Gå til innhold

admir23

Medlemmer
  • Innlegg

    148
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av admir23

  1. Mange som vil binde seg til forsvaret, men ombestemmer seg etter fgtj. Og omvent.

    Så jeg anbefaler deg å ta året i førstegangstjenesten før du planlegger for mye. Men det er selvsagt greit å ha oversikt over mulighetene.

    Ja forstår det, jeg er bare sånn at jeg liker å ha allt klart men skjønner at jeg kan godt skifte mening. Takker for svar.

  2. BS, ikke BF.

    Det har jeg ingen anelse om. Og før du faktisk har gjennomført førstegangstjenesten er det vanskelig å si, det er da du skal opparbeide deg kompetansen du trenger. Det kommer an på hva du gjør under førstegangstjenesten, og hvor bra du gjør det.

    Uansett kan du stille på BS-opptak etter førstegangstjenesten om du ikke får deg grenaderstilling.

     

    Ta en ting av gangen. Gjør ferdig førstegangstjenesten først. Du får all den infoen du trenger da.

    Typo. Ok takker for svar.

  3. Hæ? Hva mener du?

     

    Forsvaret har et begrenset budsjett, bestemt av våre folkevalgte (altså oss). Det betyr at de kan ansette et visst antall soldater/befal. Dermed oppretter de ett visst antall stillinger, som da de best kvalifiserte får.

     

    Etter at du har gjennomført førstegangstjenesten (som altså er en plikt, men ikke en rettighet. Du er ikke garantert å bli kalt inn, og de er ikke pliktet å la deg tjenestegjøre selv om du vil, hvis de ikke mener du passer), er forsvaret å anse som en hvilken somhelst annen arbeidsgiver.

     

    Når de sender deg hjem etter førstegangstjenesten, så har de ikke lengre utgifter på grunn av deg. Det tjener de på å sende deg hjem.

    Ah, makes sense. Hvor vanskelig er det å få en stilling i hæren da?, utenom BS. Fysisk sett klarer jeg meg bra nokk.

  4. Alt det der får du informasjon om under førstegangstjenesten. Men du må søke på en stilling. Kvalifiserer du for å få den stillingen, så blir du ansatt. Hvis ikke, så dimitterer du.

    Alternativt kan du selvfølgelig stille på BS-opptak. Da må du bestå dette, så er du garantert to år i forsvaret (evt. ett år om du søker UB, eller 8 om du søker gjennomgående krigsskole).

    HVa skjer hvis jeg dimitterer?. Sent hjem?.

  5. De vil at folk skal bli der, men de vil da plugge ut de "sterkeste" som kommer seg gjennom opptaket. Dvs at de vil sette gode krav til deg og ferdighetene dine.

     

    Muligheter etter endt tjeneste er mange. Spørs hvilken tjeneste og hvor du har tjenestegjort.

    Skal til samband. Hvordan fungerer det etter førstegangstjeneste?, søker man?.

  6. Hei, jeg skal inn i Hæren i august. Og jeg vill antageligvis bli der etter førstegangstjenesten. Hvilkene muligheter har jeg da?. Vet om befalsskole. Er det vanskelig å bli der ? / vill de sende folk hjem så fort som mulig, eller vill de att folk skal bli der?. Og en annen ting jeg lurte på, hvis jeg ikke kommer inn / failer på befalsskole etter førstegangstjeneste, hva skjer da?. Blir jeg sent hjem?, sent til annen avdeling?.

  7. Nei, det er ikke nødvendig. Det kan nok være en fordel, men hvis du har planer om å gå befalsskole så er nok det greieste å søke nå. Kommer du ikke inn, gjennomfør førstegangstjenesten og prøv på nytt til neste å.r

    Skal det.

  8. Hei, jeg har et problem med utorrent og det er att jeg får utrolig dårlig hastighet. Før fikk jeg lastet ned med 700kb/sec vanligvis å nå ligger hastigheten på 2.5kb/sec- Jeg har 12mbit linje. Og selvom jeg laster ned med 2.5kb/sec så går nette utrolig seint mens jeg laster ned. Ja jeg downloads speed kommer ann på seeders. Men det er ikke problemet ok.

  9. Hei, jeg har et uvanlig problem. Jeg trener for tiden for å gjøre det bra i militæret. Jeg så på den videoen på forsvaret sin side og så att når de tar situps så løfter de seg helt opp til beina. Men dette klarer ikke jeg. Jeg kan ta 100vanlige situps, men når jeg skal løfte meg helt opp til knærne / beina så må jeg løfte ryggen, som er både ubehagelig og vanskelig. Vet noen hva jeg kan gjøre?

  10. Over den øverste tabellen står det 'Windows'.

    I første rad står det Vista Driver... osv. Den skal du ikke laste ned.

    I tredje rad står det: 'Windows 2000, Windows XP/2003(32/64 bits) Driver only (Executable file)' , 'R2.20' , 2009/3/27 , 29237k , GO , GO , GO , GO .

    GO er linker til å laste ned driveren. Last ned denne. (Filen heter WDM_R220.exe)

    Takker veldig mye for flotte svar fra alle sammen, funker flott nå.

  11. Har xp - hvordan kan jeg se mer?.
    Slik informasjon tar du med i førsteinnlegget og/eller emnetittelen. Det gjør det mye enlkere å hjelpe.

    hp a6140 sc bruker Realtek ALC888S Chip. XP driver (R2.20) finner du ved å gå inn på linken Borden postet: High Definition Audio Codecs Driver

     

    Nå kom jeg hit, hvilken tar jeg nå? http://www.realtek.com.tw/downloads/downlo...Down=false#High Definition Audio Codecs

     

    Unskjyll jeg er ny med dette.

×
×
  • Opprett ny...