Gå til innhold

square

Medlemmer
  • Innlegg

    114
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av square

  1. Har det samme problemet selv, skjedde med meg natt til første mai etter jeg mistet den i bakken! Må den sendes inn? Og 1500 kroner uten forsikring?

    Pluss, må jeg ha noe papirer når den skal inn på rep? For da må jeg dra helt hjem og hente før jeg sender inn, jeg bor på en skole noen timer unna hjemmet.

  2. DU VIL selvfølgelig få straff kjære deg...

    Bare fordi du ikke er myndig, betyr ikke at slipper unna med alt som er...

    Finnes mange lover og paragrafer som vil helst se deg lide!!!

     

    Men du kan jo også slutte å oppføre deg slik, verden fungerer ikke slik,,

     

    Vet jeg ikke slipper unna, men om straffen vil bli noe redusert pågrunn av lav alder.

    Det var bare en diskusjon om krangelen som kompisen min lå an til og vinne helt til drittungen bestemte seg for og slå han. Selvfølgelig skal kompisen min anmelde han.

     

    Og hvem vet, hadde ikke jeg slått ned han kunne det vært kompisen min som kanskje måtte operere. Det at jeg sparka vet jeg var overdrevent men jeg var også full. Det påvirker dømmekraften litt!

     

    Fordi han var på vei opp igjen for å fortsette den meningsløse volden han selv hadde satt igang?

     

    Burde han si i retten..

     

    Ja, med 15 vitner til stede... He,he...(ironi)

     

    G :)

     

    De vitnene kan være avgjørende. Jeg tror forklaringene deres fort kan bli motstridende. Hvem sitt "lag" var de på? Var de på noe lag i det hele tatt? Var det en blanding, kanskje?

     

    Det er blanda, noen kjenner oss ikke i det hele tatt og andre er kompiser av begge..

     

    Hallo, var noe uheldig i helgen.. Var på fest på et lokale ved hjemstedet hvor en kompis ble slått i bakken, når jeg så dette slo jeg ned personen som gjorde det og traff såpass at han må operere under øyet.. Jeg sparket han også i magen et par ganger.

     

    Det jeg lurer på er om jeg vil få noe straff for dette? I sommer ble jeg anmeldt for falsk forklaring til politiet noe jeg fortsatt venter på at skal komme opp.. Har også blitt stoppet uten førerkort på moped, fikk kun utsettelse da.

    Men siden jeg er 17 år, vil det bli noe mildere straff?

     

     

    Takk for svar

    Mvh square

     

    Hvorfor sparket du han i magen, (når han likevel lå nede)?

     

    Ble overivrig bare, angrer nå ..

  3. Poenget er at det i det hele tatt er feil å slå. Han slo kameraten din, og ikke deg. Jeg vil nesten anta at du får samme straff som karen som slo vennen din.

    Skulle han til å slå kameraten din flere ganger?

     

    Hvis ikke, så synes jeg det var dumt at du slo han. Det samme med sparkingen, som høres unødvendig ut.

     

    Tenkte ikke noe særlig over det, jeg så han slo kompisen min så det første jeg gjorde var og slå han ned. Alt skjedde ganske fort, sparkingen angrer jeg noe på ja.

  4. Jeg er ingen jurist, men kan prøve å gi et lite svar.

     

    Er vel slik at selvforsvar er lov i dette landet, til en viss grad. Du skal forsvare deg, men ikke angripe mer enn nødvendig.

     

    Hvorfor ble denne kompisen din slått ned? Visst han ble slått ned fordi han var aggressiv mot den personen du slo ned så ligger du mer tynt ann vil jeg tro.

     

    Var denne kameraten din et uskyldig offer eller var han den som slo først?

     

    Slo du ned denne personen uten at han så det komme? Var han en direkte trussel når du gjorde dette?

     

    De har hatt en krangel pågående lenge, men kompisen min slo ikke i det hele tatt. Jeg kom forfra personen ja, men han rakk ikke og reagere så mye før jeg fikk slått..

