Gå til innhold

Martin_Norge

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Martin_Norge

  1. Iallefall Nokia Xpressmusic (6000 eller noe, aner ikke) har det.

     

    Instillinger -> Telefon -> Telefonbehandling -> Sikkerhet -> Telefon og sim-kort ->

     

    Der har du "Låsekode, og automatisk telefonlås.

     

    Låskode er hvilken kode du vil ha. Automatisk telefonlås er tid den skal låse seg. Selv har jeg ett minutt (skjerm blir svart etter 30sek, og lyser opp etter 30 sek med bilde av hengelås da den låser seg).

     

    Da låst, må du "vekke" den (for meg blir det å dra i en "spake" på sida), så skrive inn kode (tall og spesialtegn tror jeg), så trykke "ok".

     

    Vet ikke om slik på din, men kanskje.

     

    tror jeg fant frem. jeg har det, men når jeg taster inn kode og skal bekrefte ny kode kommer det bare frem "FEIL KODE" også skjer ikke det noe mer.

  2. go kvell!

     

    De fleste som har Iphone, Xperia eller Desire har vell hørt om en såkalt skjermlås? en funksjon som lar telefonen bli låst med kode selv om den er skrudd på. Du må slå inn koden eller lage noen tegn for å få tilgang til selve mobilen og startskjermen.....

     

    jeg lurer på om noen vet om det er mulig å få dette på en Nokia N97? evt laste ned en programvare sann jeg kan få den på min Nokia også? hadde vert utrolig snillt om noen visste dette eller hadde det selv så de kunne hjelpt meg :)

  3. Lydkortet vil fortsatt behandle signalet (DAC), og sende den til forsterkeren, som da bare FORSTERKER signalet.

     

    Altså, så du får aldri bedre lydkvalitet enn hva lydkortet gir ut uansett.

    Du må isåfall sende det ubehandlet via HDMI til forsterkeren som tar seg av behandlingen.

     

    Så jeg må uansett ha et lydkort da... hvilket lydkort ville du annbefalt?

    Skal koble til: Headset på 80ohm, en mic og 2 høytalere

  4. Heia

     

    Jeg har ett problem med at jeg får så veldig lav lyd når jeg bruker ørepropper/headsett til pcen min, og jeg har selvfølgelig prøvd å skru opp alt av lyd hvor det går ann. Jeg bruker Windows 7, on-board lydinngang og opplever samme problem enten de er plugget i eksterne høytalere eller rett baki. Har hatt problemet lenge, både i Windows 7 og med Vista, har også prøvd å innstallere siste skrik av lyddriver.

     

    Noen som kan hjelpe?

     

    Hvilket headset har du? Har du noen som er tung drevne trenger du lydkort... men er det koss så er det noe galt med pcen.

  5. Hei

     

    Jeg er en ivrig musikk produsent og er avhengig av GOD og REN lyd. Så jeg tenkte jeg skulle hive meg rundt å kjøpe meg et eksternt lydkort + en studio monitor/høytaler. MEN så kom jeg på noe som jeg er usikker på om det vil fungere.

     

    Jeg tenkte nemmelig på om det er mulig å bruke en Hjemmekino forsterker som lydkort? Alså at jeg bare kjøper meg noen høytalere og kobler de til Forsterkeren og videre til PCEN via en 3.5 mm jack lydkabel??? For jeg har nemmelig et headset også som er på 80ohm (NOE SOM DET LYDKORTET SOM ER INNEBYGGET, SLITER MED Å DRIVE) Så jeg hadde vert fint om det gikk an å bruke forsteren som "lydkort".

     

    Noen som vet om det går? eller har testet det?

    Legger også ved et koblingskjema som viser hva jeg mener:

     

    dxxmzc.png

  6. skal kjøpe meg ny pc.

     

    - den skal i hovudsak kun brukest til musikkprodusering/lydstudio.(ikke brukest til gaming)

     

    er usikker på hvor høy jeg skal gå i pris for en "bare musikk pc".

    lurte også på hva jeg burde gå for, INTEL eller AMD prosessor?

    RAM? GHZ?

     

    Har ikke så mye peiling på ram, ghz og hvilken prosessorer som er bra. men vet hvertfall at det må vere rundt 6GB Ram, 2.6GHZ og er vell Intel som er best i dette tilfellet? 6 kjerner?

     

    Noen som hjelper til? :)

  7.  Det skal sies at jeg ikke er 100% sikker, men vil nå tro dette er et forhåldsvis greit svar:

     

    Om du har en god forsterker, 250 Ohm, om du ikke har forsterker 80 Ohm.

     

    32 Ohm skal være enklere å drive enn de to andre, men jeg har selv 80 Ohm-versjonen, og den funker helt fint selv om man kobler den rett på PC-ens lydkort eller en DAP/PMP for den saks skyld ;)

     

    Takk for svaret, det skal brukest i studioet å ikke til noe mp3 spiller som sagt

  8. Har akkurat kjøpt meg en splitter ny Iphone 3GS 32GB fra finn.no

    mobilen ble solgt MED FORSEGLINGEN på så den er 100% NY/UÅPNET. men da jeg slo på mobilen viste det seg at den var låst til Netcom (BRUKER SELV TELENOR) noe som jeg ikke fikk vite før jeg slo den på nå...

     

    Så hvordan får jeg låst den opp/brukt mitt telenor simkort på Iphonen når den NÅ er netcom låst?

  9. Jeg har byttet til Intel SSD i min Macbook Aluminium og det er veldig enkelt å få til. Det følger med en guide til maskinen hvordan det gjøres og en mister heller ikke garantien. Så en har ingen ting å tape på å bytte selv.

