Gå til innhold

Ralzar

Medlemmer
  • Innlegg

    118
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ralzar

  1. KenGJ skrev (På 24.9.2023 den 5:16 PM):

     daggerfall husker jeg ofte førte til insta death angrep fra fiender når man ble for høy level,

    Daggerfall var dog så stort og kaotisk at level scalingen var ganske skjult. Feks det var så mange dungeons at du aldri dro tilbake samme sted, så du tenkte ikke så mye over at du støtte på vanskligere fiender i nye dungeons, du kunne lett annta det var pga du fikk vanskligre oppdrag av guilden din etc.

    Jeg var faktisk ikke klart over at det var en mekanikk i spillet før jeg spillte Oblivion, hvor du hele tiden passerte over de samme områdene om og om igjen og kunne se fiendene bli oppgradert for hver gang du passerte. Når jeg så leste meg opp på det ble jeg ekstremt frustrert over dette og fikk meg til å mislike alle spill som bruker dette.

    Så jeg oppsommuerer ofte med at Oblivion var så dårlig at det fikk meg til å like Daggerfall mindre.

    (Det sagt, med Daggerfall Unity som når 1.0 i år kan man modde ut level scalingen samt legge til en masse nytt innhold og mekanikker.)

     

     

    Men, for å trekke dette tilbake til Cyberpunk: Jeg så skikkelig frem til å spile dette igjen. Har spilt igjennom spillet tre ganger, men jeg fant fort ut at spillet egentlig bare funker for meg hvis jeg lager en masse regler for meg selv for hvordan å spille. Hvis man bare gjør alt og bruker alle systemene som en middels kompetent spiller så er det ingen motstand i spillet, main storyen drukner i alt side-contentet og du spillet tar en evighet å komme igjennom.

    Denne oppdateringen ser ut til å skifte spillet mer i min retning ved å begrense healing, endre hvordan man levler opp, fjerne armor fra klær ol.

    Men hvis de legger til MER level scaling blir det helt uinteressant.

  2. Fahlar skrev:
    Donkey Kong skrev:

    Jeg skulle likt å se på hvilket tidspunkt Nrk fremsatte kravet (mangelen). Når man overtar en bolig tikker klokken hurtig og det blir fort for sent å kreve erstatning. Spesielt gjelder dette en profesjonell part som NRK. 

    I utgangspunktet har du 5 år på deg, så siden de kjøpte huset i 2021 er de godt innenfor. Spørsmålet er ikke tiden, spørsmålet er bare om dette var en feil som var der da det ble solgt og falt inn under opplysningsplikten til selger. Selger mener åpenbart ikke det, mens NRK mener åpenbart at vannskaden var der når de kjøpte.
    Ut fra artikkelen virker det som det var en vannskade som ble utbedret og så fjernet noen (NRK eller deltakere anntakelig) utbedringen, som da åpnet for ny vannskade. Spørs vel da til hvilken grad selger burde informert om at det var en tidligere vannskade og hvordan den var blitt utbedret.
    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  3. Gunfreak skrev (På 29.10.2022 den 21.26):

    1eren var best. Var virkelig noe tøft når det kom, elsket scenematics, stilen og historien. Etter det syns jeg ikke de var noe særlig, kom meg gjennom 2eren, men 3eren ga jeg opp 3 ganger,  flott grafikk,  men ble lei.

    Skal si meg litt enig. Det originale God of War war ett mye mer konsentrert spill som hadde en klar historie med en begynnelse midt og slutt. Sånn sett var det ingen behov for oppfølgere.

    Det sagt, 2 og 3 var fantastiske spill, bare at man følte de måtte gjøre litt mye dill for å selge inn at historien ikke var ferdig og det ble vanskelig å ta det seriøst etter hvert. Og spillene ble jo bare mer og mer paddet ut. Jeg har altid foretrukket mer fokuserte spill opplevelser, som er det motsatte av hvordan AAA spill lages nå til dags.

