Gå til innhold

Tor Rasmussen

Medlemmer
  • Innlegg

    4 022
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tor Rasmussen

  1. Satt for noen dager siden og gikk inn i et game mode i Warzone 2. PS5. Husker ikke hva jeg valgte, men likte det veldig godt. Kom inn på et kart, var 1 annen onlinespiller der. Vi samarbeidet. Skjøt mot noen bots. Tok oss inn i en bygning, han begynte å sette en boremaskin til en safe. Aner ikke hvilket game mode det var. Vi begynte med våpen helt fra start, bot-ene var rimelig greie å skyte. Vi kunne revive hverandre hvis en lå nede. Hvilket game mode har jeg spilt??
  2. Huset er snart 10 år gammelt, og enkelte LED downlights slutter å virke. Pga alder, er det vanskelig å få fatt i utskiftingsenhet, og de koster rimelig mye. 500,- +++ per stk. Ser rimelig enkelt ut å skifte kun LED-modulen, men finner ikke på nett hvor slike selges. Dumt å skifte både kjøleribbe, reflektor, glass og monteringsramme når det kun er en liten del som er gått i stykker. LED er 3x3W, (går sikkert med en enkelt 9W også). Platen måler 35mm i diameter. Noen som vet om noe AliExpress, Ebay eller annet hvor slike LED-moduler kan kjøpes?
  3. Hei. Jeg hører ofte podcaster mens jeg spiller bilspill. Finnes det en måte hvor jeg kan få headset til å spille podcast fra telefon (bluetooth), samtidig som headsettet avgir lyden fra spillet? Tenkte på noe slikt som headset som samtidig kan ta imot og spille av 2 bluetooth-kilder eller noe slikt. Spiller på Xbox, og bruker Android telefon. (Bruker i dag Turtle Beach Stealth 600X, men kjøper gjerne nytt headsett hvis det finnes noen som kan løse utfordringen min.)
×
×
  • Opprett ny...