttedisc'ene er ikke helt kurante for kurvede kuttekanter:

     

    kuttearr_thumb.jpg

     

    Så da var det fram med:

     

    205764_X_2006-07-04_144751_381.jpg

     

    Og bare begynne med pussinga i kantene:

     

    kuttearrslipt_thumb.jpg

     

    Jeg brukte 2 slags sandpapirbits, en grov og en fin, for å få så jevne kanter som mulig. På ovenstående bilde er bare den grove brukt.

     

    Etter dremel-slipinga, pussa jeg med sandpapir, henholdsvis P240 og P320 våtslipepapir. Etter mye kutting, pussing og mer pussing, satt jeg igjen med dette:

     

    viftehullferdig_thumb.jpg

     

    Og dett var dett for denne gang. Neste oppdatering vil antakeligvis bestå av:

     

    - Stealthing av DVD

    - Harddisk-hylle

    - DVD-hylle

    - Viftefesting

    - Deksel for veggene

     

    Kan ikke love at alt vil bli gjort fram til neste oppdatering, men det skal bli gjort ihvertfall!

     

    Som vanlig:

    Kommentarer er du raus med HER!

     

    Ho-Man

  6. Nå begynner jeg å skjønne hvordan takene dine med dette kabinettet er :)

     

    Fin update btw..

     

    Ot: Har du en jobb?

    8560045[/snapback]

     

    Hehe nei faktisk ikke... sa opp jobben for en stund siden, så dette er tidsfordriv mens jeg søker på ny jobb :)

     

    Har driver en eller annen form for telefonterror eller var adm.av telefonterrorister kos!

     

    Ontopic: Den mattingen du gjør med plexien, hva skjer hvis den blir våt\vasket, forblir den like matt?

     

    Haha, telefonterror a, freakin Ole-maker :p

     

    Nei det veit jeg ikke du godeste reggapews... Aldri testa det... men det kan jo testes... Jeg regner med at plexien blir mindre matt, siden mye at mattingen består av støv, men ripene forblir jo... :hmm: Teste ut i nær fremtid, om det går bort er det jo bare å pusse igjen... :thumbup:

  7. BAH, jeg hadde skrevet hele oppdateringa også trykka jeg på Snarveiknapp over faneoversikten... DOH! Jaja, får skrive hele stasen på nytt da...

     

    VEL, som sagt (not that you know :p ) Jeg sto opp på et ukristelig tidspunkt idag for å kjøre dama på skolen, og vel tilbake med frokost i magen var det bare å sette igang med arbeidet på ny! Ny uke, nye muligheter!

     

    Så jeg tok med meg de to siste platene, som etterhvert skal bli hyller, med meg ut i boden for å skjære litt. Starta med å markere opp på platene:

     

    hyller_thumb.jpg

     

    Sola skinte og varma den sexy ryggen min, så jeg bøyde meg fram, flasha litt rørleggersprekk og starta med kuttinga. 1 stk varm stikksag og masse hvitt plastikkflass etterpå satt jeg igjen med 2 x 45x48cm plater aka hyller:

     

    hyllerkutta_thumb.jpg

     

    Litt avkapp ble det jo, og dette vil jeg selvfølgelig få bruk for senere...

     

    avkapp_thumb.jpg

     

    Jeje, vakkert vakkert. Men dissa hyllene flyr jo ikke av seg selv på magisk vis desverre, og som jeg posta tidligere, har jeg noen aluminiumsprofiler som skal støtte opp hyllene. Så jeg målte opp 33cm og kappa i vei. Etter mye hardt arbeid (les: støl rygg) så satt jeg igjen med 4 x 33cm aluminiumsprofiler:

     

    profiler_thumb.jpg

     

    Disse skal festes i innerveggplatene, og for å være på den sikre siden så sjekka jeg om dem virkelig passa i de hullene jeg borra først:

     

    profilfesta_thumb.jpg

     