     

    Nye God of War syntes jeg var veldig bra, og ga spillet mer av den originale tragiske tonen, selv om de godt kunne latt være å gjøre det til ett open world spill da historien er jo helt innlysende skrevet for å være lineær. (Og DLC innholdet er det bare å holde seg langt unna da det er bare veldig vanskelige kamper du grinder deg igjennom for loot som du ikke egentlig trenger til noe.)

  4. vidor skrev (9 timer siden):

     Bare lurer på om jeg skal vente til 1.7 før jeg spiller det. Internet har vel egentlig stemt litt for at 1.6 er "bra nok" gitt at det er såpass mange som spiller det for tiden.

    Hva er dommen til dere som har spilt 1.6 ?

    Jeg plukket opp spillet en uke før 1.6 kom ut. Så jeg fikk spillet mitt oppgradert midt under en gjennomspilling. Det funket fint. Jeg har hatt noen tekniske problemer underveis. Ett par ganger har spillet kræsjet, men utenom det ville jeg si det har funket noenlune feilfritt. Som vil si: omtrent like bra som de fleste store AAA åpen-verden spillene gjør etter et par patcher.

    Ble faktisk akkurat ferdig med andre gjennomspilling i går, og jevnt over er jeg veldig fornøyd med spillet.

    Noen tips før du begynner: Normal difficulty er veldig lett. Spesielt hvis du går for en melee-build. Da bare valser du gjennom spillet uten å måtte en gang lære deg hvordan å spille. Det var først på andre gjennomspilling på Hard med en hacker/stealth karakter at spillet faktisk ble interressant å spille.
    Spillet har også såpass mye innhold at det funker bedre å bare ta oppdragene du synes passer for din karakter. Det er ofte ikke så mye valg inne i selve oppdraget, så det egentlige valget er om du tar oppdraget i det hele tatt eller ikke. Du ender opp med å makse ut dine viktigste stats og kan kjøpe de feteste våpnene uansett, så det er ingen grunn til å grinde seg igjennom alt innhold med en karakter.

    Første del av spillet er forresten helt forskjellig basert på hvilken bakgrunn du velger, som setter tonen for hvem du er og hva du vil.

     

    Så om serien: Jeg så Edgerunners for en liten stund siden og er rimelig enig med anmeldelsen. Jeg prøver meg stadig vekk på anime serier på Netflix men faller som regel av i løpet av en episode eller to. Edgerunners hold meg interessert hele veien. Muligens fordi den ikke var like stappet med anime klisjeer som det meste annet :D

    (Edit: Selv om det skal sies, "ung mann får superkrefter og gjør dårlige valg" er ikke akkurat nyskapende)

    • Liker 2
  5. Olsenhower skrev:
    Ralzar skrev (2 timer siden):

    Jeg mistenker at en del spillere gikk inn i dette med nostalgi-brillene fra tenår brukt på Baldurs Gate og lignende.

    Brillene havnet nok litt på snei når man fikk kjenne litt på hvor gøy det er å måtte vasse igjennom sidevis av tekst hver gang man klikker på noen eller noe i spillet.

    Selv hadde jeg denne oppvekkeren når jeg spillte Torment igjen for første gang siden 90-tallet. Jeg hadde det på en pidestall som eksempelet alle andre rollespill burde se til.

    Og historien, stemningen, valgene etc var fortsatt veldig bra, men herregud for ett tungrodd og ærlig talt kjedelig spill det var å faktisk spille… :D

    Torment husker jeg som et kjempespill, men tror det er smart å ikke oppsøke fortiden da illusjonene brister. Det er eneste grunn til at jeg ikke har kjøpt The C64 og Amiga Mini, f.eks. Minnene er bedre enn å spille det som 44-åring.