     

    Når det gjelder trådstarter så ville jeg heller gått for Macbook Pro i5 2.4 Ghz , 4 GB og heller brukt de pengene du får til overs på ekstern harddisk (som backup) og/eller oppgradert skjermen. Jeg tror ikke en vil merke noe forskjell på i5 og i7 med mindre man driver med veldig tunge programmer. Som jeg har nevnt tidligere kan du også bytte harddisk enkelt selv, og det er mye billigere enn å gjøre det igjennom en Apple-forhandler.

     

    Takker for innspillene! Får se hva det ender opp med, tror jeg uansett blir fornøyd :)

  10. Du sier ingen ting om hva du skal bruke maskinen til, og da er det veldig vanskelig å for oss å si om du trenger en slik maskin. Jeg tenker på å kjøpe meg en Macbook Pro 15" med i5 og 4 GB ram og 1680 x 1050 nonglossy skjerm til 16 000 kr, siden jeg trenger en kraftig maskin til tung bilde og videoredigering, og da kan den være verdt prisen. Skal du derimot bare ha en maskin til MSN, facebook og surfing så er den ikke verdt det, da kan du klare deg med en maskin til under 4 000 kr, skal du spille, så er nok en Windows maskin med et kraftig skjermkort et bedre valg.

     

    Den skal brukest til musikk produsering generelt. Å liker best at det ikke "hakker" så mye under produseringen så trenger en kraftig maskin ja. Men er det mye som skiller I5 og I7 ? og er det mye som skiller fra 5500rpm og 7200rpm?

  11. Takk :)

     

    Er klar over at det ikke er farlig å kjøpe pc på netonnet, men hvordan er det f.eks med garantier etc?

     

    Er det noen som har noen gode/dårlige erfaringer med nettsiden?

     

    Takk for tipset Caliente :)

     

    de har som alle 14 dagers angrerett og ellers er de raske på service og frakt må jeg si... kjøpt 3 mobiler fra de iløp av 2 år nå, ingenting å klage på fra min side vertfall :thumbup:

  12. Skal kjøpe meg ny mobil nå... har hatt Iphone 3G for 2 år siden da den kom ut, men akkurat nå har jeg Nokia N97 mini.... lurte på å kjøpe meg en 3GS.

     

    men nå har jo Iphone 4 kommet, men prisene er ganske høye. så jeg lurte på, skal jeg kjøpe en 3GS eller skal jeg rett å slett gå for en iphone 4?

     

    krav: egentlig trenger jeg verkern den facetime greia, kameraet eller den skarpe skjermen, så er det ikke da like greit å bare gå for en 3GS???

     

    Jeg har mulighet for å skaffe med en splitter ny 3GS 16GB uten abo for 3000,- kontra en Iphone 4 til 10 000,-

     

    hva ville du valgt? :)

  13. Skal kjøpe ny pc nå, det gjelder bærbar og her er kravene jeg har satt:

     

    14-16" skjerm (må vere HD)

    over/eller 2.30 gHz

    over/eller 4GB Ram (Helst 6GB)

    ikke så tung

     

    ellers må den ha God batteritid og den må kunne kjøre "tunge" programmer og ikke minst vær rask... når det gjelder merke, står det fritt! :)

     

    Pris: 15 000 eller rundt der.

     

    Bare kjør på med forslag!

  14. Jess, kun jenter og homofile bryr seg om design og UI. Dette har vært bevist vitenskapelig siden 1950.

     

    sikkert fordi du er en av de som ikke har råd til en.... og heller kjøper deg en mobil med ring kontant kort på Clas Ohlson til 399,- ;)

    Småborgerligheten din gjennomskues kjapt når du drar en "du har ikke råd, men det har jeg" :p

     

    haha, har ikke sagt noe om jeg har råd eller ikke men det er vell denne typen som MÅ ha noe å rakke ned på, å ikke vet jeg. Men du er vell også en av de så må ha noe å skylde på...

  15. Hvis jeg skal gjette; ca 5500,- - 6500,- uten abb.

     

    enklere sagt: like mye som 3GS da den kom ut tenker jeg...

     

    Nå har det dukket opp flere bilder, og enda mer rykter. Noen som har noe mer konkret?

    Ryktene sier at navne ikke trenger å være "iphone 4g", men "iphone hd" ?

     

    Kommer denne til å få hd kamera/skjerm (på lik linje som htc hd2)?

    ja

     

    det er jo ikke garantert så du kan jo ikke si ja til det...

  16. Hiehei

     

    Jeg driver å sal kjøpe meg en iPhone, men jeg tenker at jeg kjøper en ulåst en fra eBay.

    Grunnen er at det blir en del billigere, og jeg slipper å ha abonnement som følger med.

     

    Spørsmålet mitt er:

    Er det norsk språk (Både lese og skrive) på alle iPhones? Hvis ikke, går det ann å installere ved hjelp av en app ellerno lignende?

     

    Kommer sikkert med noen flere spørsmål etterhvert : ))

     

    du finner de på qxl og finn.no nesten like billig som det det vil koste å kjøpe en fra ebay med tanke på moms, toll og frakt... ebay er selvfølgelig billigest å kjøpe fra men du må tenke på at du skal faktisk på den tilsendt... og i å med at det ikke er 100% sikkert at alt vil bli på norsk så er det nok like greit å kjøpe fra finn.no eller qxl....

     

    4G kommer snart å da vil 3gs synke kraftig i pris, OG mange har vell allerede tenkt den tanken at de skal kvitte seg med sin 3GS før 4G kommer å det vil si at det er MANGE til salgs på finn.no..... fant en Iphone 3GS 32GB helt ny til 4000,- ... å det skal endel til for å slå den prisen??? hva tror du? :)

×
×
  • Opprett ny...