    Som hånd i hanske! I frykt for at de vakre hylleplatene mine skal bli ripa opp på undersida, slang jeg på litt elektroteip på profilene slik at hyllene glir glatt og enkelt over. Dette så ikke så veldig pent ut, så teipen skal gjennomgå en "re-do" på det endelige kabinettet... Men en midlertidig og enkel løsning ble det da:

     

    profilerteipa_thumb.jpg

     

    Neste post på agendaen: Bakplata. Denne måtte da pusses først, og for å være helt ærlig: Pussing suger! Jeg blir sliten, det er kjedelig og langsomt arbeid, og nei... blæh på pussing! Anyways:

     

    bakplataslipt_thumb.jpg

     

    Og som sagt tidligere, så limer jeg på boltene som holder veggene sammen, i de ytterste platene. Dette fordi boltene ikke har gjenger helt innerst, og fordi det blir veldig stødig da. Visuelt syns jeg det ikke blir annet enn vakkert :love: . Så da var det på med locktite og The Waiting Game:

     

    bakplataskruer_thumb.jpg

     

    Da gjensto det bare å montere hele stasen for å se korsleis det blei. Men vent! De to innerste platene gjensto å pusses... Gaah, mer pussing. Jeg beit meg sjæl i tunga og tok det som en mann! Etter et kvarter med sipping satt jeg igang, og siden det var kjedelig å gjøre, er det garantert kjedelig å se på, ergo ingen bilder. Monteringa derimot, er like morsom hver gang! Her kan dere se hele greia ovenfra:

     

    kabinettetovenfra_thumb.jpg

     

    Og forfra, ferdig montert:

     

    kabinettetfront_thumb.jpg

     

    På med aluminiumsprofilene, og et lite oversiktsbilde:

     

    kabinettet_thumb.jpg

     

    Hyllene er ikke helt ferdig enda, de må slipes og finpusses, men jeg slang inn en anyways:

     

    kabinettmedhylle_thumb.jpg

     

    " :hmm: bare en hylle?" tenker du kanskje. Vel ja, den andre, med profiler, monteres senere. Dette fordi jeg må måle litt høyde på Hovedkort og kabling og sånt først. Men denna laveste hylla er ihvertfall i orden nå, her kan dere se hvordan den ligger i forhold til viftehullene og hullet for dvd'en foran:

     

    hyllenrme_thumb.jpg

     

    Det ser kanskje ut som om hylla ligger oppå mutterne til rammene. Det gjør de ikke, er vel en 2-3 mm klarering der:

     

    hyllemakro_thumb.jpg

     

    Anyways, dett vart dett. Dagens update er ferdig! Mye arbeid som gjenstår dog, så det vil komme flere med tiden :p Jeg må i nærmeste fremtid fokusere på:

     

    - Hull i de innerste veggplatene, for vifter, drev og kabling

    - Hull i bakplata for vifter, kabling osv

    - Pusse og fikse på hyllene

    - Måle opp for den øverste hylla

    - Begynne å tenke på lokket og bøyinga av plexi'en :cry:

     

    OH, også glemte jeg. Dere syns kanskje at mellomrommet mellom veggplatene er en anelse sjenerende? Man vil jo se alle skruer og muttere + fremtidige kabler og sånt ligge og slenge der. Vel, de skal selvfølgelig dekkes til med plexiplater. Dette ligger ganske langt fremme dog, da jeg først må bli ferdig med hele kabinettet sånn generelt først.

     

    Dere er sikkert lei av det men:

     

    Kommentarer er du raus med HER!

     

    Ho-Man

  8. Det ble skikkelig stilig! Når du matter plexi-platene slik ... Hvordan gjør du det? Pusser du kun i en lengderetning, eller i sirkler rundt og rund i vilkårlig retning?

     

    Jeg tror jeg begynner å skjønne litt hvordan dette skal se ut, men fortsatt ganske usikker :p Har jo sett på tegningene til Nitrob, men jeg skjønte dem ikke hundre prosent dem heller. Hva er det på toppen, egentlig? Ser ut som et forskjøvet tak ...