    De gode delene ved Torment var faktisk fortsatt like gode. Men det jeg undervurderte mest var kanskje hvor mye tid du hadde i tenårene til å kaste bort :D Spillet hadde mye flere generiske kamper enn jeg husket, kameraet er zoomet inn så mye at det er vanskelig å få oversikt og selv om teksten er interessant så er det... veldig mye av den. :D
    • Liker 1
  6. Jeg mistenker at en del spillere gikk inn i dette med nostalgi-brillene fra tenår brukt på Baldurs Gate og lignende.

    Brillene havnet nok litt på snei når man fikk kjenne litt på hvor gøy det er å måtte vasse igjennom sidevis av tekst hver gang man klikker på noen eller noe i spillet.

    Selv hadde jeg denne oppvekkeren når jeg spillte Torment igjen for første gang siden 90-tallet. Jeg hadde det på en pidestall som eksempelet alle andre rollespill burde se til.

    Og historien, stemningen, valgene etc var fortsatt veldig bra, men herregud for ett tungrodd og ærlig talt kjedelig spill det var å faktisk spille… :D

    • Liker 1
  7. Iki skrev (7 timer siden):

    Burde egentlig bare lage et spill basert på edgerunner serien, og holdt seg til en lineær historie med bestemte områder osv.

    Gjort politi og slikt til scripted events.

    Kanskje de da kunne klart å lage noe ordentlig.

    Jeg driver på med andre gjennomspilling av CP2077 for øyeblikket og vil si meg delvis enig. Jeg ville ønske at de i hvertfall bare velger en av delene:

    Enten ett åpen verden GTA-aktig spill hvor du velger hvem du spiller, hvilke oppdrag du tar og lever ditt eget liv i Night City.

    Eller en lineær historie med imponerende set-pieces, gripende historier og en satt karakter du spiller.

    CP2077 er begge deler og det føles ikke ut som to sett utviklere laget hvert sitt spill og så forsøkte å presse dem sammen til ett spill.

  8. Jeg er del av denne statistikken :D
     

    Aldri prøvd spillet før men kjøpte det for ett par uker siden da jeg trengte noe for å teste ut den nye PC'en min.

    Jeg er generelt veldig fornøyd med spillet, som jeg burde være siden jeg nylig startet en ny karakter på Hard Difficulty etter første gjennomspilling, men jeg tror aldri jeg har spillt ett spill hvor det føles så mye ut som det sloss med seg selv.

    Det føles ut som jeg spiller to forskjellig Cyberpunk spill som er blitt tvunget til å bo sammen.

    Open World / Main Quest: Det er til evig irritasjon for meg at åpen verden spill alltid insisterer på å ha en hovedhistorie som ikke passer til åpen verden spilling, men jeg tror CP2077 er det verste eksempelet på det. Historien sier rett ut at du kan dø når som helst hvis du ikke løser problemet. Litt vanskelig å forene dette med å kaste bort tiden på en masse side-tull.

    Keybord / Controller: Skyting med controller er noe herk. Det går med aim-assist, men for alle som spiller FPS spill med mus så føles det litt ut som å spille med boksehansker på. Bilkjøring (og til en viss grad når du tusler rundt i byen) fungerer mye, mye bedre med Controller. Jeg endte opp med å bare bruke Controller men å lage en melee-build så jeg slapp å sikte.

    Rollespilling: Spillet lar deg designe alt med karakteren din (trodde aldri jeg skulle få velge penis størrelse og pubes-hår farge/design i ett spill...) og har hauger på hauger av klær for deg å velge mellom for å lage akkurat karakteren du vil. I tillegg til ett RPG poengsystem for skills etc. Men så i selve spillet så spiller du "V" som er en ganske fastlåst karakter hvor du på det beste kan skyve litt på hva han sier i den ene eller andre retningen. I tillegg så er jo spillet i førsteperson så du ser jo aldri karakteren din utenom i inventory menyen.

