Gå til innhold

Zpurs

Medlemmer
  • Innlegg

    217
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zpurs

  1. Ja jeg har testet på Android. Preview dukket ikke opp første gang jeg testet men når jeg startet appen på nytt så kom den.

     

    Relativt lite lag og høy oppdateringsfrekvens. Men ser ikke ut til å være tilgjengelig på alle kombinasjoner av oppløsninger og bildefrekvenser.

     

    Har du riktig oppløsning og fps-valg via appen? Jeg har en liste som er veldig ulik det som kameraet har, minner om Hero2-settings :nei:

    Det har sikkert ikke noe å si, men hvilken telefon har du? (jeg har HTC One X)

  2. Den siste firmwaren er kommet: http://gopro.com/update Nå fungerer både IOS og Android appene og noen tilfeller der kameraet låser seg er fikset.

     

    Noen her med Hero3 BE og Android ? Jeg har oppdatert camera med siste firmware og får nå koblet til det trådløse nettverket med telefonen, MEN jeg får ikke "video preview" via App :huh: da er det hele litt meningsløst for min del! Las på et forum at appen skulle bli oppdatert i morgen (15.des) men det var ikke bekreftet fra noe som helst hold!

     

    Noen som får Live view/preview til å fungere via Android App ?

  3. En ting som irriterer meg når jeg går inn på skriv melding og søker etter kontakt, så kommer alle facebook kontakter opp også. Løsning?

     

    Det er enkelt.

    Du fjerner facebook fra synlige kontaker.

     

     

    Fordi om jeg har KUN Google Contacts på visningen under kontakter, kommer FB-kontakter i listen når jeg skal skrive melding... :hm: Flere med dette "problemet" ?

  4. Hei!

     

    Noen som har tips på hvordan man blir kvitt "Screen Flickering Issue" ? Etter et raskt søk så ser jeg flere som har/ har hatt denne "feilen". Velidig irriterende, ser ut som oppdateringsfrekvensen på bakgrunnslyset har klikket helt, og mistenker at det stjeler unødvendig mye strøm (?)

     

    Har siste update, og vet ikke om jeg hadde dette problemet før jeg installerte denne - la den inn første gang jeg startet telefonen.

     

    Tips mottas med stor takk! :huh:

  5. Edit: Løste problemet med at den ikke starta igjen etter oppdatering ved å ta ut ladekabelen. Underlig. :-)

     

    Samme her! trodde seriøst at tlf hadde daua - følte meg smart da jeg nappa ut laderen og alt startet som normalt :confused:

  6. Bare litt info, om du ikke allerede har bestilt:

     

    Jeg kjøpte meg Flycam Nano DSLR for et par mnd siden, ettersom at dette kun er "lek" for meg ville jeg ikke betale all verden - så jeg bestilte fra hjemmesiden til Flycam.

     

    Helt ærlig så har det ikke blitt brukt så mye, mest fordi at jeg ikke får vektet systemet perfekt! - har sett timesvis med videoer på YT og lest på nettet, flere sliter med det samme, mens andre igjen får det helt optimalt.

     

    Hvis dette er noe du skal benytte mye, så anbefaler jeg å kjøpe "skikkelig" Fly/Slide/Glide/whatnot da de sannsynligvis holder seg i balanse bedre.

     

    FYI benytter jeg Canon 550D + Sigma 10-20mm når jeg har forsøkt å justere faenskapen :)

  7. TV2-sporten fungerer greit på mobil, men jeg har aldri klart å se fotballkamper på Tabben min (10.1). Har ikke sjekket det med noe support, så jeg kan ikke garatere at det ikke virker.

     

    Egen app for Sumo finnes ikke, vet ikke helt sikkert hva årsaken er men vet at det på Ipad-appen er et noe begrenset innhold ettersom man ikke har rettigheter til å vise alle serier på mobile plattformer. Mulig at dette er årsaken, og at TV2 derfor ikke prioriterer en Sumo-app akkurat nå.

     

    De har forsåvidt en app som heter Tv2 Sporten, som lar deg streame fotball gjennom deres fotballkanaler (riktignok hvis du har Sumo-abonnement). Derimot så er kvaliteten relativt dårlig. De sier at de jobber med det, men lite som skjer

     

    Jeg har testet Live-fotball på GT 10.1 og det fungerer akkurat som fra mobiltelefonen - bildet blir bare oppskalert fra mobilkvalitet, så det er egentlig tragisk å se på.

     

    Hvis det kniper og jeg må se via TV2Sporten velger jeg telefonen (Desire HD) da jeg mener videokvalitet + skjermstørrelse er bedre enn fra GT 10.1. Håper virkelig de kommer med en ny app snart.

