Gå til innhold

FernandoTorres

Medlemmer
  • Innlegg

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FernandoTorres

  1. Sliter med masse problemer online(PS3). Funker aldri å joine en kompis når de sender meg game invite. Det kommer alltid en feilmelding, og bare drit. Signalstyrken er på rundt 40%. Ellers så sliter jeg med å komme meg gjennom en helt vanlig runde. Kommer enten "connection interrupted" eller en annen feilmelding. Førsteinntrykket av Black Ops er at det er fylt med masse lagging, og bugs.

    Noen som vet om noen løsning på problemene?

  2. HAr det siste døgnet opplevd det veldig vanskelig å finne en lobby å komme inn i. Når jeg trykker på "Team Deathmatch" kommer kommer det veldig ofte opp at Call of Duty serveren er nede etc etc. Og når jeg endelig er inne og spiller, skjer det sikkert 50% av gangene at jeg detter ut, og det kommer "Lost connection to host". Tror ikke nettet mitt det er no galt med, da jeg i snitt sikkert har 50% signalstyrke. Noen som sliter med samme problem(er)?

  3. Fint å høre at folk er positive til å starte opp igjen. Håper vi får spilt noe i ferien, og forsetter med noen kamper i helgene fra nyttår.

     

    Så lista du satt opp, over de som er inaktive på laget deres. Er det mulighet for å være med, eller er det fullt?

    For å gi et greit inntrykk kan jeg si at jeg har 71 seire og 45 tap online(vanlig spill, dog). Har også spilt litt lagspill(er i en lagspill periode nå hvor jeg forbedrer meg, da jeg ikke har spilt det nok)

    Så hvis det er en plass ledig, melder jeg meg til tjeneste hvis dere vil ha meg ;)

×
×
  • Opprett ny...