Gå til innhold

mariu1519

Medlemmer
  • Innlegg

    302
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mariu1519

  1. Bendorama: Jeg skal selvsagt ikke påstå at uvettig bruk av laserpekere er et stort samfunnsproblem i dag, selv om det like fullt er et problem (som det virker som vi er enige om). Problemet er følgene som kan oppstå fra enkelthandlinger. Jeg går for eksempel ut fra at du foretrekker å sitte i et fly som styres av piloter som kan se? Dette er ikke det samme som at mange folk må kaste søppel i naturen for at drikkevannet skal bli surt. Her kan en enkel laserpeker ta knekken på for eksempel et helt passasjerfly.

     

    Så lenge man bare kan skade seg selv med det man gjør, så skal ikke jeg komme og være noe "moralpoliti". Derimot, når det gjelder laserpekere så kan de skade livene til mange andre enn personen som holder laserpekeren i hånden. Det er en grunn til at dette nå har blitt forbudt.

     

    EDIT: Målet mitt er ikke å dømme noen her, men å få folk til å tenke seg om. Det er selvsagt lett å tenke at en så liten ting som en laserpeker ikke kan gjøre noen skade, men fakta er at de faktisk er ganske kraftige verktøy.

  2. Litt sent svar her, men...

     

    Hva med å slenge opp en lapp på oppslagstavla i butikken om at du søker etter andre musikere å spille med? Har du litt flaks så er det noen der som spiller omtrent det samme som deg, selv om det er en liten plass. Annonsen kan bli enda mer effektiv om du legger ved en link til et Youtube-opptak av deg selv når du spiller et eller annet. Husk å skrive mobilnummer... :p

  3. Har du noen hobbyer du driver med eller noe du har lyst til å begynne med? Spille gitar eller piano, fotografering, fjernstyrt fly, innebandy eller gå tur i fjellet? Det finnes mange aktiviteter som er kjempeflotte å utforske om sommeren. Å søke mot et eventuelt miljø for de(n) hobbyen(e) man driver med er også en utmerket måte å treffe nye mennesker på.

     

    Hvis du går på en høgskole så er jeg sikker på at sannsynligheten er ganske stor for at det finnes i hvert fall en liten haug med foreninger og klubber i nærområdet. Se på oppslagstavler på skolen eller på butikken, eller søk på nettet.

     

    Hva liker du å gjøre, eller hva kunne du tenkt deg å begynne med?

     

    Når det gjelder de to vennene du mistet, er det noe som det kan gjøres noe med?

     

    Jeg er litt usikker på hvordan jeg skal frem for å gjøre bekjente om til venner jeg kan henge med eller invitere til film/mat/annet iløpet av relativt kort tid, dette er noe som har skjedd "automatisk" tidligere, dog over lang tid.

    Finn ut hva de driver med! Liker de å gjøre noe som du også liker? Spør om du kan være med neste gang de skal gjøre det. Når du sier at vennskap har ordnet seg "automatisk" tidligere så høres det ut som du kanskje er mest komfortabel når den andre (venne)parten tar initiativet. Prøv å snu på det og spør om de vil være med på noe, og ikke la deg skremme av et nei! Hvis du derimot får seks-syv nei etter hverandre, så kan man begynne og vurdere å ta hintet :D

  4. TS: Pust. Det finnes ikke noen "oppskrift for å holde menn kåte konstant". Vi er individer, vi også. Det gir ingen mening når du driver og sammenligner "vi kvinner vs. dere menn".

     

    Du gir også uttrykk for at ett år er kort tid, men det er faktisk ganske lang tid. Hvis hovedretten i forholdet deres er sex, så vil jeg tro det er på tide å legge til litt tilbehør (noe annet enn sex) snart.

    • Liker 2
  5. Hm... Jeg skulle til å legge meg for over fire timer siden... Før jeg så denne tråden.

     

    TS, det tok nesten 15 sider før jeg skjønte hva ditt egentlige standpunkt var, og noen steder generaliserte du i overkant mye ut fra ganske tynne eksempler... Men jeg er enig med deg i at de gamle grisene er noen gamle griser! Resten får gjøre som de vil.

     

    PS: Diskusjon.no FTW!

  6. God kveld.

     

    Jeg har egentlig helt siden jeg opprettet bloggen min mottatt bortimot et titalls spam-kommentarer i uken på diverse innlegg. Det dreier seg stort sett om kommentarer på google translate-norsk og med en facebook-link. Men nå har jeg siden før helgen mottatt omtrent 115 trackback-meldinger fra all mulig slags domener.

     

    Hva kan jeg gjøre for å hindre disse og alle de andre spam-kommentarene i å komme i min blogg? Jeg vil jo såklart nå fjerne trackbacks fra kommentarfeltet i alle innlegg, men det er jo like irriterende for meg å få hundre falske kommentarer over helgen likevel.