  8. Hei og takk for alle svar :) Sparebank1 har kommet med egen app til tab !

     

    Men da har jeg ett annet dilemma :

     

    Jeg synes tabben min "henger" seg ganske ofte !? Spesielt vis jeg er på Youtube ( App som fulgte med ) , hva kan dette komme av ? Må inn på oppgavebehandling får å lukke programmet !

    Den kan også låse seg vis jeg surfer på internett .. synes dettet er litt kjedelig når man kjøper det beste nettbrettet !

    Noen som har hatt samme problem ? Og hva kan gjøre ?

     

    Takk :)

     

     

    Jeg hadde også lignende problemer som du beskriver (diskutert tidligere i denne tråden).

    Ble så frustrert og forbanna at jeg sendte den inn til service, fikk fremdeles feil når den var ferdig på første "reparasjon".:thumbdown:

     

    Jeg godtok ikke at den var sånn go sendte den like gjerne inn på nytt, med en omfattende beskrivelse - det endte med at de byttet hovedkort.

     

    Nå har jeg ingen problemer, og tab'en står ofte på i 5-600 timer før jeg restarter den.

    (Har testet forskjellige custom ROMs, men etter alle problemene jeg fikk ble jeg lei! kjører jeg nå stock ROM og er happy med det.)

     

    Konklusjonen er vel at det finnes noen crappy eksemplar i mengden...

  9. Jeg prøvde nettopp en Galaxy Tab 10.1 av en kamerat og forelska meg en smule. Er tidligere eier av en iPad 1, men ble forelska i Galaxy Tab. Hva sier magefølelsen eller ryktene om neste modell? Hadde et par småting jeg ikke var så glad i og ønsker gjerne å planlegge litt bedre ved eventuelt kjøp.

    .....

     

    Dropper man å bruke de dynamiske bakgrunnsbildene fjerner man lugging når man blar i skjermene også (godt tips til de som irriterer seg over at ting ikke går glatt og smidig).

    ......

    Nimrad (eller andre): hvor i innstillingene kan man slå av dynamisk bakgrunnsbilde?

    Ingen som vet? Slik at bakgrunnsbildet ikke forflytter seg når man blar?

     

    Det vil nok si det samme som å velge et bilde som er statisk - ikke et "Live Wallpaper" - men velge et bakgrunnsbilde fra "Gallery" :yes:

     

    EDIT: så nå at du kanskje mente et bilde som ikke strekker seg over de 5 "skjermene" - DET vet jeg ikke om du kan slå av, tror alternativet er å velge et bilde uten animasjon. :whistle:

  10. Hei!

     

    Noen som har tips til en bra Custom ROM ?

    Er mektig lei av å ha trøbbel med min Galaxy Tab 10.1 - helt håpløs er den faktisk!

     

    Nesten så jeg vurderer å benytte angreretten, men synes den har vært perfekt de få timene jeg har benyttet den uten å få app-crash, reboot-loop, screen-freeze osv. :tease:

     

    Enn om de kunne gitt ut noe som faktisk funket...

    (har kjørt 4 (!) factory reset på én uke) :thumbup:

     

    Takk for tips!

     

    -KG

    Ligger flere på XDA. Jeg har selv prøvd tre av dem, SunBurst, Task650 og Overcome. Selv synes jeg ikke noen av dem var noe bedre enn stock, men nå hører det ut som du har flere problemer enn det jeg har :ohmy:

     

    http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1053

     

    Selv kjører jeg rootet stock med OC-VFPv3-d16_FP 1.4GHZ kernel.

    Hvis jeg skal anbefale en custom ROM vil jeg kanskje si at Overcome har størst potensiale.

     

     

    Takk for svar! :yes:

     

    Skal teste litt forskjellig... I løpet av dagen har jeg allerede lagt inn denne - brukeropplevelsen er allerede mye bedre enn det jeg hadde tidligere!

     

    Jeg har sikkert fått en råtten tab i utgangspunktet! :whistle:

  11. Hei!

     

    Noen som har tips til en bra Custom ROM ?

    Er mektig lei av å ha trøbbel med min Galaxy Tab 10.1 - helt håpløs er den faktisk!

     

    Nesten så jeg vurderer å benytte angreretten, men synes den har vært perfekt de få timene jeg har benyttet den uten å få app-crash, reboot-loop, screen-freeze osv. :tease:

     

    Enn om de kunne gitt ut noe som faktisk funket...

    (har kjørt 4 (!) factory reset på én uke) :thumbup:

     

    Takk for tips!

