Gå til innhold

baron blod

Medlemmer
  • Innlegg

    139
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av baron blod

  1. teknisk sett er vel vai, satriani og de andre G3 kongene mest brilliant, men musikalsk sett er det litt verre med. Satriani var jo læreren til Vai, og han har spilt gitar i opptil 15 timer hver dag i en peridoe på 12 år. Etterpå gikk han ned til 6 timer. Så teknisk er han genial. Satriani har også lært kirk i metallica opp. Eddie van Halen må jo også nevnes, hans tappeteknikk på erution spesielt knuser jo alt :smile:

  2. 1. Lyd, lydkort, høyttalere, musikk betyr vel at jeg kan hive inn en undersøkelse. Det er flere som har gjort med trance og annen drittmusikk.

     

    2. Carlos Santana rocker vilt, men han havner nok heller på topp 10 listen. Pluss jeg går i klasse med eirikch og sprint, og de skriver det bare for å irritere.

  3. Jeg ser at bladet World Guitar har rangert de 100 beste gitaristene i verden. Meget tvilsom liste, i og med at folk selv kunne stemme på de beste gitaristene. Det blir jo seff feil, når begge gitaristene i metallica troner blant de ti øverste plassene. Hvem synes dere er best?

     

    Her er min topp 5:

     

    1.Stevie Ray Vaughan

    2.Jimi Hendrix

    3.Paul Gilbert

    4.Steve Vai

    5.Jimmy Page

×
×
  • Opprett ny...