     

    Det føles ut som jeg spiller ett GTA spill som skulle vært i 3.person og handlet om å lage din egen karakter som gjør jobber for å tjene penger og stige i gradene i byen, for å kjøpe fete biler, leiligheter, klær etc.
    Men så spiller du samtidig ett lineært FPS spill hvor du er en fastsatt karakter med noenlunde fastlåste holdinger og valg.

    Spillet funker, men føles ut som det hadde flere grupper med utviklere som utviklet det uten å snakke så mye med hverandre :D

    • Liker 3
  9. Fahlar skrev (23 timer siden):

    Jeg er også blant de som ofte savner de litt mindre spillene, men kommentarene her fikk meg til å tenke litt. Jeg tror et enormt kart på den måten AC er blir feil for meg fordi jeg ender opp med å jakte 100 % i alle soner. Men om man driter i en slik måling, og bare gir deg kartet, uten markører av noe slag og ingen achievment eller reward for å fullføre kartet så kan det bli ganske annerledes opplevelse. Siden man ikke vet hva man ikke oppdager så føler du kanskje aldri at du går glipp av noe, og da funker jo enorme kart mye bedre. Fordi eventyret blir ditt på en helt unik måte...

     

    Waypoints og achievements har for min del vært det som har drept open world sjangeren. I stedet for å føles ut som en ekte verden du utforsker, så er det en lekeplass med masse flagg satt opp for hvor alle karusellene er.

    Daggerfall som dette skal være en oppfølger til hadde en Main Quest som ikke var så «episk» som moderne spill, så du kunne fint ignorere den og da var det ingen achievements og ingen som fortalte deg hva å gjøre. Så det var bare å sette sine egene mål.

    • Liker 1
  10. Hvis dette spillet faktisk blir hva det lover, kan det bli mitt nye favoritt spill da jeg har ventet på en åndelig oppfølger til Daggerfall siden 90-tallet. Morrowind er det nærmeste, men det er for nærme det som er den moderne Open World designen vi har så alt for mange spill av nå.

    Men dette spillet har hatt en mildt sagt kronglete utvikling som lukter sterkt av vaporware. En litt lavbudsjetts cgi film og ett par skjermbilder gir meg ikke så mye tillit til prosjektet.

     

    Hvis noen er nysgerrige på å se hva open world spill kunne vært hvis de hadde gått en annen vei, ville jeg anbefale å teste Daggerfall Unity som kan lastes ned fra dfworkshop.net

    Det kjører originale Daggerfall i unity engine med en haug bugfixes og valgfrie innstillinger for brukervennelighet.

    Og kanskje viktigst: Daggerfall Unity lar deg modde spillet som ett moderne Elder Scrolls.

    • Liker 2
  11. unik42 skrev (1 time siden):

    Uenig. Du blir straffet av å ikke samle sammen alt som kan samles inn, så i stedet for å ha en progresjon og belønninger etter det, må du utføre en bråte med gjentakende og like plikter før du får belønningen. Ser du på åpen-verden spill generelt vil du se at 80% av alt du gjør i dem er gjentakende "dritt".

    Og lar du vær å gjøre det, som du foreslår, ja da kan du drite i de fete kostymene, eller det beste utstyret, eller mer historie.

    For ikke å nevne at mange åpen verden spill balanserer fiendene i main story basert på at du grinder deg opp med leveler og utstyr. Husker The Witcher 3 gjorde det. Jeg forsøkte å bare oppleve den linære historien spillet ville fortelle, men merket etter en stund at fiendene skalerte forbi meg. Så jeg følte meg presset inn i å gjøre side-missions og så bare druknet jeg i ekstrainnhold, ble lei spillet og nådde aldri slutten.

  12. Jeg har ikke noe i mot åpen verden som konsept, men gud bedre så lei jeg er av den eksakt samme designen på dem alle sammen.

    Alt for mye innhold stappet inn i en alt for liten verden og en historie som aldeles ikke passer sammen med spill-stilen åpen verden oppmuntrer til.