     

    Goscinny ;)

    8551444[/snapback]

     

    1. Jeg pusser kun i en retning, loddrett opp og ned :)

    2. Det på toppen er taket. På den ene halvdelen skal taket være mulig å løftes opp slik at man kommer til innmaten enklere.

  9. meget bra :thumbup:

     

    likte frontplata, tøff engel ;)

     

    kunne vel ikke tenke deg å selle?

     

    mvh 2badle (toball) :w00t:

    8551111[/snapback]

     

    Hehe vel, kabinettet er jo ikke ferdig, og det er liten vits å selge et prosjekt i løs vekt :p Men av prinsipp pleier jeg ikke å selge case-mods'a mine, fordi de er mine, laget av mine egne hender, om du skjønner. Så sjansen for at det skjer er nok ganske liten :)

  10. Jeg personlig er av typen som mener at alle kommentarer, negative som positive, er bra. Rett og slett fordi jeg da føler at folk følger bedre med på prosjektet mitt og er genuint interessert. Det er klart at de kommentarene som inneholder spørsmål eller kritikk er litt mer spennende enn de litt mer standard "wow, nice" kommentarene. Jeg håper ikke at folk begynner å poste kommentarer på oppfordring her, men fordi de faktisk liker prosjektet og har noe konstruktivt å komme med...

  11. Dagens oppdatering folkens! Veit dere har venta no jævlig på'n :tease:

     

    Jaja, fått gjort ganske mye idag syns jeg, søndager er alltid slackdays, uansett hvor mye eller lite man var på fylla på lørdagen (Jeg var lite, selv om det ble et par kalde :innocent: ). Uansett, starter gildet med de tidligere nevnte rammestengene som var veldig ujevne og ikke helt sikre på hvor lange de skulle være, så jeg beordra dem til å bli 47.7cm alle som en, og vips:

     

    stengerkappa_thumb.jpg

     

    Linjalen er der kun fordi den er kul. Men de er ihvertfall like lange nå, og bitene som på magisk vis "datt av" ligger ved siden av ;) Lat som jeg er, så gidder jeg aldri å kutte dem helt tvers igjennom, noe som fører til et forferdelig hakk i alle stengene når bitene er brekt av, så litt sliping måtte til. Ikke at det har noe å si, siden det ikke vil synes uansett, men jeg er pirkete :!:

     

    stengerslipt_thumb.jpg

     

    Jesh... Som jeg sa igår, så ville denne updaten bestå av en del kutting, og som sagt skal det da være gjort, så jeg gikk løs på frontplata med dremel-replica'en min:

     

    optiskhullstarta_thumb.jpg

     

    5mm tjukk plexi var fæle greier å kutte i altså... Mye smelta biter der, og jeg klarte faktisk å få en plexi-flis langt inni pekefingern. Men den ble dratt ut, og sminkepungen ble dratt frem for litt forskjønning av hullet:

     

    optiskhullslipt_thumb.jpg

     

    Dette var bare den grove forskjønninga, jeg gidder ikke poste bilde av steg-for-steg pussing med sandpapir og dremel, jeez... Istedet skal dere få kose dere med bilder av det ene viftehullet som også skulle slankes litt:

     

    viftehullkappa_thumb.jpg

     

    Huffameg'en, like ille der og gitt... Smihiiiinke:

     

    viftehullslipt_thumb.jpg

     

    Det blei jaggumeg ikke mye vakkert, men mer skulle gjøres og da har man for faen ikke tid til å sitte å ta bilder hele dagen :tease: Etter litt kutting av beskyttelsesfilm (Noe måtte bli igjen der), enda mer pussing og sminking av utskjærte hull, og kveldens selskapsdans med sandpapiret og klossen, satt jeg igjen med detta:

     

    frontplataslipt_thumb.jpg

     

    frontplataslipt2_thumb.jpg

     

    Ah, det er vakkert :love: Her har jeg slipt ned plexi'en med P240 papir, slipt kantene og innersidene på hullene, og begynt å tenkte på mer pussing på baksida :ph34r:

     

    Dere kan jo selv se hvor vakkert det ble. Her har jeg dratt av beskyttelsesfilmen i midten og:

     

    sliping_thumb.jpg

     

    Og frontplata i all sin prakt, slipt på begge sider og uten beskyttelsesfilm på. Bevis på plexien er hvit!!

