Gå til innhold

IskaldCola

Medlemmer
  • Innlegg

    1 169
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av IskaldCola

  1. Fikk fikset viften på kjøleren som var stuck og førte til overoppheting av GPU, og foldet en WU i går. Det gikk utrolig tregt, og fikk bare 80k ppd med core21. I dag er jeg tydeligvis tilbake på core22, og ppd har firedoblet seg ?

    Jada, vet at det fortsatt er elendig sammenlignet med dere andre her, men dette er i praksis en GPU som kom ut i 2011 ? 

  2. Prøvde meg litt i går, men endte opp med å avinstallere igjen pga varmeproblemer og throttling fra GPU.

    Sitter på skikkelig utdatert maskinvare, men lar meg stadig overraske over mitt gamle 280x som lå an til rundt 400k ppd før den nådde 100 grader og klokket ned til 500mhz ??

    På tide å bytte 6 år gammel kjølepasta. Ellers er jeg overrasket over hvor bra det kortet fortsatt henger med i nye spill, etc..

    • Liker 1
  3. Når jeg prøver å sjekke programvareoppdatering manuelt så grubler den lenge på "ser etter oppdateringer..." før den kommer med meldingen; Kunne ikke laste ned oppdatering. Kan ikke oppdatere programvaren. Det oppstod en nettverks- eller serverfeil. Prøv på nytt senere.

     

    Andre som har opplevd dette?

    Har vært sånn her også den siste tiden, men kun på WiFi. Dersom jeg brukte 4g i stedet fikk den kontakt med en gang.

    I dag virker det plutselig på WiFi igjen.

    Har internett fra Get og mobilabb fra Ice.

  4. Noen flere som sliter med at selfiekamera på snapchat er så zoomet inn at det nesten er håpløst å ta fornuftige bilder?

    Stor forskjell på snap og begge selfiemodusene i kameraappen.

    Tror det ble sånn etter siste systemoppdatering fra Samsung for en ukes tid siden. Har en S9

  5. Det som er litt rart er at mine Momentum M2 Wireless er mye mindre plaget med hakking og dårlig bluetoothdekning i områder med mye aktivitet etter oppdateringen til Pie på S9. Dette er et headset som generelt har noe dårlig dekning på BT, men det føles mye mer stabilt nå. Tyder uansett på at noe med BT er endret med Pie.

     

    Må også legge til at dette headsettet hadde mye dårligere dekning på S9 med Oreo enn med min gamle Huawei P9. Nå er det omtrent som det var med P9.

  6. 300k for event + 30% ekstra for top of the line event ;) Still, imponerende med 146k credits på lorraine! (eller påvirker 30% også de 300k?)

     

    I såtilfelle blir det jo bare 76k ;)

     

    Har regnet litt på det, og ser at det ble 82600 + 30% (top of the line) + 82600 (mission, credits for colours) + 300k. Ble bare litt satt ut av å få jackpot den runden :)

     

    Edit: Er det bare meg, eller er ikke lorraine så utrolig god som tier 9? Virker meget situasjonsbetinget om jeg gjør det greit eller blir raped. Som regel det siste..

  7. Hvordan er inntjeningspotensialet på SU-122-44? Ser den er på tilbud i helgen. -30%

     

    Litt lavere enn löwe og m6a2e1 som er mine tier 8 premiums, men mer enn brukbart. Det er ikke uvanlig å få over 100000 på en god runde med premium. En veldig god TD, minner litt om jadgpanther med dårligere kanon.

     

    Typisk at den er på tilbud nå, jeg kjøpte den i forgårs...

  8. Winrate har faktisk ikke så mye å si på WN ratingen med mindre jeg misforstår noe her:

     

    Winrate is used as a proxy to measure intangible stats which are not available on the player profile like spotted damage, cap used to lure the enemy out, stopping scouts from killing your arty, tracking enemies at crucial moments, keeping your teammates alive, map awareness and other crucial decisions not recorded in the stats. This term of the forumla counts for 0-10% of final WN rating.

     

    http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/184017-wn7-what-is-it-and-how-does-it-work/

     

    Jeg har f.eks en del lavere winrate enn de to som var linket til lenger oppe på siden, men tilsvarende WN7.

    http://www.noobmeter.com/player/eu/PanzerHippie/500447998

×
×
  • Opprett ny...