    Det er ikke tilfeldig at "ludo-narrative dissonance" har blitt ett veldig vanlig ord å lese i spill diskusjoner.

    Åpen verden spill er nesten altid designet så åpen verden spillet sier "Ta deg god tid. La deg disrahere." mens den gripende dramatiske historien med Hollywood stemmeskuespillere sier "Gjør dette! Fort!". Som regel uten noen slags straff for å ikke skyndte deg.

    Jeg vil så gjerne like disse spillene men de går så hardt inn for å gjøre alt meningsløst.

    • Liker 3
  13. Noen som har prøvd dette? Selv om spillet er offisiellt i "Alpha" fortsatt er det 99% ferdig for å kunne spilles. Grunnen til at det fortsatt er i alpha er fordi det planlegges å tilrettelegge for modding etc, som ikke er ferdig enda.

    Jeg spillte Daggerfall på 90-tallet og var hekta, men klarte aldri komme noen vei i Main Quest.

    Jeg plukket opp den fiksede versionen på UESP wiki for noen år siden og klarte for første gang å fullføre Main Quest. Men spillet ble litt tomt etter en stund.

     

    Så oppdaget jeg for ett års tid siden at Daggerfall Unity var nå på ett nivå hvor det var bedre enn å spille UESP versjonen. Flere bugs/feil var rettet, samt det var en masse innstillinger for grafikk, spill funksjoner etc som det originale spillet ikke hadde. Dette var jo flott, men den virkelig store nyheten var mods!

    Kan lastes ned herfra. Easy -peasy å installere. Både Daggerfall og Daggerfall Unity er gratis.
    https://www.dfworkshop.net/projects/daggerfall-unity/live-builds/

     

    Mods

    Nå kan man faktisk modde Daggerfall til en stor grad og fikse alt mulig av feil og mangler i det som er ett fantastisk men veldig gammeldags og uferdig rollespill. Det er fortsatt under utvikling og nye deler av spillet åpnes stadig for modding. Jeg blandet meg selv inn i mod-scenen og har produsert flere større mods til spillet nå.

    Noen av de mer markante moddene som nå er tilgjenlig:

    (Så og si alle er å finne på https://www.nexusmods.com/daggerfallunity )

    DREAM: Oppgradered spillet til HD. Kombineres med noen andre visuelle modder for å få ett mer moderne utseende. (Mange tror DREAM er hvordan Daggerfall Unity ser ut, fordi de fleste som spiller Daggerfall Unity bruker DREAM, men dette er en mod).

    Roleplay & Realism: Gjør masse mindre endringer til spillets mekanikker, som å kunne galoppere på hest, sove i senger, bruke bandasjer etc.

    Roleplay & Realism Items: Legger til chainmail rustninger i alle materiale typer. Så du kan feks finne daedric chainmail. Forbedrer loot-drops i spillet så fiender har loot som passer dem. Re-balanserer våpnene i spillet, samt legger til noen nye våpen. Endrer også utsyr og spells du starter med så det gir mening for karakteren du bygde.

    Races Redone: (En av mine mods) Gir rasene markante buffs/debuffs så det ikke lenger bare er kosmetisk å velge rase.

    Warm Ashes: Legger til masse random encounters i spillet. Du kan bli forsøkt ranet i byen, møte en vandrende prest i villmarken etc.

    Climates & Calories: (En av mine mods) Survival mekanikker for temperatur og vær. Samt mat, søvn etc. Food-items, hunting-events og Camping Equipment for å sette opp telt.

    Travel Options: Endrer fast travel så du rir over landskapet med en tids-kontroll. Virker teit i konsept men når du begynner å bruke den endrer den hele spillet og gir deg mye mer følelesen av å være på en reise gjennom en gedigen verden. Med de andre moddene kan også mye spennende skje på veien.

    Basic Roads: Legger inn veier og stier mellom byene. Samt en funksjon for å "låse" seg til en vei og reise langs den.