     

    -KG

  12. Vannpose fungerte utmerket for kompaktkamera. Må kanskje prøve for videokamera neste gang :)

     

    Hvordan er kameraet plassert i posten? Vrir du skjermen så den er inntil kameraet, men peker utover?

     

     

    Jeg legger først en serviett/tørkepapir i bunnen av posen

    (så jeg ser kjapt om det lekker) også er det med en slik skumgummi-pad som gjør at kameraet ligger flatt og godt, samt at du får linsa til å passe med "linsa" på posen. LCD-skjermen vendes slik at den peker utover og legges inntil kameraet :cool:

    så er det bare å klemme ut litt luft og låse posen med zip-låset og borrelåsen, funker greit...

  13. Jeg har selv erfart dårlige vidvinkelobjektiver. De er uskarpe i kantene og har oftes feilbrytning (CA). Dette kan du lett se ved at fargene rundt kantene er litt rare (blå og rødstikk rundt kantene på objekter). Jeg synes 0,7x er passende vidvinkel. Når man går til 0,5x og enda lavere blir bildet helt forvrengt.

     

    Jeg har selv et Canon HF-S100 og WD-H58 0,7x som koster 3500 kr. Den er svindyr men har god byggekvalitet og optisk kvalitet. Dessuten er det original Canon og har sikkert blitt laget for å kunne passe til Canons kameraer. WD-H58 må ikke forveksles med WD-58H som er 1000 kr billigere.

     

    Takk for nyttig info! skal seriøst vudere å koste på noe slikt...

     

    (Har Canon HF-200, så jeg må se om jeg finner en bra linse til dette)

  14. Hei!

     

    Jeg har et potensielt dumt spørsmål. :innocent:

     

    Jeg har kjøpt en “jalla” vidvinkellinse (uroiginal) – bare for at den var billig og jeg ville teste.

     

    Det som skjer er at jeg får slike svarte felt i hjørnene, det er for så vidt greit, men jeg lurer på hvorfor disse ikke vises på LCD-skjermen.

    jeg ser ingen svarte hjørner på kameraet, men når jeg spiller av filen på PC’en så er de der..

     

    kan noen gi meg en forklaring på det? :hmm:

    (jeg ser stor forskjell med/uten vidvikellinsen på kameraskjermen…)

  15. Det er forholdsvis billige undervannsposer til kompaktkameraer:

     

    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11193

     

    Men hva med tilsvarende for videokameraer?

     

    Er det noen som vet om slike undervannsposer som passer til Canon Legria HF200 (og som ikke er fryktelig dyrt)?

     

    Hei! gammel topic, men svarer fordi :whistle:

     

    Jeg kjøpte en slik "pose" for Canon HF 200 i sommer - DiCAPac WP-D20 - kjøpte på amazon til en billig penge - det er en univeralpose som passer til flere kamera, det står beskrevet hvilke modeller som passer...

     

    La ut et klipp på

    fra testingen..
  16. Da kom det enda en oppdatering etter 2.1. Lasta den akkurat ned og innstallerte den, vet ikke hva den forandrer eller fikser, men den var på ca.5,7MB

     

    Telefonen har nå:

     

    Firmware versjon: 2.1-update1

     

    Programvarenummer: 3.32.405.2

     

    Jeg håper den fikser problemet jeg har hatt, Sense restarter hele tiden.. Etter at jeg har vært inne i forskjellige programmer må Sense starte på nytt når jeg trykker på home. Det skjer flere ganger om dagen, og er j**lig irriterende. Laster ned oppdatering nå, så håper jeg at det hjelper.

     

    EDIT: Har ikke funnet ut om problemet mitt er borte, men har lagt merke til en annen ting: Pleide å ha en htc-widget som het "personer" eller "kontakter" eller noe sånt, hvor man kunne ha f.eks. favoritter i en liten rullemeny. Denne har blitt borte.. Var det derfor man oppdaterte? :)

     

     

    Noen som vet hva denne gjør? Fikk den selv akkurat nå, merker ingen forskjell... er det en "bugfix" liksom?

  17. Ser infoen sier "Export your android contacts to a CSV file on the sd card. Resulting file is suitable for import to a gmail account".

     

    Trenger jeg det? Eller kan jeg bare ta vare på fila, flashe telefonen med 2.1, og føre fila tilbake og importere den med ExportContacts igjen?

     

    det er ingen import-funksjon på "ExportContact" enda... så du må nok importere på en annen måte. Du kan jo lage en egen gruppe i Google-Contacs med disse oppføringene, og synce bare disse, da blir det akkurat som før og uten plenti epostadresser..

×
×
  • Opprett ny...