     

    Her er bloggen min: blogg.mariushoiseth.com

     

    EDIT: Det er visst noe her som heter pingback også. Jeg vet ikke om det er noen forskjell på dem fra trackbacks.

  7. Dette ser bra ut! En lite intuitiv nettleser og manglende minnekortstøtte er muligens de to største ulempene for meg med et ellers knallbra WP7.5. Ovi Maps som standard i alle WP8-telefoner blir også supert da det virker som et solid navigasjonshjelpemiddel!

     

    Jeg ser det er mange som trekker fram at startskjermen i WP ser ut som Windows 95 eller noe slikt i disse WP-debattene. Med mindre nettleseren, meldingsikonet og ringeikonet er det eneste man har på skjermen, så har det potensiale til å se langt lekrere ut enn som så. Alle apper har sin egen flis som designes helt fritt av utvikleren og noen av dem er også animerte. Det er i tillegg flere måter å få flisene til å se utrolig stilige ut på en enkel måte. For folk som er vant med Android så burde det ikke være noe problem å sette seg ned i et kvarter med en WP-telefon og gjøre det selv.

  8. FrankTheTank: Se henne rett inn i øynene og fortell henne klart og tydelig at hun gjorde noe galt. Hvis hun ønsker noe mer kontakt med deg så kan hun ta initiativet selv, for du har ventet lenge nok.

     

    Synn at hun skulle være på den måten, men sånn er nå det derre livet. Det er ikke alle man møter langs livets vei som er verdt å holde kontakten med i det lange løp.

  9. Jeg støtter Cirkelinen. Inviter henne ut på en date. Kanskje dere blir venner eller kanskje dere blir sammen, hvis dere begge vil det :)

    Jeg synes ikke du skal være dømt til å ikke stifte bekjentskap med noen, selv om du kanskje ikke skal være her like lenge som de fleste andre.

     

    Jeg ser egentlig ikke nødvendigvis på det som noe som må komme fram på første date heller. Det kan fint komme fram på andre eller tredje, så lenge det ikke bare utsettes og utsettes.

     

    Go for it:)

  10. NyttNavn: Selvsagt kan vi prate om hvordan andre damer ser ut. Det skulle jo bare mangle at ytringsfriheten er i god behold selv om man er i et forhold. Kan man stole på hverandre så bruker slikt å være greit.

     

    Derimot, å dra med seg en tilfeldig kjekkas inn på dassen for en runde er noe helt annet. Det er utroskap og bryter helt klart med de sosiale normene for hvordan et forhold bør fungere i dag.

     

    Hvis jeg absolutt må ha meg en omgang med min "hemmelige crush", så stoler jeg i det minste på at jeg er mann nok til å slå opp med dama mi først. Noe annet er utenkelig for meg.

     

    I forhold til TS sin situasjon så sier jeg ikke på noen måte at dama hannes ikke kan være utro, men det er ingenting av det TS har skrevet som tilsier at risken for det er stor, synes jeg.

    • Liker 1
  11. TS: Jeg forstår det litt sånn at du har mer lyst til å sitte i lag med henne og danse og slikt hele kvelden/natta. Og be din kjære opp til dans et par ganger i løpet av kvelden bør du absolutt kunne gjøre, men jeg synes du bør respektere at hun også vil ha det morsomt med venninnene uten deg. Tenk hvor mye tid hun bruker på deg ellers i forholdet! Jeg skjønner at hun kan føle at du prøver å kontrollere henne litt her. Dere er unge og rastløse, og ikke minst så er det jo russetid! Mange har drømt om russetiden de siste årene av skolegangen sin, og de har ikke nødvendigvis forbundet den med å sitte i sofaen med samme fyr hele kvelden :p

     

    Samtidig så er det veldig viktig at dere tar diskusjonen rundt hvor grensen deres går. Skal hun la andre gutter få danse tett inntil seg og slike ting. Det samme gjelder så klart deg. Men hva tror du egentlig hun mente med at dere skal "være singel" når dere er på byen?

     

    Kort oppsummert, så lenge dere kan stole på hverandre så ser jeg ikke at det er galt å være med hver deres vennegjeng på byen, men det er klart at man bør kunne ta seg en dans i blant. Dere er jo tross alt kjærester. Husk at hvis du gir henne litt spillerom på byen så blir hun sikkert mer glad for å se deg igjen etterpå :)

     

    Er dere usikre på hvordan dere kan løse dette problemet, så kan kan dere f.eks. hver for dere beskrive hvordan deres idealkveld på byen er. Så forteller den andre om sin idealkveld, før dere sammenligner og finner en mellomting.

×
×
  • Opprett ny...