Gå til innhold

nodnormal

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nodnormal

  1. Jeg har nettopp kommet i besittelse av en Selmer paris Mark VI tenor-saxofon med femsifret serienummer og utrolig fine graveringer over hele saxofonen. Desverre begynner lakken/metallet å bli ganske errodert, så jeg tenker jeg skal sende den på verksted før jeg evt. selger den. Etter hva jeg forstår er den verdt rundt 70000, så det gjør ikke noe å bruke litt penger på å pusse den opp; noen som kan anbefale et verksted i Oslo jeg kan levere den til og hva det evt. vil koste?

  2. Ja, jeg bruker narkotika.

     

    Nå syns jeg egentlig narkotika er et dårlig ord å bruke om de flere hundre rusmidlene vi vet om; narkotika betyr egentlig et dempende stoff, som heroin, men som istedetfor har blitt en samlebetegnelse på alle rusmidler som er ulovlige.

     

    Alkohol drikker jeg i helgen for å ha det gøy med venner eller ved andre anledninger hvor det passer godt med et par pils for å slappe av.

     

    Kokain spanderer jeg på meg en sjelden gang hvis jeg har litt penger bare fordi det er digg med alkohol.

     

    Hvis jeg føler meg i det filosofiske hjørnet røyker jeg meg en joint for å sette ting i litt perspektiv eller spiser litt sopp eller noe annet psykedelisk for å smelte sammen med universet og se hva slags underfundige ting som fins dypt inni sinnet mitt.

     

    Har også røyket/snortet heroin ved et par anledninger for å slappe ordentlig av.

     

    Så må vi ikke glemme ecstasy som er en utrolig opplevelse hvis man tar det sjeldent nok.

     

    "Narkotika", eller rusmidler, kommer i alle fasonger og farger og er vidt forskjellige stoffer som passer til hver sin greie. Det eneste man må vite er hva som er moderat bruk for hvert stoff. Akkurat som alle vet at de ikke tar noe større skade av å drikke seg dritings en gang i ny og ne tar du ikke skade av å ruse deg en gang i blandt på de fleste andre stoffer heller.

     

    Jeg har ingen rusproblemer, er ikke avhengig av nikotin en gang, og er nykter sikkert 90% av tida mi og trives godt med det. Men når jeg føler at jeg vil ruse meg, så ruser jeg meg. Ingenting galt med det, det er helt menneskelig å ville ruse seg. Men jeg er egentlig mest inn i de psykedeliske rusmidlene, de er verken giftige eller avhengistdannende og man føler at man får noe igjen av å ta dem.

     

    Det er mitt syn på "narkotika".

×
×
  • Opprett ny...