     

    frontplata_thumb.jpg

     

    Også kan du jo få gjette hva som skjer nå:

     

    angel_thumb.jpg

     

    Hvis du gjetta at:

     

    1. Jeg stakk for å pisse

    2. Jeg gadd ikke mer, og slang bare på en tegning for moro skyld

    3. Ga opp

     

    ... så tar du FEIL!

     

    Frem med lyset på mobilen, diamantbits'ene til onkel Dremel, og slik endte dagens arbeid:

     

    frontplataferdig_thumb.jpg

     

    Ble ganske misfornøyd med øynene, men lite å gjøre med det. Limte også fast boltene som holder veggene på plass her nå. Ellers mangler det i frontplata hull til Power-knappen og hull til viftestyringa. Disse velger jeg å ikke påbegynne enda fordi jeg ikke har hverken knapp eller viftestyring i hus. Men det er fortsatt mye som må gjøres, så man kan ikke ligge på latsiden.

     

    I oppdateringen som kommer kan dere nok forhåpentligvis forvente at jeg:

     

    - Starter på hyllene

    - Bearbeider de andre veggplatene med sliping, kutting og alt som måtte medfølge

    + et lite bilde hvor jeg har satt hele herligheten sammen (utenom lokket), så dere kan se hvordan det blir seendes ut, uten den grønne beskyttelsesfilmen i bildet :roll:

     

    Også vil jeg bare offisielt klage på mengden tilbakemeldinger her :!:

     

    Kommentarer er du raus med HER!

     

    Ho-Man

  12. Dette ser stilig ut, selv om jeg ikke helt har skjønt hvordan dette skal bli seende ut :) Originalt er det nå iallfall. Hva kan vi glede oss til i neste update?

     

    ENDRET: Du skriver morsomt! Likte drillpikeopptredenen din. :!:

     

    Goscinny ;)

    8541956[/snapback]

     

    Takk Goscinny! Jeg skjønte fort når jeg begynte å tegne opp skisser at for en del ville det bli vanskelig å skjønne hvordan det skal se ut, mest fordi det er så sabla vanskelig for meg å forklare/tegne opp :p Men Nitrob har nå lagd en ganske godt forklarende Sketch-Up skisse som ligger i loggen.

     

    Jeg velger å være forsiktig med å love ting til oppdateringer som kommer, da det har vist seg veldig vanskelig å gjøre akkurat den ene tingen man har sagt man skal gjøre, når tiden kommer. Jeg liker å gjøre det jeg føler er viktigst der og da, også kommer oppdateringene deretter. Det jeg kan si er at kutting i frontplata er nært forestående, forhåpentligvis får jeg kutta litt idag.

     

    (Det lokale jentekorpset skjønte ikke helt hvorfor jeg kom på øvelse med drillen i hånda ;) )

  13. Snakker vi fluoriserende ACRYL?  :dribble:

     

    Nope, det er helt vanlig gjennomsiktig plexi. Bare beskyttelsesfilmen som er i den fargen :)

    8540898[/snapback]

    Faen ta da, ja når jeg tenker meg om så har jeg vært borti det samme^^

    8541528[/snapback]

     

    Hehe, for å være helt ærlig, så syns jeg det er få mods hvor fluoriserende akryl blir brukt riktig. Men i denna modden er det kun klar akryl som brukes, og det vil bli fett når beskyttelsesfilmen går av :!:

     

    Ny update ute btw! Rammeverket er gjort!

×
×
  • Opprett ny...