  5. Først av alt vil jeg si at du er en god kompis. Men etter at du hadde slått ham, kunne du spart deg for sparkene. Det er en regel man burde ha. Husk det til senere ;)

     

    Hvis han anmelder deg, kan det vel alltids bli litt trøbbel, siden du allerede har litt av hvert å forsvare deg for. Om han ikke gjør det, blir det vel ikke annet enn at du har fått deg et par uvenner ekstra :)

     

    Ble vel litt overivrig når det gjaldt sparkene, men han har gjort det klart for sine og mine kompiser at han kommer til og anmelde det. Men i og med at han slo min kompis først, burde det vel være noe til hjelp? Hvis ikke får jeg bare ta den straff jeg får.. :p

     

    Du kan si at han gikk etter kompisen din så oppførte han seg aggressivt mot deg så du forsvarte deg.

     

    Det var endel vitner der, ca 15 stykk kanskje. Så det tror jeg ikke vil funke siden jeg gikk rett bort og slo han ned.

    • Liker 1
  6. Hallo, var noe uheldig i helgen.. Var på fest på et lokale ved hjemstedet hvor en kompis ble slått i bakken, når jeg så dette slo jeg ned personen som gjorde det og traff såpass at han må operere under øyet.. Jeg sparket han også i magen et par ganger.

     

    Det jeg lurer på er om jeg vil få noe straff for dette? I sommer ble jeg anmeldt for falsk forklaring til politiet noe jeg fortsatt venter på at skal komme opp.. Har også blitt stoppet uten førerkort på moped, fikk kun utsettelse da.

    Men siden jeg er 17 år, vil det bli noe mildere straff?

     

     

    Takk for svar

    Mvh square

  7. Har du flere språk installert på maskinen? Alle tastatur her i verden har ikke Æ-Ø-Å slik vi fise-fine nordmenn har skal du se..

     

    start -> kontroll panel -> regional og språk instillinger -> tastatur -> legg til/fjern tastatur.

    Dersom du har flere installert kan du bytte i mellom disse ved å trykke "shift + alt" en gang. (hold nede shift og trykk så mye du vil på ALT for å bytte mellom språk..)

    Dersom du vil se hvilket tastatur-språk som er aktivert høyreklikker du et sted på oppgavelinjen -> "toolbar" (øverste valget?) og setter haka på "språk *ting*"

     

    (Har engelsk Win 7, siden norsk er så sabla sært så er det vanskelig å oversette engelsk -> norsk).

    Knoter du litt får du til skal du se!

     

    Edit: Og alt dette skrev jeg til ingen nytte.. Prøv å koble tastaturet fra laptopen (ta det ut ja, SLÅ AV OG NAPP UT BATTERI / STRØMLEDNING FØRST!) og sett det tilbake inn. Evnt prøv å koble til et eksternt tastatur.

     

    LYKKE TIL..!

     

    Har koblet til et eksternt tastatur ;-) Grunnen til at jeg kan skrive nå, men skal prøve på det du sa!

  8. Hallo, jeg har en HP Notebook som begynner og bli 2 år gammel nå. Idag hadde jeg tentamen på skolen og fyrte opp pcen. Alt funket fint helt til jeg skulle begynne og skrive, da ble flere av bokstavene på tastaturet byttet ut med tall, og enkelte tegn har blitt byttet ut. Prøvde og restarte PCen ja, noen som vet hva problemet kan være?

  9. Hvilket filsystem har du på den eksterne haddisken?

    Hvilket operativsystem (og SP) har du på den bærbare maskinen?

     

    Har xp sp 3 på alle pcene jeg har prøvd an på.

     

    Men den har jo funka fett helt til nå. Prøvde forresten på nytt på en gammel stasjonær her, da ble interneten borte, litt senere prøvd jeg den på mini-pcen til fetter, og da ble den også borte. Mini pcen har xp sp 2 hvis jeg ikke tar helt feil. Kan være virus, men jeg har ingen filer på den som kan være virus, alt har jeg søkt igjennom etter virus før jeg har lagt det inn,

  10. Heisann, jeg har en ekstern harddisk på 1 tb til jul. Den funket helt fint og jeg har allerede fylt opp 250GB på den. Men så skulle jeg koble den opp til min bærebare for og se film istad, alt funket fint, jeg satte i kontakta og usben, det kom opp at den søkte etter enhet. Men så skjedde det ikke noe mer, disken sto bare og blinket, jeg har prøvd på 2 forskjellige pcen er 2 forskjellige USB-er på hver av pcene. Noen som har noen ide om hva som kan være feil?

  11. Vet ossen jeg gjør det nå! Men problemet er at jeg ikke får lagt inn noe på pc fra en brent CD, kommer at diskstrukturen er ødelagt.

