Gå til innhold

JGWK

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JGWK

  1. Det blir jo latterlig å liste opp opera over chrome.

    Opera har ingenting å fare med, men de er høylytte.

    Chrome vil om kort tid implementere nye og radikale ting som virkelig kan sette fart i sakene. x86 sandbox, o3d og kanskje noe videogreier.

     

    Red Hat er kun en trussel på serversiden.

     

    MS må vel prøve å late som at det er "betydelig" med konkurranse, for ellers så får de smekk på fingrene for å være monopolistiske.

     

    Red Hat har selv uttalt at de gir 100% blanke i desktop os, og for dem så er det kun snillisme siden det er noen få av kundene dems som også vil ha red hat på desktop. Ellers ville Red Hat gladelig tatt betalt for greia.

    Red Hat har vel også uttalt at linux på desktop ikke er et marked, hovedsaklig fordi folk ikke gidder å betale en dritt for det.

     

    Så får vi se hvor lenge canonical kan lage OS med røde tall, for det gjør de nemlig idag.

     

    Det er mulig det er konkurranse, men å formulere det på denne måten er latterlig.

     

    Opera's kjerneprodukt i dag er Mini, en nettleser for portable enheter og nest mest brukte i verden. Opera Software har noe å fare med og er en trussel for MS. Fremtiden blir mer enn bare desktop.

  2. Siden IE ikke er eller aldri vil bli kryssplattform gidder jeg ikke engang teste den om den er aldri så bra. Blant andre er også jeg innom flere OS i løpet av dagen, og ønsker størst mulig likhet i de programmene jeg benytter mest. Å være avhengig av én spesiell type OS for å kjøre noe så hverdagslig som en nettleser er rett og slett gammeldags.

  3. Har brukt Mandrake/Mandriva helt tilbake til -99. Forsøker i ny og ne andre distroer, men føler meg mest "hjemme" i Mandriva. Installerte 2009.0 free x86_64 i helgen. Installasjonen via FTP gikk smertefritt og vi var straks oppe og kjørte. Det eneste som kan være litt buggy er noen programmer i KDE4. Bl.a. Kontact/Kmail kræsjer i blandt. Har vel noe med migrasjonen til KDE4 å gjøre. Dette er den første distroen hvor jeg bruker KDE4 til det daglige. Den virker rask og responderer hurtig, mye bedre enn jeg fryktet. Det er tydelig at det er lagt ned mye arbeid frem til den siste versjonen, 4.1.2. Det er dessuten imponerende hvor flott Mandriva har klart å integrere KDE4 i OS'et på et så tidlig stadie. Nå er det bare opp til meg å glemme KDE3 og vende meg til KDE4, men det er nok fort gjort. For de som allikevel skulle få "KDE3-abstinenser" har Mandriva lagt ved KDE 3.5.10 som en meta-pakke... Sweet.

×
×
  • Opprett ny...