Gå til innhold

Jovers

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jovers

  1. Takk for ros! I neste artikkel har jeg en innledning som burde hjelpe de som syns de kaster bort tiden. ;)

     

    Når det gjelder tidspunktet, er jeg ikke helt sikker ennå, jeg driver og rydder opp i visse problemer med flerkjernebruk av FFDShow. Det fungerer, men ikke godt nok etter min mening. Men en helt annen sak er at det nok vil bli stadig bedre støtte for flerkjernebruk etter hvert. Jeg er i stand til å kjøre AVISynth-oppsett som ikke de tokjernefolkene jeg er i kontakt med, klarer. Så det er allerede klart at det er en god del å få ut av fire kjerner. Jeg satser på å få neste artikkel opp i mars. Det pleier jo ikke å gå så fort med meg... ;)

     

    Og jeg kjenner til HD-Fury, men hvis man har et skjermkort med en god VGA-utgang (som alle aktuelle kort har) og en god kabel fra pc-en til prosjektøren, skal det ikke ha noe merkbart å si for bildekvaliteten om konverteringen fra digitalt til analogt (som jo uansett må skje) foregår i skjermkortet eller ved prosjektøren.

     

    Det er vel ikke så enkelt når du har tenkt og bruke Blu-ray drev, du må jo ha ett hovedkort og ett grafikk kort som støtter HDCP (les på http://www.hdfury.com/ )for og få full HD via HDMI, det er vel sikkert greit og vite hvis en skal spille av Blu-ray plater via PC. desuten har du en Barco/annen projektor har du jo bare VGA ingang via port 3 og RGBHV inngang da trenger du en overgang fra DVI-D til RGBHV. selv om du har en videoprosessor må du jo ha noe som lurer HDCP krypteringen. du ser om du har 720P hvist scann raten er 45 Khz med 50 Mhz båndbredde.

×
×
  • Opprett ny...