    Klarer du å lese de CD'ene på den maskinen de er brent på?

    I så fall er det et problem med CD-stasjonen på den som mangler driver.

     

    Hvis du ikke kan lese CD'ene på den maskinen de er brent på, så ligger problemet der.

     

    Bruk en USB-minnnepinne istedet.

     

    Den leser cden ja: ) Men får teste med USB-minnepinne istedet! Takktakk

     

    Og forresten! Vet du om det ligger noe drivere i servicepack til xP?

  12. Du har tydeligvis en annen fungerene PC i tillegg. Går utifra at det er en stasjoner PC siden du sier selvbygd. Når du sier internet driver går jeg ut fra at du mener nettverkskort driver. Hvis kortet er innebygd i hoevdkortet må du på produsenten av hovedkortet sin hjemmeside og laste ned driveren.

     

    Hvilket hovedkort du har finner du ut ved å åpne PC'en og se på kortet.

     

    Typiske produkt navn er asus, abit, gigabyte etc .. Du trenger i tillegg modellnavnet på kortet. Står f.eks. A3GC eller en annen bokstav kode i ganske store bokstaver med denne koden.

     

    Du kan eventuelt poste her hva du finner på inne i PC'en. Husk slå den av først og vær forsiktig med hva du tar på inni.

     

    Vet ossen jeg gjør det nå! Men problemet er at jeg ikke får lagt inn noe på pc fra en brent CD, kommer at diskstrukturen er ødelagt.

  13. Regner med at mener nettverkskort driver? Siden det ikke finnes noen driver til internett.

     

    Du må finne ut hvilket nettverkskort du har og så laste ned driveren fra produsentens hjemmeside, og så legge inn på pcen din.

    Da må du ha tilgang til en annen pc, siden du har formatert pcen du sitter på nå.

     

    Hvis du ikke snakker om nettverkskort driveren, så vet jeg ikke hva du egentlig leter etter...

     

    Ja, det er nok den jeg mener! Da er ossen jeg får driveren løst, men det går jo ikke og legge inn! Kommer at diskstrukturen er ødelagt eller noe?

  14. Hallo, nå har jeg nettopp formatert min hjemmebygde PC. Jeg skrudde den på og alt funker! Men så har jeg ikke internet driver til den, det jeg gjorde var og brenne den på CD og prøvde og legge den inn. Men da kommer det at diskstrukturen er ødelagt eller noe! Har prøvd med 2 forskjellige CD'er.

    Har også prøvd Windows update men må jo ha internet for det!

     

    Noen som vet hva jeg kan gjøre? : )

  15. er noe china skit IKKE KJØP DEN!!

     

    men er ikke noe problem å kjøpe ny moped når du ikke har lappen. kjøpte meg helt ny moped får litt under en uke siden og jeg er 15år. litt høyere prisklasse en den du ser på :p 3 ganger så dyr, hehe

     

    jau, men nå kjøpte vel du moped og? jeg skal kjøpe scooter. Scooter er endel billigere enn moped. Jeg så foresten også på en moped. Yamaha tzr til 30 tusen. Men fant ut at jeg likte scooter bedre! Mye lettere og kødde rundt med osv! : )

  16. selvfølgelig må du ha lappen for å kjøre moped! Det har ikke noe å si om du er 16 eller 30...

     

    Jo, haha. Les reglene, for en stund tilbake kunne man bare sette seg på mopeden når man fylte 16. ( over 25 år siden )

    Noen som tilsvarer at de som er 30 eller eldre kan kjøre moped uten og ta lappen, men de som er under 30 må ta den.

     

    Tror det var 30. er ikke helt sikker.

  17. Pingle! :p

     

    Du må jo kjøre den da, så blir det litt spenning i hverdagen, tenk deg det adrenalinrushet! :D

     

    Hehe, jeg kjører den jo utafor byen. Men i og med at byen er tungt kontrollert på grunn av mye slåsskamper og ran i det siste tar jeg ikke sjansen. politi stasjonen ligger også rett ved siden av der jeg skal trille! Men selvfølgelig bruker man jo motorveien når jeg skal til grustaket.

     

    EDIT: 4 kompiser av meg har også allerede blitt tatt uten lappen og med trimma moped når de har kjørt i byen den siste uken. Takket være fotball-pøbler og andre fulle folk.

×
×
  • Opprett ny...