    Mountains & Hills: Endrer landskapet i spillet så det har hauger og daler i stedet for det flate landskapet Daggerfall originalt hadde.

    Basic Roads: Under utvikling, men så og si ferdig. Legger til veier og stier mellom byer og gårder i spillet. Har også en funksjon for å låse seg til en vei for reisen.

    Unleveld Mobs: Fjerner level scaling fra mob spawn systemet. Fiender dukker opp basert på hvor du er, ikke hvem du er.

    Meaner Monsters: (En av mine mods) Re-balanserer monstre. For det meste ved å gjøre mange av dem farligere.

    Physical Combat Overhaul: Endrer hele den underliggende kamp-kalkuleringen i spillet. Gjør at dine skills er mer viktig enn utstyret. Også endrer rustninger til å nå minske skaden du tar av slag i stedet for å bare gjør det vanskligere å treffe deg.

  14. Samma her Daggerfall er noe av det mest fantatstiske jeg har spillt av den type spill!!

     

     

    For folk som ikke har prøvd Daggerfall eller fikk lyst til å spille det igjen:

     

    Bethesda la ut Daggerfall gratis, MEN det er originalversjonen som er ekstremt buggy. Hvis noen har lyst til å teste Daggerfall, last ned "daggerfallsetup.exe" fra Elder Scrolls wikien:

     

    https://en.uesp.net/wiki/Daggerfall:Files

     

    Denne er ferdig pakket med nyeste patch og en haug modder som gjør spillet bedre. (Alle moddene etc listet på siden er allerede inne i denne ene filen).

    Jeg installerte dette for ett par år siden og fikk for første gang fullført Main Questen i spillet.

     

    (I tillegg: Etter at du har laget en karakter og kommet inn i spillet bør du gå inn i options, aktivere mouselook, blåse opp vinduet til fullskjerm og editere alle keybindings om til WSAD-styring, så har du noe som ligner moderne RPG'er av samme type.)

  15. Hver gang jeg slår på PS4en blir jeg møtt av Ultima Ascendant. Det er ikke bare en oppfølger til Ultima Underworld 1 og 2, men er laget av Warren Spector (Ultima Underworld 1 og 2, Ultima 4 - 7, System Shock, Thief, Deus Ex, Wing Commander) og Paul Neurath (Ultima Underworld 1 og 2, System Shock 2, Thief). Alt tilsier dermed at det skulle ha blitt en enorm suksess. I stedet er det få som vet det eksisterer, og det er kanskje like greit. :( Eneste grunnen til hvorfor jeg ikke har slettet det, er fordi jeg vil ha en påminnelse om å ikke bli hypet. Vet System Shock 3 kommer, og med Warren Spector og Paul Neurath bak rattet. Men er det noen vits å bli hypet, når Ultima Underworld 3 ble så dårlig? :(

     

    Det samme gjelder Shroud of the Avatar. For det første er det en spirituell oppfølger til Ultima-serien. Det i seg selv er jo bra, men det har selveste Lord Brittish som creative director. Han heter egentlig Richard Garriot, men det er en grunn til hvorfor han kalles Lord British. Fyren er en legende. I tillegg er historien skrevet av Tracy Hickman, en av favorittforfatterne mine. Igjen, alt tilsier at dette skulle bli en klassiker. i realiteen kom det ut i mars i fjor (!), uten at jeg har hørt noe særlig om det siden da. Og det er dessverre like greit.

     

    Med andre ord driter jeg i hype. Jeg spiller med glede spill som ser interessante ut, men jeg nekter å si om de er bra eller dårlig før jeg har fått noen timer med dem. Hype er bare bortkastet tid.

     

    Haha, det vekket minner. Hadde en kompis i oppveksten som hadde totalt dilla på Ultima. Så  jeg har hørt mye om Richard Garriot ja. Sånn i senere tid har jeg ikke vært mye imponert over det han har laget. Jeg hadde hørt navnet "Shroud of the Avatar", men visste ikke at det faktisk hadde kommet ut i fjor.

