Gå til innhold
  
      
  
  
      
  

Gouldfan

Medlemmer
  • Innlegg

    18 423
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Gouldfan vant dagen sist 16. januar 2023

Gouldfan hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Gouldfan

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

31 803 profilvisninger

Gouldfan sine prestasjoner

7,4k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Gouldfan

    Stem Frp!

    Jeg tror ganske sikkert at en høyrevridd Frp regjering kommer til å svike Norge og selge oss til Russland og Kina. Dere hørte det av meg først.. Etter kongen dør, så tror jeg Norge blir invadert.
  2. Obs norske visesanger Granlund sin siste skive fikk full pott poeng i Svenske hifi bladet. Så det står på listen på innkjøp. Livet er så mye. Coverlåter, bla Jokkes Bestevenner.
  3. Ny cd skive hentet på Ramjes Musik. Trentemøller-Dreamweaver dansk tekno dude enmanns band med instrumenter blandet med Synth og vakker dame vokal. Minner litt om en mer instrumental variant av Røyksopp. Veldig luftig og oppløst varm lyd og chillout og litt rocka beat innimellom.
  4. Jeg skjønner Lasagne er litt komplisert, jeg klarer det ikke selv og det tar litt tid. Men jeg er veldig glad for at kona er kokk og kan ordentlig Lasagne. Den prosesserte maten i Sverige synes jeg oftest er horribel Majones på glass som liksom skal være ekte huff, samt at jeg idag måtte helt til Nordby for å få ekte brød fra Råde Bakeri. Jeg klarer ikke svensk brød, jeg spiser ikke så mye brød, men om jeg skal ha litt kveldsmat så blir det en skive med ost eller lignende. Jeg vet ikke hvordan Toro lasagne er, generelt er jeg glad i mye Toro men også Rema og First Price produktene.. Dvs når du ikke har tid eller tør lage en saus eller suppe. Men det er viktig at man tweaker ferdigmat om man kan... Med rester og lignende, det blir så mye bedre. I tomatsuppe pleier vi å ha kokte egg.. I mye lignende mat så bedres opplevelsen meget om man har i litt egne rester osv pølsebiter feks osv eller kjøttbiter. Og om du kjøper soppsuppe basert på Feks champinjong, så MÅ du skive noen champinjong og steke og ha i. De tørkede soppene er ikke all verden, og da har du en basis ok saus som blir mye bedre med ekte fersk sopp.
  5. Er uenig, synes klokka er veldig pen. Enkelte skjelett luksus-klokker der det er mer bling enn synlig hva klokka er $ynes jeg er problematisk. Men den viste er meget nice.
  6. Fikk endelig denne til en meget bra pris. Marillion-Script for At Jester's Tear(limited edition 4cd+Blu-ray)
  7. Sannsynligvis til Norge og Filippinene.
  8. Jeg vet ikke om dere er klar over det , men Warner tilbyr heldigvis alle med diskråte pga deres metoder ny film uten samme problem.
  9. Nei jeg sa feil vi bruker hermetiske kuttede tomater f.eks. Mutti og lager sausen fra bunn av. Det er veldig enkelt. Vi bruker aldri Dolmio jeg brukte det litt når jeg var ung. Her er enkel oppskrift på grei hjemmelaget pastasaus.. Først stek kjøttdeig eller kjøttboller osv i en panne med litt olje, vi bruker raps. Vi liker kjøttdeig godt stekt men ikke så mye at kjøttet blir mørkt, kjøttboller kan derimot godt ha litt mørkere stekt. så i en mellomstor kjele eller kasserolle putter jeg litt rapsolje 1 løk og hvitløk 1-2 fedd små kuttet, steker det på sterk varme til løken blir gyllen og myk men ikke mørk, heller deretter i 1 boks hermetisk kuttet tomat (best å åpne boksen på forhånd for ikke å lage stress) og heller litt vann i nesten tomme hermetikk boksen både for å få med alt av tomater og ha i litt vann/væske. deretter krydrer jeg, 1,5 teskje salt, rause dryss finkværnet sort pepper, peppersaus i rause dråper F.eks. Tabasco eller lignende og masse oregano og basilikum, jeg metter sausen godt med det som kalles pizzakrydder som er Oregano og basilikum krydder. idag brukte jeg f.eks. nesten en halv liten glassflaske med pizzakrydder. Deretter heller jeg i stekt kjøttdeig i sausen og rører godt, har godt av å koke litt..
  10. Vi bor i Sverige og bruker et merke med ekstra fiber Kungsörnen pga at barnet er veldig glad i spagetti. Den er veldig god og bra kvalitet. I Norge synes vi First price og Sopps var best. Vi liker ikke Barillia, vel pesto deres er bra. Men det er smak og behag. Men vi lager sausen fra bunnen av med helst rettelse Mutti hermetiske tomater, løk og hvitløk og peppersaus, salt og pepper og kjøttdeig helst av bra kvalitet. Nå bruker vi denne..
  11. Kortere tid å lage fersk, de hadde ikke fersk spaghetti bare fersk fettuccini og slike fylte.
  12. Blir Pasta Bolognese idag, usikker på om vi skal ha spagetti eller fersk fettucini. Synes fersk er så godt, får høre hva sønnen synes.
  13. Er det Warner så er det fare for at dvd ene mine ikke funker lenger, pga skandalen til Warner med dvd trykk som var dårlig.
  14. Ja jeg har en god venn i Norge, som jeg vurderer å låne det bort til. Må bare ha hjelp til transport.
  15. Idag har jeg jammen kost meg med Tidal og Music Cast på greit volum på Canton Ergo og Xtz A2-400 og med en liten filippinsk tanduay rum, Xtz 99.26 på stativer står i stua på hvil og Xtz A2-300 står i esken på hylla. Gav en flaske rødvin i gave til hun som gav meg Canton Ergo fra et dødsbo. Skulle ønske jeg fikk plass til Xtz i et anlegg nr 2. Sony UHP-H1 3D Blu-ray med Sacd støtte og Spotify Connect skal på service fordi jeg er glad i den. Strømforsyning må fikses. En venninne skal hjelpe med til Service i Tanum da jeg ikke har lappen før hun emigrer til Usa.
×
×
  • Opprett ny...