Gå til innhold

xuax

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xuax

  1. Hehe, så Elkjøp's "tilsvarende" TV er en TV som ligger på rundt 6k i prisguiden, mens den annonserte TV'n ligger på rundt 10k :)

     

    Morsomt.

     

    Den philips modellen er en gammel modell som i utgangspunktet skulle vært skiftet ut i sommer. Det du ofte ser i prisguiden på gamle modeller ligger høyere i pris enn tilsvarende eller bedre modeller som er nyere. Hvis du får en panasonic PX8 som erstatning skal du være fornøyd. Det du bør vurdere er om bruken din tilsier at du bør ha en lcd.

     

    EDIT: endring av setning

  2. Alle seriøse butikker hjelper kunde med gratis transport av produkt i service-relaterte hendelser innenfor garanti/reklamasjonstid.

     

    Loewe har egne autoriserte verksted. I ditt tilfelle (Oslo) vil dette være: Oslo Dalens Elektronikkservice 67 06 21 30

     

    Det skal ikke være nødvendig å måtte kontakte dette verkstedet selv, men så lite behjelpelig som butikken er i dette tilfellet ville jeg vurdert det.

     

    (Kilde: http://www.loewe.no/norway/pdf/Loewe%20ser...der%202007.pdf)

     

    Jeg ville rett og slett sendt en klage på butikken til Loewe Norge. Dette tror jeg de ville likt dårlig ettersom de ønsker å fremstå som noe annet enn alle disse andre billige merkene.

     

    Jeg innbilte meg at Loewe hadde 5 års garanti, men jeg finner ingen informasjon om dette, men uansett så er reklamasonstiden 5 år.

     

     

    Jeg tror jeg ville ringt cablecom som importerer Loewe til Norge og forklart saken. Så lenge dette ikke er parallelimportert så vil de sannsynligvis være bakenforliggende salgsledd, og du kan da evt rette reklamasjonen mot de.

     

    CableCom a.s

    Østre Kullerød 5

    3202 Sandefjord

    Tlf: 33 48 33 48

    Fax: 33 44 60 44

  3. Jeg tror de norske lovene gjelder mer enn intersport sine. Men jeg kan ikke så mye om dette her.

     

    kommer vel ann på hva som ble informert ved reklamasjon. Flere butikker skriver at uavhentede varer blir kastet etter x måneder. Hvis kunde ikke har blitt informert om dette og dette kan bevises har butikken et problem

     

     

    Jeg ble ikke informert om at skoene ble kastet dersom de ikke ble hentet inne så og så lang tid.. Dette står kanskje på en eller annen hjemmeside til intersport, men dårlig å ikke informere direkte til meg uansett vel?

     

    Fikk du ingen kvitering eller lignende på at du hadde levert inn skoene til reklamasjon? Du ble ikke informert om dette muntlig? Det sto ikke noe skilt i butikken der du leverte inn dette?

  4. Jeg tror de norske lovene gjelder mer enn intersport sine. Men jeg kan ikke så mye om dette her.

     

    kommer vel ann på hva som ble informert ved reklamasjon. Flere butikker skriver at uavhentede varer blir kastet etter x måneder. Hvis kunde ikke har blitt informert om dette og dette kan bevises har butikken et problem

×
×
  • Opprett ny...