     

    Det er desverre ofte sånn at det viser seg at spilluviklere bare snublet baklengs inn i det du synes er ett perfekt spill og så viser det seg senere at de ikke hadde forstått i det hele tatt hva som gjorde spillet så bra.

    Thief er jo faktisk ett godt eksempel på dette. Hvor masse av brettene er en masse dungeon-crawling rør som ikke hørte hjemme i det spillet i det hele tatt. Første brett er omtrent så bra spillet blir før de klarer å rote til alt med zombier og dinosaurer.

  16.  

     

     

    Veldig fornøyd med kjøpet selv om det er en bilde-delay via HDMI som gjør at spillene er bittelitt mer laggy enn de var på originale consollen koblet opp mot en CRT skjerm.

     

     

    Om du har et nyere TV så aktiver Spillmodus. Det vil hjelpe mye. 

     

     

     

    Lite slår en god gammel CRT+retro konsoll kombo  :D Man kan jo ta steget mot en Framemeister da, men det er litt ekstremt og dyrt. Men om man har mange av de gode gamle maskinene og bruker de titt og ofte...hvorfor ikke :)

     

    Men spillmodus ja, det er imperativt. Lurer på hvor mange rundt om som sitter med fabrikk innstillinger og spiller på konsoll altså.

    Jeg har faktisk bare testet den mot Asus Predator monitoren til PC'en min. Jeg måtte skru på "Over Drive" til "Extreme" for å ha sjangse til å spille de vanskeligere motstanderne i Punch Out. Før jeg oppdaget dette ble jeg sittende og gjette, da det ikke var tid til å reagere, selv om jeg visst akkurat hva slags angrep som kom og hvordan å unngå det.

     

    Det ble absolutt bedre etter at jeg aktiverte dette på monitoren, men det er fortsatt litt "off" fra originalen+CRT. I de fleste spill legger man sikkert ikke meke til det, men Punch Out har veldig små marginer for å reagere.

  17. Rett før påske oppdaget jeg at Gamespot på Storo hadde fått inn 7 stykk, så klarte å kjøpe en i butikken da jeg innså det anntakelig var første og siste gang jeg ville ha mulighet til det.

    Veldig fornøyd med kjøpet selv om det er en bilde-delay via HDMI som gjør at spillene er bittelitt mer laggy enn de var på originale consollen koblet opp mot en CRT skjerm.

     

    Jeg anntar de sluttet salget fordi dette bare skulle være en artig liten leke å selge til jul da de ikke fikk Switch ut på markedet i tide.

    De vil nok MYE heller at folk kjøper disse spillene om og om igjen via sky-løsningene deres på nye consoller i stedet for å ha dem permanent.

  18. Fahrenheit hadde jeg virkelig sansen for. Beyond two souls likte jeg også. Heavy rain, not so much. Vet at mange mener det er svært bra, men det traff meg ikke.

     

    Enig. Dama ble spill-interessert av å se på meg spille Farenheit. Heavy Rain dog, var noe rør.

    Har ikke testet Beyond Two Souls da jeg fikk litt avsmak for Cage etter Heavy Rain. Får ta en titt på det.

    • Liker 1
  19. Som stort fan av Warhammer (og spesiellt Chaos) var jeg rimelig klar til å kjøpe dette spillet med en gang. Men det ser ut til at jeg, som vanlig, bør vente til spillet har en del fartstid så alle patcher og DLC'er har kommet ut og Steam har ett tilbud på en total pakke.

    Hver gang jeg har kjøpt ett AAA spill på slippdato har jeg endt opp med å angre på at jeg ikke bare avventet til spillet var faktisk "ferdig".

    Feks Batman spillene, hvor jeg nå vet det kommer ut DLC'er som padder spillet med mer innhold som ofte bare kan oppleves med en ny gjennomspilling.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...