Gå til innhold

Luis_Garcia

Medlemmer
  • Innlegg

    721
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Luis_Garcia

  1. Et salg av Crouch har jeg lenge vært positiv til. Jeg er lei av sytingen hans over at han ikke får spille. Jeg glemmer aldri den lange perioden han gikk i 05\06 uten å score, men hvem andre enn Benitez støttet han og fikk Crouch til å ikke miste troen på seg selv? Og i ettertid mener jeg at Crouch må gi Benitez noe tilbake. Men det virker ikke Crouch særlig lysten på.

     

    Jeg er også negativ til et salg av Sissoko. Han har uten tvil stort talent, men han har mye å lære og forbedre. Jeg mener at litt mange stempler han som syndebuk etter gårsdagens flaue tap, selvom det kanskje er Sissoko som mister ballen er ikke gårsdagens tap Sissoko alenes skyld. Sissoko kommer nok som resten av laget til å heve seg flere hakk. Han har vist opptil flere ganger at det bor mye i ham og at han kan bli nyttig for laget.

  2. Jeg stusser også litt over Pako sin avreise. Kan det ha en innvrikning på Benitez om dagen? Hva var det egentlig Pako gjorde som ikke Benitez og laget har idag?

     

    Så til Harry Kewell sin situasjon. Jeg blir mer og mer frustrert over at han enda ikke er skadefri. Jeg glemmer aldri hans sesong i 05\06 hvor han var en av våre beste spillere i omtrent alle kampene han spilte. Mange hadde før den tid gitt opp håpet om å få Kewell tilbake, men ikke Benitez. Benitez hadde tro på han hele tiden, og vips var han tilbake. Men vil det skje i år og? Konkurransen på kantene er langt større idag. Jeg må dessverre si at jeg ser sett det mest logiske og at vi kanskje bør selge. Jeg håper bare det ikke skjer til en annen engelsk klubb. For da er det typisk at han blir skadefri og er god. De siste årene har altfor mange spillere jeg har likt som har gått fra Liverpool gått til andre engelske klubber. Som eks: Jamie Redknapp, Patrik Berger, Danny Murphy, Emilie Heskey, Dietmar Hamann og for å ikke snakke om Robbie Fowler og Leeds. Jeg håper ikke det skjer med Kewell.

  3. Har alltid vert i mot å finne syndebukker. Dere tapte ikke pga Crouch og Sissoko. Det var mye som gikk galt. Dere virka litt slitne. Kanksje litt umotiverte. Det er en del å ta tak i for Rafa på treningsfeltet de nermeste dagene

    9630519[/snapback]

     

    Selvsagt er det mye å ta tak i de kommende treningene før Tottenham matchen. Uansett føler jeg at presset ikke er så altfor stort til helgens kamp. Selvom kampen idag ikke var et kunstverk.

  4. Blir du provosert av regligiøse?

     

    Nei, jeg mener at dersom man har problemer med religiøse personer rundt seg er det bare å la være å tenke på dem. Bare tenk at alle mennesker er forskjellige og alle skal ha respekt uansett. Jeg skjønner ikke helt hvordan man kan la seg provosere så altfor mye av de religiøse. Da spør jeg: Hva er det som er så galt med at de er religiøse?

  5. Jeg skal ærlig inrømme at jeg gleder meg når det går dårlig med scouserene, dog jeg liker ikke å brife med det i demmes tråder

     

    Men her inne så kan jeg vel nevne at noen scousere klaget på kjedelig fotball og 1-0 resultat :)

    9630405[/snapback]

     

    Kan virke som Liverpool spilte sine dårligste kamp på mange år. Har lest noen spillerratings på vgd, Sissoko og Crouch med gjennomsnittskarakter 0 :p

    9630424[/snapback]

     

    Det er jo alltid enkelt spillere som skal ha all skyld dersom man taper og skuffer, slik er det nok mange som tenker, dessverre. Skal kun Croch og Sissoko ha null skal mange andre også ha det.

  6. Roma tapte igjen mot United :D

    Må si at Roma hadde noen farlige sjanser, men vi hadde kontroll ;)

    9627721[/snapback]

     

    Utifra resultatet burde jeg egentlig være fornøyd. Med tanke på fjorårets ydmykelse. Jeg synes alt i alt Roma gjorde en god kamp. Bare marginene var litt i mot. Jeg føler meg sikker på at Roma går videre. Det var verre å tape 4-1 hjemme mot Inter i helgen. I tillegg til at Giuly fikk rødt og får karantene. Og som ikke det var nok så er Aquilani ute med skader i to måneder. Utrolig bittert etter hva han har prestert til nå i denne sesongen.

  7. Villarreal leder tabellen. Real Madrid vil gå forbi dersom de vinner ikveld. Real Madrid- Real Betis er idag klokken 22:00. Barcelona vant igår 4-1 over Real Zaragoza. Messi var igjen fantastisk. Ronaldinho spilte igjen ikke. Valencia vant igår mot Getafe. David Silva scoret etter keepertabbe, så scoret David Villa et pent mål på en lobb. Getafe fikk en redusering like før slutt. Jeg må si jeg ble imponert over Getafe sin spiss Uche.

  8. 2-2 mot Fiorentina borte igår. Totti spilte ikke pga. en liten skade. Mancini og Giuly scoret. Romas to kommende kamper er mot Inter hjemme, så mot Man Utd borte.

     

    Francesco Totti er 31 år idag. GRATULERER!

  9. Må jo uten tvil være et stort talent denne Kroos. Siden han debuterte i en alder av 17. Han markerte seg hvertfall i andre omgang. Blir gøy å følge utviklingen hans videre.

     

    Blir spennende med Bayer Leverkusen- Bayern Munchen til helgen.

  10. Slik spilles runden i kveld:

     

    Palermo - AC Milan

    Siena - Atalanta

    Napoli - Livorno

    Catania - Empoli

    Inter - Sampdoria

    Fiorentina - Roma

    Lazio - Cagliari

    Parma - Torino

    Genoa - Udinese

    Juventus - Reggina

     

    Jeg tipper Roma vil ta en seier borte mot Fiorentina. Totti vil ikke spille pga. en liten skade. Blir spennende å se om Milan kan reise seg igjen etter to skuffende kamper.

×
×
  • Opprett ny...