Gå til innhold

the_eagle

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av the_eagle

  1. Altså... Det er ikke sånn at jeg vil bli singel bare for å prøve meg på henne. Problemene våre begynte lenge før hun kom på banen, men man føler man skylder kjæresten å prøve, ikke sant? Men nok blir nok etterhvert. For alt jeg vet kan følelsene for nr.2 komme som en reaksjon på det begredelige forholdet mitt atm. Mindfuck.

    Er dette noe du har tenkt nøye gjennom? Virker som du er litt usikker på hva du vil i utgangspunktet, siden du sier nr 2 kanskje bare er en reaksjon på forholdet ditt. De fleste forhold er jo litt opp og ned, kan jo bare være en "nede" periode, dere har jo vært sammen en stund. Og nr 2 virker jo ikke akkurat ok, når hun oppfører seg som hun gjør..

     

    Har diskutert lignende forhold med venner, både mine og deres, og det er ganske vanlig å bli litt betatt av noen andre hvis man har en dårlig periode i forholdet, men som regel går den dårlige perioden over, og man oppdager at det er den man er med man vil ha. Så er du egentlig sikker på hva du vil, og har du virkelig gitt kjæresten din den sjansen hun fortjener?

  2. Hva Jobber du som: Resepsjonist ved Rica

    Hvor gammel er du: 22

    Lønn: 118,87 i henhold til HRAF Tariff, ca 120 til neste år

     

    Edit:

     

    Tjener litt over standard fagarbeiderlønn i komunen her for nyutdannet fabarbeider.. som blir 240k i året.. har ikke giddi å regne på timelønna.. noen som vet hvor mange timer det er i ett årsverk?

     

    Det blir 20k i månden, som blir om du jobber standard heltid (37,5 t) og da 150 timer månden en timeslønn på 133.33...

    Vanlig antall timer hvis man jobber standard mnd er 162,5, ikke 150..

  3. Hei!

     

    jeg har fått meg en jobb på en bensinstasjon i byen... er jo ikke veldig mye trafikk akkurat der og mye av tiden blir å sitte å vente. men av like vel syns jeg at 95 kr er litt slapt. hva mener dere?

    jeg er da 18 år, arbeidstiden min er lørdag fra 0900-1500 og søndag 1600-2300 en helg og neste er lørdag 1500-2300 og så søndag 0900-1600

    Er det noe tillegg i når du jobber kveld? og på søndager? Hvis det er det så syns jeg det høres ut som en grei, vanlig lønn, hvis ikke, så er det ganske slapt ja..

×
×
  • Opprett ny...