Gå til innhold

Zenmaster

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zenmaster

  1. Jeg er en godt voksen kar som tenker på å videreutdanne meg litt på egenhånd. Jeg ser jo at det er ett hav av info på nett og har også lest noen tråder i dette forumet.



    Jeg har gått på IT-Akademiet back in the day og har sertifiseringer på Windows NT men det er jo steinalder nå... Jeg tok sertifiseringer etterpå på egenhånd og fant ut at det var ganske enkelt men det kan jo ha endret seg..



    Så mitt spørsmål er: Jeg vil gjerne ha en mer it relatert jobb..gjerne i kombinasjon med det jeg driver med i dag som er telekommunikasjon. Hvilke sertifiseringer er bra og få med seg da som gir bang for the buck? Og hvor finner jeg de beste og billigste bøkene og gjerne andre hjelpsomme linker.



    Jeg vurderer også selvstudium til Cisco og Citrix sertifiseringer etterhvert men regner med at det lønner seg å starte med noen Microsoft sertifiseringer? Og er dette sertifiseringer som går ann å ta greit på egenhånd for folk som er normalt utstyrt med iq men som ikke har lang utdanning i bunn.


  2. Hekter meg på her jeg istedet for å lage ny tråd siden jeg er på jakt etter hodetelefoner mellom 1000 og 1500kr selv.. Jeg pensjonerer nå noen 300kr'ers Skullcandy som jeg etter å ha sammelignet lyd med min sønn sine Grundig til samme pris fant ut at er "kult" utseende crap..hehe. Disse som dere anbefaler her virker jo veldig bra men det jeg lurer på er om de fungerer like bra uansett lydkilde? Jeg bruker de mest til bærbar pc og innimellom fra mp3 spiller/mobil.. Er det vits i å kjøpe såpass "dyre" og bra phones til dette eller er det mest for å lytte på stereoanlegg og dyre lydkort/dac?

  3. Begynte med å legge inn den nyeste offisielle oppdatering/rom fra Huaweis facebook side. Etter dette har jeg ikke vært kar om å få norsk ordliste igjen på tlf.. Noen som har noen tips til dette eller er dette en oppdatering som ikke er tilpasset Norge og derfor ikke har Norsk ordbok?

  4. Nå har jeg lest mye av tråden og det står mye om rom's. Kjempegode guider her eller linker til sådanne. Det jeg imidlertid lurer på er følgende: Vil jeg få en bedre tlf av å installere en av disse? Fikser de noen av svakhetene i tlf? Er fordelene så store at det overskygger eventuelle hassel's? Har jo som sagt lest mye av tråden men jeg spør fordet.. Hvem rom skal man gå for som er stabil og bra?

  5. Heisann! Jeg er en kar på 41 år som ser etter ett bra guild å være i får en semi casual spiller! Har ingen krav til progress men ser gjerne at det er litt aktivitet på raidfronten selv om det er ett godt guildmiljø jeg er mest på jakt etter! Som sagt det er godt miljø og morsomme og trivelige folk med moden oppførsel. Med moden oppførsel mener jeg ikke at jeg er noe festbrems men at man slipper unna de verste wowkid klisjene..hehe ;).

     

    Jeg kan bidra med endel karakterer som kan tanke,heale og dps'e. De har alle brukbart gear rundt 5k GS (Jeg bruker ikke denne addonen men noen bruker det jo som pekepinn på gearnivå..;) ). Ellers er jeg hjelpsom og bidrar gjerne med hjelp og råd om jeg kan. Liker å være med i det sosiale både i gchat/vent og forum.

     

     

    Send meg pm om det er noen spørsmål!

  6. Det er på tide med en oppgradering av innmaten på min pc. Særlig etter at jeg oppgraderte skjermet fra 19tommer crt til 24tommer lcd har det begynt å gå sent i WOW..forståelig nok. Jeg skal bytte HK,CPU,minne og grafikkort. Det eneste jeg bruker pc'en til som krever ytelse utover vanlig surfepc er World of Warcraft. Sånn kommer det til å være en stund framover så trenger ikke å påkoste mer enn at dette går smooth! Målet er altså følgende:

     

    Kjøre WOW på max settinger i Windows 7 på billigst mulig måte! Enkelt sikkert for dere som kan det :yes: .

     

    På forhånd takk for gode tips! :)

  7. Er vel bedre og bumpe gamle enn å lage enda en ny tråd om det? Ville egentlig bare få det bekreftet som sto før i tråden..at det var bedre miljø og mer "voksne" spillere på disse serverene.. :) . Og om det var noen spess servere som var bra som folk hadde erfaringer med..

  8. Kan godt tenke meg å flytte til ett realm med ok hardware. Gjerne pve eller rp for å unngå ganking. Har warrior,prest og hunter. Lang erfaring i wow. Vært med på aq20/40,ZG,MC og BWL. Er casual av meg på grunn av RL så ikke noe guild med krav om oppmøte på raid. Casual guild med hyggelige folk å spille med og kjøre instancer med hadde vært bra! Er med i ok guild idag men er på ett realm med mye lagg (Bloodscalp).

    8059244[/snapback]

     

    Whispering Shadows er et norsk guild på Argent Dawn, om lag 50-60 accounts og 100+ characters. Vi har aldersgrense på 18+ med noen få unntak. Gj.snitts alderen er på rundt 26.

     

    Er for øyeblikket et sosialt guild men de som er 70 raider og vi lurer på å starte å raide med guilden.

    8077841[/snapback]

     

    :thumbup: Har dere forum eller webside? Jeg er horde forresten..

     

    EDIT: Så på armoury at dere er allies..hehe. Kan jo muligens joine med min 60 human rogue da? hehe

  9. Kan godt tenke meg å flytte til ett realm med ok hardware. Gjerne pve eller rp for å unngå ganking. Har warrior,prest og hunter. Lang erfaring i wow. Er horde. Vært med på aq20/40,ZG,MC og BWL. Er casual av meg på grunn av RL så ikke noe guild med krav om oppmøte på raid. Casual guild med hyggelige folk å spille med og kjøre instancer med hadde vært bra! Er med i ok guild idag men er på ett realm med mye lagg (Bloodscalp).

×
×
  • Opprett ny...