Gå til innhold

moviesnake

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av moviesnake

  1. hr.hdtv står for half resolution. Henholdsvis fra 1080p. Så 1920/2 x 1080/2 = 960x540.

     

    Selvom jeg ikke liker å annbefale VLC, vil det funke greit for den 1080i .ts (transport stream) filen du har. Husk bare å enable deinterlacing (høyreklikk et sted og velg blend eller bob)

    8019735[/snapback]

     

     

    Jeg anbefaler ihvertfall VLC "www.videolan.org" funker helt konge til å spille av videofiler. har ikke brukt noe annet de siste 4-5 årene.

  2. Hei. en stund siden jeg sjekket ut markedet sist. tenkte jeg skulle vente til prisene hadde falt litt på intels core 2 duo cpuer. noen som har erfaringer med hovedkort til denne socketen? (775) Kjører am2 for tiden, så trenger jo ikke mer enn hk og cpu når jeg skal oppgradere. Trenger et rimelig hovedkort som støtter core 2 duo og sli, skal helst ha DDR-2 ram, og SATA II porter.

     

    :) takk for svar.

  3. heisann. er litt nybegynner på emnet, og hadde håpet å kunne få noen tips. har div. tv-serier/filmer på pcen, men skulle gjerne konvertert noen til litt bedre format (har nylig anskaffet meg hd-tv) Lurer litt på hvilke programmer som er brukbare, evt hva jeg kan gjøre for å bedre kvaliteten på videoene? Finnes det noen programmer som konverterer bildene over i HD-format, uten at det blir for mye støy?

    takk for alle svar :)

×
×
  • Opprett ny...